bansheee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 stadları anladım 5k(5k dı dimi) ya kadar dolduyosun sonra gelen ekranda dikkatli bakmamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 cuma akşamı guild'e söz vermiştim pts olayına katılacağım diye, kaç gibi buluşacaktınız? belki gelebilirim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 SAM SNIPERLA OYNUYO BEN BILIYOM ONA GORE CIKIN SAGAYA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Cuce said: SAM SNIPERLA OYNUYO BEN BILIYOM ONA GORE CIKIN SAGAYA!!! sniper dedin de kafama takıldı real time da aimed shot nasıl yapılıyo?başta sabitliyo musun?(yani o karakter sürekli aimed mi yapıyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 evet sürekli aimed yapar değiştirene kadar. lol eyv cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 deatclaw yapsam bonus move abansam uçamaz mıyım adamın üstüne acaba(ama yok yaw yerim arada knock) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 meh eski charlarım uçmuş. :( hadi gene şanslısınız, eski buildleri hatırlayamayabilirim ilk denemede heh. 2004 yılında bugün: (:P) http://img137.imageshack.us/img137/2574/fbos0031.jpg http://img231.imageshack.us/img231/4530/fbos0016.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 niye rencide ediyorsun ki ? asdf ben ss lerimi bulamiyorum o senle yaptigimiz macta axedice in -1 puanina sebep olan selfkill in ss leri falan vardi. sonra draven ve axedice i buharlastirdigim rekor damage ss leri vardi. Karamurat in nick yerine ip yazarak girdigi bi oyun vardi , bulamiyorum hic onlari =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 millet hazırlansın işte, hiç olmadı gene siz hepiniz ben tek yaparız. (:P) bende daha 15-20 tane karakter sildirdiğim ss'ler var, neyse ki onları kaybetmemişim heh. 45dk'dir filan karakter yapa boza yapa boza hatırlıyorum meslek sırlarını yavaş yavaş. B)- yalnız ctb mi oynuyorsunuz tb mi? ona göre build yapayım. 5000'lik 3 tane yaptım ama ctb için. ha bir de şu çözünürlük arttıran yama şahaneymiş, çok sağol onun için. 1024x768 çamur gibiydi 1080'lik ekranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 puan dağıtmasan karakterlere ancak eşitleniriz samciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 biz su ana kadar hep eski usul takildik, ilk aksiyona kadar ctb, sonra tb seklinde. full ctb 1+ karakterde nispeten karambol oluyor ozellikle cok kisilik oyunlarda. karakterlerde ctb ve tb arasinda cok farkedecegini sanmiyorum karakter big gunner degilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Yenilmişim ama axedice gibi -1 averajda değilim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 KHaRoN said: karakterlerde ctb ve tb arasinda cok farkedecegini sanmiyorum karakter big gunner degilse. http://www.democracyfornewmexico.com/photos/uncategorized/2008/08/05/villain.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 soyledigim adama bak, tabiki big gunner =P o zmn tb oynariz. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sanırım eskisinden de tehlikeli charlar hazırladım, talipleri bekliyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 henuz beklemedeyiz, diger oynayacaklar da birer msj birakirlarsa oynayacaklar belli olmus olur, digerleri olmasa bile kendi aralarinda baslarlar. antreman sart =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 tunngle hariç herşey kurulu. vakit belirtin onu da halledeyim. gerçi power playden anlamam ama bakariz alsşdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 tungle yama falanfilan hazır gibi saat verin hazır olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben buradayim, oyun oynayacaklar hafiften toparlanalim burdaysaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 devam ediyorsanız ben de geleyim, ancak bitirebildim işimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben buradayim ama ortada oyun yok, edit: oyun var, pron, sam ben seklinde 3 kisiyiz. 4. cok iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 evet gelmek isteyen varsa halen bekliyoruz. xm214 steam hesabım, beni ekleyin chat odası için. kimse gelmeyince kharon ile 3-4 el oynadık, şimdi haberlere geçiyoruz. MAGANDA KURŞUNLARI YİNE CAN ALDI Bu akşam üzeri işten evine gitmekte olan Strahd isimli vatandaş, WWE ve futbol mafyaları arasındaki kanlı hesaplaşmanın kurbanı oldu. Hulk Hogan'ın (57) silahından çıkan mermiler, o esnada duvar dibinde ayakkabılarını bağlamakta olan talihsiz ghoul'a isabet etti. Olay yerinde can veren Strahd'ın kederli ailesi, beyanat vermeyi reddetti. http://img256.imageshack.us/img256/7071/fbos0001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ahahah maganda kursunu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 insnaların uyanık olduğu bi saatte olsun atalım akşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 sabah 4 de konusup sonra cuma gunu saat 11-12 gibi oyun atalim diyince insanlarin uyanik oldugu saat diye hayiflanmak , priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar