Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 PASTIRMALI YUMURTA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 dayak. iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bak yumurtalı patates var bi de onu unutmusum. patetesler kare seklinde kesilir uzerine yumurta kırılır. sonra ketcap mayonez ve karabiber esliginde yenir. afiyet olsun. ben az once iki tost goturdum. yanında da karısık meyva suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 aynı yumurtalı patates tarifi (tu) on numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 yumurtalı patates kraldır da, patatesleri küp küp kesiyorsun yalnız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kare diyince küp demek istemistim iste, anlamıssınızdır onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 o küplerin büyüklüğünün bir formülü var, küçük kesince hamur gibi oluyor, büyük kesince içi pişmiyor. yumpat 101 dersi verilmeli okullarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 demin kaşar ustune yumurta kırdım. yanında da börek yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 tabi ince işçilik ister, arada bir tane pişmemiş patates kübü ağzına geldi mi insanın, o zman herşey biter işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 peynir kızartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 öğrenciliğimde bile yemedim ben patates yumurta. saçma bi kombo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Kol Böree.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 nomsaR said: öğrenciliğimde bile yemedim ben patates yumurta. saçma bi kombo hiç mi abilere kahvaltıya gitmedin ? her gün aralıksız yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 yok ben soloydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 oha kimse dememis nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 nutella overrated. http://www.yagbal.com/ProductImages/63273/Fiskobirlik%20f%C4%B1nd%C4%B1k%20Ezmesi%20430gr.jpg ezer http://de-img.ciao.com/ide/images/products/normal/970/product-428970.gif bunu istiorm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kahvaltının ana yemeklerinden bahsediyoruz abi bence. oyle tereyagı, sokella, peynir, zeytin degil yani olay. milfoy hamuru ile yapılmıs borekler de superdir bu arada. ucgen seklinde kesip arasına kasar koyup katlıyosun. sonra uzerine yumurta sarısı suruyosun, veriyosun fırına. ingilizlerin meshur scrambled'ı var bi de. bi kaseye 2-3 yumurta kırıp, icine cok az süt, biraz da sıvı yag ekleyip iyiye cırpıyosun. sonra kaseyi mikrodalgaya atıp 1-2 dakika sonra alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 vivavale said: oha kimse dememis nan Dartanian said: Şokellalı ekmek asd Dendiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 krep beyaz peynir ya da krep recel (cilek tercihen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Dartanian said: vivavale said: oha kimse dememis nan Dartanian said: Şokellalı ekmek asd Dendiydi. agzını kırarım :X söz konusu nutella,saygı duy lem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 mokoko said: nutella overrated. http://www.yagbal.com/ProductImages/63273/Fiskobirlik%20f%C4%B1nd%C4%B1k%20Ezmesi%20430gr.jpg şunun yarısını yedim bi kere kahvalıda. bütün gün düz duvara tırmandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 meyve salatasi ya da müsli ya da kepek ekmek beyaz peynir domatis. saglikli insan kahvaltisi böyle olur. sonra nie götgöbek büyüdü diyosunuz, güne nasi baslarsaniz metabolizma da öle calisir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 http://www.mailce.net/wp-content/uploads/krep.jpg reçel nutella sade herşeyle uyumlu bir çift. insan olsa evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 şekersiz zift gibi kahve yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar