Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Protoss ta neyin mikrosu basit? Charge upgsi bitmeden zealotları marine icine sokmayı denesene? 11 bcruiser gelmis adama 1 mother ship+ 5 voidray 6 stalker girismeyi denesene bi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 starcraft2'ye wow'dan kalan whine olayının sıçramasına üzülüyorum ben no offence bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ya ünitelerin canı çok ondan öyle demek istenmiş olabilir. sonuçta ölmeden hareket ettirebiliyosun. gidin bi zergling microsu yapın bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 LOL QQ MOAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Longshanks said: ya ünitelerin canı çok ondan öyle demek istenmiş olabilir. sonuçta ölmeden hareket ettirebiliyosun. gidin bi zergling microsu yapın bakalım Roach hp vs Stalker hp ? Birde zergling mikrosu (A) Surround (B) Iscilere saldırdıysan aralarında 1-2 marine varsa o. Düz combatta diger ünitler dururken zergling mikrosu kasıyorsanız surround dısında zorunuz var aklınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hep mara'ya laf ediliyor da bazı şeyler unutuluyor galiba. stalker denilen ünite 25 gaz pahalı olabilir ama mara'dan 35 daha fazla hp'ye sahip, mara'dan daha fazla dps'e sahip (armored olmayanlara karşı) ve havaya vurabiliyor. ama sonra mara imba oluyor. şu win ratio'lara bakarak hala terran op diyenler çıkıyor ya ben ona gülüyorum. terran %50 win'in üzerine sadece silver zerg'e karşı çıkabiliyor. ha bir de diamond'da protoss'a karı %50.4 var. op'lik oradan geliyor pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sabonis said: hep mara'ya laf ediliyor da bazı şeyler unutuluyor galiba. stalker denilen ünite 25 gaz pahalı olabilir ama mara'dan 35 daha fazla hp'ye sahip, mara'dan daha fazla dps'e sahip (armored olmayanlara karşı) ve havaya vurabiliyor. ama sonra mara imba oluyor. şu win ratio'lara bakarak hala terran op diyenler çıkıyor ya ben ona gülüyorum. terran %50 win'in üzerine sadece silver zerg'e karşı çıkabiliyor. ha bir de diamond'da protoss'a karı %50.4 var. op'lik oradan geliyor pardon. aynı sayıda stimpackli marauderlarla kapıştır bakalım stalkerları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Soimyr said: Longshanks said: ya ünitelerin canı çok ondan öyle demek istenmiş olabilir. sonuçta ölmeden hareket ettirebiliyosun. gidin bi zergling microsu yapın bakalım Roach hp vs Stalker hp ? Birde zergling mikrosu (A) Surround (B) Iscilere saldırdıysan aralarında 1-2 marine varsa o. Düz combatta diger ünitler dururken zergling mikrosu kasıyorsanız surround dısında zorunuz var aklınızdan. yahu az canlıyı kaçırabiliyo musun? zealotun 150 stalkerın 160 canı var işte ne güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Yok Stalker mara'nın kopyası olmalıydı. 5 mara vs 5 stalker = sağ kalan "0" olmalıydı ki millet sussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bence diamond altındaki win ratiolarının ırkların dengeleri hakkındaki tespitlerin yapılmasında hiçbir değeri yok. görüyoruz ki race ini bilen adam ne oynarsa oynasın yenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bu arada protosslar brotoss olduğu için win ratio daha yüksek. çünkü üstün ırk. op değil direk kendi üstün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sabonis said: hep mara'ya laf ediliyor da bazı şeyler unutuluyor galiba. stalker denilen ünite 25 gaz pahalı olabilir ama mara'dan 35 daha fazla hp'ye sahip, mara'dan daha fazla dps'e sahip (armored olmayanlara karşı) ve havaya vurabiliyor. ama sonra mara imba oluyor. şu win ratio'lara bakarak hala terran op diyenler çıkıyor ya ben ona gülüyorum. terran %50 win'in üzerine sadece silver zerg'e karşı çıkabiliyor. ha bir de diamond'da protoss'a karı %50.4 var. op'lik oradan geliyor pardon. Terran op denmesinin sebebi, oyunun campaigni terran olduğu için daha önce starcraft lafını duymamış olan kişilerin gelip multi de başka ırkları bilmedikleri için terran almasıdır. Onlar o halleriyle bile %50 yapabiliyorlar yani olay orda. Ha iyi oynayan terran var lafım yok, hakkını her şekilde veriyorlar ama 15 tankla turtle yapıp karşının sabır sınırlarını zorlamaktan başka ne harras ne mikro bilen o kadar çok terran var ki hani, adamı illet ettiriyorlar. Benim en rahat yendiğim ırk terran yalan yok, ama yenen de yeniyor yani. 30.dakika olmuş hala ghost yok 20 tane templarla adamın bioballını dümdüz ediyorum, adam hala mmm gidiyor ben bir şey yapamam buna. Sen nasıl diamondsun diye sorarım sadece sonra gider yenerim.Ama bugün terranın hakkını veren adam akıllı bir adam geldi, baktı ben templar zeal stalker gidiyorum getirdi 7-8 tane bc, 2-3 raven ne güzel yendi vallahi bir şey diyemedim. Kısaca omurilikten değil beyinden oynuyordu adam, bir çok terranın aksine. Hem alt ligler denge için açıkçası pek referans noktası olarak alınmamalı, üst liglere çıkmak için zibilyon tane rush yapılıyor, goldda oynarken 20 dakika üzerine çıkan maçım yok gibi bir şeydi hani. Karşılamasını bilmeyen için en güçlü push 4wg, e haliyle alt liglerde çok üstün gelebiliyor protoss buna şaşırmadım ben doğrusu. Plat+ 4wgnin tutması daha zor, en azından karşı protossunda attack move yerine çok daha fazla mikro yapması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Tupleg diye bir terranla Gold da 2, silverda 3, pt de 2 kere karsılastım (aynı adam muhabbetini bile yaptık oyunda), ben simdi pt yim adam diamond ve adam terranla mass marine gidiyor, pt de 1 kere fast templar gittigim vakit haric 1 kere olsun adamı alamadım acıkcası. Ve adam sadeve ve sadece mass marinele diamond oldu. Mara yı geçtim, explain this. Hani gözümde 2v2 de 2 zerg, baneling + zergling taktigi ile %60 ratio ile diamond olan adamdan farkı yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Longshanks said: sabonis said: hep mara'ya laf ediliyor da bazı şeyler unutuluyor galiba. stalker denilen ünite 25 gaz pahalı olabilir ama mara'dan 35 daha fazla hp'ye sahip, mara'dan daha fazla dps'e sahip (armored olmayanlara karşı) ve havaya vurabiliyor. ama sonra mara imba oluyor. şu win ratio'lara bakarak hala terran op diyenler çıkıyor ya ben ona gülüyorum. terran %50 win'in üzerine sadece silver zerg'e karşı çıkabiliyor. ha bir de diamond'da protoss'a karı %50.4 var. op'lik oradan geliyor pardon. aynı sayıda stimpackli marauderlarla kapıştır bakalım stalkerları sen ne çakalsın ööle? hem stimpack upgrade'ini vericen mara'ya, hem de mara 2 kat damage vursun diye karşısına armored stalker koyucan ki mara parçalasın. sonra mara OP. oooooldu şekerim ara beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sabonis said: Longshanks said: sabonis said: hep mara'ya laf ediliyor da bazı şeyler unutuluyor galiba. stalker denilen ünite 25 gaz pahalı olabilir ama mara'dan 35 daha fazla hp'ye sahip, mara'dan daha fazla dps'e sahip (armored olmayanlara karşı) ve havaya vurabiliyor. ama sonra mara imba oluyor. şu win ratio'lara bakarak hala terran op diyenler çıkıyor ya ben ona gülüyorum. terran %50 win'in üzerine sadece silver zerg'e karşı çıkabiliyor. ha bir de diamond'da protoss'a karı %50.4 var. op'lik oradan geliyor pardon. aynı sayıda stimpackli marauderlarla kapıştır bakalım stalkerları sen ne çakalsın ööle? hem stimpack upgrade'ini vericen mara'ya, hem de mara 2 kat damage vursun diye karşısına armored stalker koyucan ki mara parçalasın. sonra mara OP. oooooldu şekerim ara beni. Sabah beri stalkerla maruaderı karşılaştıran sensin, basit bir soru sorulunca köftehor muamelesi yapıyorsun adama. Maruader kite'layarak immortalı da alır, zealotu da alır, probude alır alır oğlu alır, havaya da vurmasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hangi üniteyi veriyim bu arada stimpack basmayan terrana kız değil ehliyet bile vermiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 marauder> gateway. end of briefing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bakas said: sabonis said: Longshanks said: sabonis said: hep mara'ya laf ediliyor da bazı şeyler unutuluyor galiba. stalker denilen ünite 25 gaz pahalı olabilir ama mara'dan 35 daha fazla hp'ye sahip, mara'dan daha fazla dps'e sahip (armored olmayanlara karşı) ve havaya vurabiliyor. ama sonra mara imba oluyor. şu win ratio'lara bakarak hala terran op diyenler çıkıyor ya ben ona gülüyorum. terran %50 win'in üzerine sadece silver zerg'e karşı çıkabiliyor. ha bir de diamond'da protoss'a karı %50.4 var. op'lik oradan geliyor pardon. aynı sayıda stimpackli marauderlarla kapıştır bakalım stalkerları sen ne çakalsın ööle? hem stimpack upgrade'ini vericen mara'ya, hem de mara 2 kat damage vursun diye karşısına armored stalker koyucan ki mara parçalasın. sonra mara OP. oooooldu şekerim ara beni. Sabah beri stalkerla maruaderı karşılaştıran sensin, basit bir soru sorulunca köftehor muamelesi yapıyorsun adama. Maruader kite'layarak immortalı da alır, zealotu da alır, probude alır alır oğlu alır, havaya da vurmasın zaten. oh allah razı olsun manly tears döktüm beni anlayan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Win % in Diamond (accounting for player skill) 49.6% win rate for Protoss when fighting Terran. 52.8% win rate for Protoss when fighting Zerg. 49.6% win rate for Terran when fighting Zerg. alın işte terran op gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 HUMAN OYNANMAZ ARTIK CANAVARLAR ÇOK GÜŞLÜ OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Op olan mid-level pt olmakta zorlanacak (protoss ve zerg) terranların diamondda olabilmesi diyoruzda anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Tyrannus said: HUMAN OYNANMAZ ARTIK CANAVARLAR ÇOK GÜŞLÜ OLDU korhal'da bitane anne yoktu anne. bir ırk bu kadar mı annesiz olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Marauder'ın ilacının stalker değil, charge upgradeli zealot olduğunu kavramakta lazım tabi =)) Elmayla armudu karşılaştırsak daha çok ortak yön çıkar stalkerla marauder'ı karşılaştıracağımıza ;) Tek ortak noktalarının ranged ve armored olmaları olduğunuda göz önüne alırsak =) All in 4 gate, stim ve concussive upgleri sayesinde engelleniyor çok rahat. O yüzden biraz daha ileriyi düşünerek stratejimizi o yönde kurmak lazım sayın tosslar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Tyrannus said: HUMAN OYNANMAZ ARTIK CANAVARLAR ÇOK GÜŞLÜ OLDU ahahah sabah sabah güldüm yahu.. süper xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 o diilde nerde o eski carrierlar.Özledik valla interceptorleri marinelere yem olmayan,acemi oyunlarında grup grup basılan hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar