Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fallout tactics multi !

Esh

Öne çıkan mesajlar

niye rencide ediyorsun ki ? asdf

ben ss lerimi bulamiyorum o senle yaptigimiz macta axedice in -1 puanina sebep olan selfkill in ss leri falan vardi. sonra draven ve axedice i buharlastirdigim rekor damage ss leri vardi. Karamurat in nick yerine ip yazarak girdigi bi oyun vardi , bulamiyorum hic onlari =/
Sosyal ağlarda paylaş

millet hazırlansın işte, hiç olmadı gene siz hepiniz ben tek yaparız. (:P) bende daha 15-20 tane karakter sildirdiğim ss'ler var, neyse ki onları kaybetmemişim heh.

45dk'dir filan karakter yapa boza yapa boza hatırlıyorum meslek sırlarını yavaş yavaş. B)-

yalnız ctb mi oynuyorsunuz tb mi? ona göre build yapayım. 5000'lik 3 tane yaptım ama ctb için.

ha bir de şu çözünürlük arttıran yama şahaneymiş, çok sağol onun için. 1024x768 çamur gibiydi 1080'lik ekranda.
Sosyal ağlarda paylaş

evet gelmek isteyen varsa halen bekliyoruz. xm214 steam hesabım, beni ekleyin chat odası için.

kimse gelmeyince kharon ile 3-4 el oynadık, şimdi haberlere geçiyoruz.

MAGANDA KURŞUNLARI YİNE CAN ALDI

Bu akşam üzeri işten evine gitmekte olan Strahd isimli vatandaş, WWE ve futbol mafyaları arasındaki kanlı hesaplaşmanın kurbanı oldu. Hulk Hogan'ın (57) silahından çıkan mermiler, o esnada duvar dibinde ayakkabılarını bağlamakta olan talihsiz ghoul'a isabet etti. Olay yerinde can veren Strahd'ın kederli ailesi, beyanat vermeyi reddetti.
http://img256.imageshack.us/img256/7071/fbos0001.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...