Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Az miktarda ot taşımak pek dava nedeni olmaz, açmazlar yani. Çok bulurlarsa satıcı diye dava açarlar. Korkmayın, 4 gramdan bir halt çıkmaz.
xieon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yanlış hatırlamıyorsam 12.5 gramdı limit. sonrasinda satıcı oluyorsunuz
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 gerçi fırında kadın güzel oluyo alüminyom folyoya sarınca evet
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 13 gram = satıcısınız o yüzden 12.5 gram taşır çoğu insan yanında hani yakalanırsak denetim altına alınalım mahkemelerde falan sürünmeyelim diye. hiç kafanıza takmayın zaten savcılar takmıyorlar bile böyle 3-5 bişi yakalatanları. muhtemelen sizi 'üstünde esrar bulduk' diye alıkoyan polislere savcı kızmıştır 'lan her gün 100 lerce abuk subuk olay geliyor önüme çoluk çocuğu ne çıkartıyonuz karşıma' diye.
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 İyi bakalım öyle olsun eve tebligat gelirse babam beni öldürmeden uğrarım artık yanınıza.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sandalye said: İyi bakalım öyle olsun eve tebligat gelirse babam beni öldürmeden uğrarım artık yanınıza. normal bir hadisede polis yakalar savcıyı arar savcı ifadeyi alın der polis ifadeyi alır savcıyı tekrar arar savcı hadiseyi sorar,gerek görürseki 2 tane algida çalan adamın bile savcı tarafından ifadesinin alınmasına gerek görüldüğünü gördüm,savcı bir daha ifade alır dava açmayacaksa serbest bırakır, açacaksa sorgu hakimine yollar. sen savcıyı görmediysen savcı sallamamıştır.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sen niye ailene soylemedin onu anlamadim ben o degil de, siz isin sonunda ortada ot gordunuz mu? bir onceki basligi okudum da, abi bildigin adamlar senin sicilde o olayi gorunce tezgahlamis gibi duruyor gercekten adam nereden bulacak calilarin orada ot, K9 mu bu adam yok artik ya
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kıl polislerin çoğu taşıyor zaten yanlarında bir miktar. sonra çıkartıp atıyor sağa sola 'aha sen attın!' diye iftira atıyor. hayatında hiç ot kullanmamış bir arkadaşımın başına geldi ki adam ciddi ciddi kullanmıyor.
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Penth@ Karakolda gördük, aha bu sizin diye getirdiler.
Alpgiray Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Verilen bilgilerin tamamına yakını yanlış, savcı hiç ifadenizi almadan evrak üzerinden davanızı açar bu tur olaylarda genelde de kimseyi mevcutlu istemezler. Evine celp gelir mahkemen olur muhtemelende denetimli serbestliği yersiniz Postacını ayarla Bölgen hangi adliyeye bağlı bilmiyorum ama savcılık hazırlık kaleminden isim soyisimle ögrenebilirsin.
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ben olsam agzinizi burnunuzu kirarim gidip sokaktaki esrarin yanina oturdugunuz icin. Tipiniz de bozuk zaten. Haketmissiniz bence.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Üstünde 2.5 gram civarı çıkan birini bizzat cezaevine götürdüm Jandarmayken. Nerden çıktı 12.5 gram filan?
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Alpgiray said: Verilen bilgilerin tamamına yakını yanlış, savcı hiç ifadenizi almadan evrak üzerinden davanızı açar bu tur olaylarda genelde de kimseyi mevcutlu istemezler. Evine celp gelir mahkemen olur muhtemelende denetimli serbestliği yersiniz Postacını ayarla Bölgen hangi adliyeye bağlı bilmiyorum ama savcılık hazırlık kaleminden isim soyisimle ögrenebilirsin. haklısın bende diyorum mighty boşuna senin hukuk fakültesi master doktora avukatlık ruhsatı,makaleler,kitap, yılların deneyimi ama gönül dinlemiyor.
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Flameoffear said: Üstünde 2.5 gram civarı çıkan birini bizzat cezaevine götürdüm Jandarmayken. Nerden çıktı 12.5 gram filan? esrar değildir o. başka birşeydir. 12,5 gram işin hukuksal yönü. 12,5 gramın üstü satıcı oluosunuz. altında ise AMATEM mi ne var, işte bağımlıları vs gönderdikleri rehabilitasyon zımbırtısı. mahkeme kararıyla gönderiliyorsunuz işte 6 ay vs gibi uzun sürelerce orada kalıyorsunuz ya da sürekli kontrole gidiyorsunuz vs. 2,5 gram esrar da içici oluosun işte. amatame gönderirler ki, savcının annesi başka işler yapmadıysa çok zor o da 2,5 gram yüüznden tutuklanmak, mahkemeye çıkarılmak. hakkaten bazı şeyleri zorlamanız laızm. şimdi esrar döndürürken gelen polise, saydırırsan bu dediğim şey olur.
Alpgiray Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mighty_THoR said: Alpgiray said: Verilen bilgilerin tamamına yakını yanlış, savcı hiç ifadenizi almadan evrak üzerinden davanızı açar bu tur olaylarda genelde de kimseyi mevcutlu istemezler. Evine celp gelir mahkemen olur muhtemelende denetimli serbestliği yersiniz Postacını ayarla Bölgen hangi adliyeye bağlı bilmiyorum ama savcılık hazırlık kaleminden isim soyisimle ögrenebilirsin. haklısın bende diyorum mighty boşuna senin hukuk fakültesi master doktora avukatlık ruhsatı,makaleler,kitap, yılların deneyimi ama gönül dinlemiyor. savcı bir daha ifade alır dava açmayacaksa serbest bırakır, açacaksa sorgu hakimine yollar. bu cumleyi kurduktan sonra alemi cihan olsan eksiksin.. Savcılar tutuklama veya adli kontrol için sevk ederler, tutuklamayı gerektirmeyen suçlarda pek tabi ki sevk etmedende iddianamelerini düzenler ve davalarını açarlar. İddianame kabul edilir yada edilmez onlar yargılamayı yapacak mahkemenin işi. Sonuçta çocuk şapa oturmasın diye yazdık. Ben sadece ceza işleri yapıyorum arkadaş ailesiyle sıkıntı almasın amacım o. Soruşturmanın muhatabı arkadaşa evine celp gelebileceğini söylemek istemedim. Savcılık kaleminden işini takip edebilirsin.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 kolluğun ifade alma yetkisi gecikmesinde sakınca bulunan haller ile sınırlıdır,araştırma ise savcı tarafından kolluğa bırakılabilir. kanunen savcının şahsen ifade alması bir zorunluluk olmasa bile adalet bakanlığı yayınladığı tamimler aracılığı ile savcılıkların sanığı lehine ve aleyhine delil toplama yükümlüğü bulunduğunu bunu sağlamak için de ifadenin savcı tarafından tespit edilmesi gerektiği duyurmuş bu durumun istisnası olarak da sanığın gaip veya firarda bulunduğu durumları göstermiştir. daha geniş bilgi için E.Günay Yargısal Kararlar ve Bakanlık Tamimleri Eşliğinde Uygulamada Usule ve Yasaya aykırı Karar ve İşlemler kitabını tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar