Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ben de sana çık bi dışarı bak diyorum acaba kanunda olması gerektiği gibimiymiş yoksa benim dediğim gibimiymiş. Yahu sanki ben senin istediğin şeyi istemiyorum ha. Ama anlatamıyorum işte abi yok öyle bi dünya yok yani napiyim ha yemek yemeyide öpüşmeyle bir tuttunuz ya helal vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ben sokak ortasında öpüşüyorum valla , zaten zaman ve mekan kavramlarından uzaklaşıyorsun ritüele başlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Pickles said: Ben de sana çık bi dışarı bak diyorum acaba kanunda olması gerektiği gibimiymiş yoksa benim dediğim gibimiymiş. Yahu sanki ben senin istediğin şeyi istemiyorum ha. Ama anlatamıyorum işte abi yok öyle bi dünya yok yani napiyim ha yemek yemeyide öpüşmeyle bir tuttunuz ya helal vallahibinlerce dansoz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Pickles resmen önceki mesajların bu durumu destekler nitelikte, gelip de ben aynı şeyi istiyorum deme yani, komik oluyosun. İdeal olmalı, toz pembe modunda değilim. Ülkede bir kanun var, ülke demokrasiyle yönetiliyor. Buna uygun olmak "zorundalar", benim tozpembe ideallerimfalan yok ortada. Anayasa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Dudakdan mucks dan bişi olmaz Dilimi em kadın oh yeah yasak ayıp günah vb! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bi kere turk orf adetlerine aykiri hos karsilanmaz bunun yobazlikla alakasi yok saygisizliktir mudehale edilmesii de abestir yapan kisinin ayibidir ezikliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 -nilep oooyoy ben laf anlatamam size tamam. hayır yani günümüz koşullarını söyleyipte sizin istediğiniz gibi olsa o da kabulum demem dansözlük oluyo ben bunu anlamıyorum. Yok abicim yok öpüşemiyceksin işte rahat rahat bu kadar basit Türkiyede yaşıyosun ve genelinde ya laf yersin ya dayak yersin. Türkiyedeki bu durum değişirse benim de düşüncelerim değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 opusen insanlardan utanana sikilana kadar yazi yazacak kadar iq ya sahip bir insanin opusmekten utanmasina utanip sikilin. igrencsiniz lan nasil bir bastirilmislik bu. bir halt olmaz sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Fistan said: bi kere turk orf adetlerine aykiri hos karsilanmaz bunun yobazlikla alakasi yok saygisizliktir mudehale edilmesii de abestir yapan kisinin ayibidir ezikliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sende zaten çok bişey olmuşun bizim gibi iq gerilerine laf anlatıyosun dimi zeka küpüm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ilk cümlende anlatım bozukluğu var. anlaşılmıyor ne demek istediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 aha sayfa başı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Merhaba nilep,olitere,otrivine. Türkiyeye hoşgeldiniz. Bizim buralarda işler böyle yürür. Uzuuuuun bir süre daha da böyle olacak. Alışmaya bakın. XOXO dedikoducu kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 olitere said: Fistan said: bi kere turk orf adetlerine aykiri hos karsilanmaz bunun yobazlikla alakasi yok saygisizliktir mudehale edilmesii de abestir yapan kisinin ayibidir ezikliktir sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bunu zeka ile ilgisi yok, sadece anlayışsızlık ile ilgisi var, yani anlamak istememe, çoğunluk böyle yapıyor o halde doğrudur tamam ben hiç sorgulamayayım. İtaat etmek kolaydır, bende itaat edeyim. Bu düşük iq değilde, iq yu kullanmak istememe ile ilgili birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Yalnız Türkiye gerçekleri değişebilir. 70'lerde böyle değildi bu ülke. Darbe sonrası ABD desteğiyle takunyacılar güçlendi. Yoksa 70'lerde çok daha rahattı ülke sosyal yaşamda aşk ve giyim açısından. O yüzden Türkiye gerçekleri böyle falan demek geçerli bir savunma değil. O zaman pis takunyacılar Türkiye gerçekleri böyle diyip defolup gitselerdi 70'lerde. Çok güzel olurdu bence :) Ama işte gerçekler değişiyor, yine değiştirilebilir. Burası türkiye, yok öyle gibi boş laflarla gelmeyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 tamam sen değiştirmeye bak sıkıl sinirlen geril ben rahatıma bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kardeş öpüşmeye ne tepkisi? çatır çatır öpüşürüm her yerde sen de ekmek banarsın anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 opusme derken nasıl opusme ama.hani 30 saniye süren kısa bi opucuk kondurursun da biri ordan höt derse katil olursun yani ama onun harici böyle oturup ciddi ciddi ön sevişme yapılmamalı.ama yinede bu kimsenin karışabilceği birşey olmamalı.insanın kendi yapmaması lzm.yasak oldugu için birileri kontrol ettiği içni değil. ben hep dışarda böyle hakiki sevişmeyi kız arkadaşıma ve diğer insanlara bi saygısızlık olarak görmüşümdür.hemde utanırım. bunun sebebi ise 17 yaşındayken oruç vakti kendimi kaptırmıstım bi yerde.biirleri uyarmıştı.sora yaptıgım okuzlugu anlamıstım.o günden kalan bir düşünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Hah "ardını dövdürmek kabul gören birşey olsa ardınızı mı dövdüreceksiniz" gibi çok sığ bir yaklaşım getireyim :P. Ama esas demek istediğim yanlış birşey varsa ama sırf kabul görüyor diye aynı hatayı yaparmısınız ? Senin mantığınla Pickles yaparım demek gibi birşey oluyor bu, nede olsa burası türkiye dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hayir bariz dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Otrivine said: opusen insanlardan utanana sikilana kadar yazi yazacak kadar iq ya sahip bir insanin opusmekten utanmasina utanip sikilin. igrencsiniz lan nasil bir bastirilmislik bu. bir halt olmaz sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hammerzeit said: kardeş öpüşmeye ne tepkisi? çatır çatır öpüşürüm her yerde sen de ekmek banarsın anca. sen bar cafe sinema ararsın öpüşmek için, ben temiz temiz evimde takılırım kız arkadaşımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 @Otrivine Beni ikna ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Pickles said: hammerzeit said: kardeş öpüşmeye ne tepkisi? çatır çatır öpüşürüm her yerde sen de ekmek banarsın anca. sen bar cafe sinema ararsın öpüşmek için, ben temiz temiz evimde takılırım elimle fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar