Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Çok aşırı emin bir şekilde söyleyebilirim ki 2011 yazıyordu o bölgede ben mezun olurken, şimdi direk 1 ekim 2010 olarak gözüküyor. Balığına görmesem 1 yıl faiz tecavüzüne uğrayacaktım. Nasıl yaparlar ya böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 o belgenin nüshası yok mu sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ne zaman aldın ne zaman başvurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 lisanstan sonra yüksek lisans falan durumun varsa erteletebiliyon onu.var mı öyle bi durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sorun ödemek felan değil, bariz 10/2011 yazıyordu, şimdi direk aralıkta başlıyor ödeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 anlaşma bittikten tam olarak 2 sene sonra paraları almaya başlıyolar işte. mezun olduğun zamana bakmıyor. kredi yatırımının kesildiği tarihten itibaren 2 sene say işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 imzaladığın belgeyi saklasaymışsın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bende de 10-11 yazıyordu sen nerde gördün ki aceba benimkini de mi geriye aldılar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 netten sorgulat tc kimlik no ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kyk.gov.tr ödeme bilgilerinden bak tc kimlik no ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Oce4n said: anlaşma bittikten tam olarak 2 sene sonra paraları almaya başlıyolar işte. mezun olduğun zamana bakmıyor. kredi yatırımının kesildiği tarihten itibaren 2 sene say işte... 2009 da kesildi zaten, orda yazan tarih değişti, benim sıkıntım o, yoksa 3 ayda 1, 1000 tl yatırılıacak 3 4 yıl. http://www.kyk.gov.tr/YENI_GRODEME/geriOdemeParametreGiris.do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 biryerde sigortalı gözüken öğrenciler alamıyo mu bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Arkadaşlar 31 aralık 2010'da bir vade koyulmuş mesela bana 1000 küsür lira, geri ödeme'yi ise ekimde başlattığı yazıyor 1 ekim'de. Şimdi bunlar ay ay ödeme mi alıyorlar benden yoksa 31 aralık 2010'a kadar hepsini bir anda toptan mı ödücem yoksa ikisi de farketmez olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar