Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ormana köpek giremez!


sinera

Öne çıkan mesajlar

Bügün karşılaştığım enteresan bir olay. Kafamı dağıtmak için kızımı aldım arabaya Kepez Kent Ormanının yolunu tuttum. Geldik tam içeri gireceğiz güvenliklerden biri daha kapının önünde önümüzü kesti 'buraya köpek giremez' diye.Haliyle dumur oldum kaldım başta.Sonra neden diye sorduğumda cevap gelen cevapsa daha komikti.'Başkan izin vermiyor.'muş...Gerçekten böle bir durum olabilir mi yahu? Koskoca ormanı kapattınız piknik yapmak için güzel bir mekan yaptınız tamam, fakat niye böle doğal bir alana köpek giremiyor onu merak ediyorum , o canımı sıkıyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son zamanlarda hayvan düşmanı belediye başkanları sardı her yeri. plajda, kırda, parkta orda burda her yerde hayvan yasağı var. en basit sebep de "insanları rahatsız ediyor".

benim köpeğim etmiyor abicim kendi halinde hayvan, ne havlar ne saldırır öyle yürüyor hayvancağız. ama 150 metre öteden köpeği görüp altını ıslatan ablalar yok mu, ıslak odunu alıp dövesim geliyor. "ay ay çek şunu çek şu iti şurdan manyak mı be" diyor, ağzının orta yerine yapıştırıcam kadın erkek dinlemeden yeminle.

koyarım öyle insana, zaten bizim millette hayvan sevgisini küçüklükten aşılama diye bişi yok, apartman çocukları sokakta yavru kedi yakalayıp karton kutuya hapseder, o kedi birine sesini duyuramazsa açlıktan ölür kutunun içinde. yok köpeklere yapılan eziyetler falan, psikopat bi milletiz aslında.

bi de avrupalılara bakmak lazım, kediye köpeğe öyle uzaktan hareket yapsan garip garip bakarlar, hatta onların ülkesindeysen bi güzel azarlar seni. insana o kadar değer vermiyorlar gerçekten. vermemek de lazım zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi ton özel güvenlik içeride gezinip duruyor. Koyarsın tasmasız köpek gezdirilmez kuralını gördünmü tasmasız gezdireni 1. uyarır 2. de kapı dışarı edersin. Ama doğru diyorsun 10 yaşında elinde pitbulla köpeğimin üzerine üzzerine gelenlere çek köpeğini demek banada gına getirdi. Adamlar onu bir arkadaş olarak görmüyorki göz korkutmak, artislik için bir alet olarak görüyorlar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...