Deacon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Şimdi ben bu uzaktan erişim olayını hiç ama hiç bilmiyorum. Şimdi okuldayım ben, okulda böyle ders aralarında lab'a gelip evdeki torrentlerimi falan kontrol etmek istiyorum. Bunu netten araştırarak da bulabilirdim belki ama size sorup sizin kullandıklarınızı öğrenmek istedim. En basit düzeyde bir şey işimi görür galiba. Var mıdır tavsiye edeceğiniz böyle bir servis, uygulama ya da her neyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 teamwiever çok basit ama okuldaki pcye kurabiliyor musun herşeyi ? Teamwiever ile rahat rahat ekstra bişi yapmadan halledersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 evet en iyisi teamviewer karsı tarafın ip sini tekrar tekrar almanıza gerek de kalmıyor bir kere bağlandıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Programı kurabilsen bile ki sanmıyorum, çıkışlarınız da bloklu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 okullarda çıkışlardan çok girişler sınırlıdır. herhangi biri okul network'une bağlanmasın diye. çıkışlarda random bi ip'ye bağlantının engellenmiş olması ihtimali çok çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 logmein, teamviewer, showmypc gibi programlar var ki hepsini de kullanması çok kolay. okulda bloklu değillerse, indirip çalıştırmak kadar kolay neredeyse.. ya da "sadece torrent takip edeceğim" diyorsan, utorrent webui var.. torrent'lerini internetten yönetebiliyorsun. edit: şerif haklı olabilir. logmein mantığındaki gibi logmein sunucularından pc'ne ulaşıyorsan, bloklu olabilir yine de.. sen yine de dene önce ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 torrent için cep'ten transdroid kullanıyorum ben. vpn hedeleri de var ama ayarlarını yapmak biraz sıkıcı geldi doğrusunu söylemek gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 logmein her turlu en basarilisi. browser olan herhangi bir bilgisayardan hicbir yukleme yapmadan kullanabiliryorsun. ayrica racta'nin dedigi gibi, eger sadece torrent'lere erismekse amac pek cok torrent client'in web arayuzu var. onu acip direkt evindeki bilgisayara da baglanabilirsin. hatta bunu cep telefonundan bile yapabilirsin, iste o en guzeli olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 logmein ismi daha çok geçiyor sanırım. onu deneyeyim. bizim okulda çıkışlar da bloklu olabilir. yurttaki arkadaşlar bu sene portların kapalı olduğundan yakınıyorlardı. bizim başarısız bim'e belli olmaz. ama denemekten zarar gelmez :p bu arada genelde torrentlerimi kontrol edicem ama yapmışken desktopa ulaşımım tam olsun istiyorum. ne olur ne olmaz. telefonla torrente ulaşmak iste bambaşkaymış. onu araştırayım çok işime gelir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Eğer torrent için web interface olan bir program kullanacaksan. Unutulmaması gereken bir kaç ufak konuda; 1:Modem üzerinde port forwarding veya DMZ (programın web sunucu portuna) yapılması. 2: (static ip olmadığı varsayılarak)Ve programın ddns özelliği yoksa harici bir ddns aplikasyon ile pc ipsi yerine dinamik alan adı ile uzaktan bağlanma yöntemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 logmein yıllardır kullandım en iyisi bence de. çalışma şekli şöyle: bilgisayarına 1 defa yüklüyosun sağ altta icon olarak kalıyo o sürekli. istediğin zaman istediğin yerden browser üzerinden bilgisayarına bağlanabiliyosun. teamviewer ise ayar gerektirmeden birisine bağlanmanın en kolay yolu... programı bi taraf çalıştırıyor şifreyi diğer tarafa veriyor diğer taraf da bilgisayara giriyor. tabiki program yüklemek gerekiyor burada. setup'ı kurmana gerek kalmadan direk çalıştırma imkanı da var programın. ikiside güzel bağlantı araçları diyebilirim. ikisi de kullanılabilinir hangisi senin işine yarıyosa onu kullanacan tabiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 logmein'in hiçbir yerde bloklu olduğunu görmedim, çözer derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kertenkel said: logmein'in hiçbir yerde bloklu olduğunu görmedim, çözer derdiniiş yerini dene, belki görürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 valla okulda denemiştim, iş yerinde denedim, çin'de denedim hepsinden ulaştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi logmein port filan kullanmıyoki. direk browser üzerinden siteye girer gibi bilgisayarına giriyosun işte... direk siteyi de engellemezlerse ne güzel. işteyken logmeinden pc'im içerisinde msn filan takılıyodum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 çok sağolun valla. kurucam şimdi logmein'i bilgisayarıma. umaırm engelli değildir okulda, pazartesi bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Oce4n said: abi logmein port filan kullanmıyoki. direk browser üzerinden siteye girer gibi bilgisayarına giriyosun işte... direk siteyi de engellemezlerse ne güzel. işteyken logmeinden pc'im içerisinde msn filan takılıyodum ben :Dyani ona bakarsan ben işyerimde (herşey kapalı) bilgisayarıma istediğim gibi bağlanıyorum, bilgisayarımın internetini işte kullanıp her siteye giriyorum, bilgisayarda administrator yetkisi verilmemesine karşın hiç yoktan var edip istediğimi yükleyebiliyorum. da olay o değil :) şirketler genelde logmein'i direk yasaklar, sayfayı açabilsen bile logmein in kullanman zorunda bıraktığı addon'ları yüklettirmez, activex uygulamasının çalışmasını bloklar. senin iş yerinin it'si dandikse ben ne yapayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 activex olmadan bile calisiyor logmein cok sinir bozucu oluyor ama calisiyor =) ama bir IT departmani logmein'i niye yasaklar onu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Bu logmein'e para vermezsek hangi özellikleri kullanamıyoruz trial gittiğinde? Tam da istediğim gibiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 abi logmein bedava? logmein free'yi yuklemen lazim yalniz, pro'yu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Hiç dikkat etmemişim indirirken ya. Neyse programdan change subscription yaptım, free oldu şimdi. No problemo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 teamviewer ile amerikadan uzaktan yardım alıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 windows remote desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 teamviewer iphone uygulamasi var harika cok zevkli kullanmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Şu torrent clientlarının web arayüzünü çalıştırmakla ilgil ibi tutorial yapsa birisi, hadi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar