Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"öpüşen öğrencilere tahammül gösterilmeyecek"

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Ben de sana çık bi dışarı bak diyorum acaba kanunda olması gerektiği gibimiymiş yoksa benim dediğim gibimiymiş.

Yahu sanki ben senin istediğin şeyi istemiyorum ha. Ama anlatamıyorum işte abi yok öyle bi dünya yok yani napiyim

ha yemek yemeyide öpüşmeyle bir tuttunuz ya helal vallahi
Sosyal ağlarda paylaş

Pickles said:

Ben de sana çık bi dışarı bak diyorum acaba kanunda olması gerektiği gibimiymiş yoksa benim dediğim gibimiymiş.

Yahu sanki ben senin istediğin şeyi istemiyorum ha. Ama anlatamıyorum işte abi yok öyle bi dünya yok yani napiyim

ha yemek yemeyide öpüşmeyle bir tuttunuz ya helal vallahi
binlerce dansoz var.
Sosyal ağlarda paylaş

Pickles resmen önceki mesajların bu durumu destekler nitelikte, gelip de ben aynı şeyi istiyorum deme yani, komik oluyosun.

İdeal olmalı, toz pembe modunda değilim. Ülkede bir kanun var, ülke demokrasiyle yönetiliyor. Buna uygun olmak "zorundalar", benim tozpembe ideallerimfalan yok ortada. Anayasa var
Sosyal ağlarda paylaş

-nilep

oooyoy ben laf anlatamam size tamam. hayır yani günümüz koşullarını söyleyipte sizin istediğiniz gibi olsa o da kabulum demem dansözlük oluyo ben bunu anlamıyorum. Yok abicim yok öpüşemiyceksin işte rahat rahat bu kadar basit Türkiyede yaşıyosun ve genelinde ya laf yersin ya dayak yersin. Türkiyedeki bu durum değişirse benim de düşüncelerim değişir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu zeka ile ilgisi yok, sadece anlayışsızlık ile ilgisi var, yani anlamak istememe, çoğunluk böyle yapıyor o halde doğrudur tamam ben hiç sorgulamayayım. İtaat etmek kolaydır, bende itaat edeyim.

Bu düşük iq değilde, iq yu kullanmak istememe ile ilgili birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Türkiye gerçekleri değişebilir. 70'lerde böyle değildi bu ülke. Darbe sonrası ABD desteğiyle takunyacılar güçlendi. Yoksa 70'lerde çok daha rahattı ülke sosyal yaşamda aşk ve giyim açısından. O yüzden Türkiye gerçekleri böyle falan demek geçerli bir savunma değil. O zaman pis takunyacılar Türkiye gerçekleri böyle diyip defolup gitselerdi 70'lerde. Çok güzel olurdu bence :) Ama işte gerçekler değişiyor, yine değiştirilebilir. Burası türkiye, yok öyle gibi boş laflarla gelmeyin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

opusme derken nasıl opusme ama.hani 30 saniye süren kısa bi opucuk kondurursun da biri ordan höt derse katil olursun yani

ama onun harici böyle oturup ciddi ciddi ön sevişme yapılmamalı.ama yinede bu kimsenin karışabilceği birşey olmamalı.insanın kendi yapmaması lzm.yasak oldugu için birileri kontrol ettiği içni değil.

ben hep dışarda böyle hakiki sevişmeyi kız arkadaşıma ve diğer insanlara bi saygısızlık olarak görmüşümdür.hemde utanırım.

bunun sebebi ise 17 yaşındayken oruç vakti kendimi kaptırmıstım bi yerde.biirleri uyarmıştı.sora yaptıgım okuzlugu anlamıstım.o günden kalan bir düşünce :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hah "ardını dövdürmek kabul gören birşey olsa ardınızı mı dövdüreceksiniz" gibi çok sığ bir yaklaşım getireyim :P.

Ama esas demek istediğim yanlış birşey varsa ama sırf kabul görüyor diye aynı hatayı yaparmısınız ? Senin mantığınla Pickles yaparım demek gibi birşey oluyor bu, nede olsa burası türkiye dimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...