Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Diziyi pek sevmem efendim, çakır öldüğünden beride izlemiyorum :) BDP dizinin iptali/kapatılması için RTUK'e başvurmuş, gerekçe kürt halkını kötü gösteriyormuş dizi. İzlemedim bilemiyorum, Ama dün BDP'li bir milletvekili ile K.V Senaristi konuştular, Ben senariste hayran kaldım resmen. Bir insan bu kadar mı soğukkanlı konuşur, bu kadar mı akıl dolu olur. OHA adam çok doluymuş dedim izlerken. http://www.habervitrini.com/bdpli_vekil_kurtlar_vadisinin_senaristi_ile_boyle_kapisti-489196.html buradan izleyebiliyoruz sanırım.
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 pis herifler ya. dizide birbirlerini öldürüyorlarmış paso. sanki kendisi gibi olanlar başka birşey yapıyor
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Video 4 dk. olan mı? Öyleyse senarist 30 sn. falan konuşmuyor bile, anlayamadım ben senin anladıklarını.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 haa yok yok o diil o zaman, videoyu iş yerinden izleyemiorm, tamamını bulabilirse birisi koysun. Baya baya konuşuyor bizim senarist, hem çok kibar hem çok akıllı. baya bildiğin çaktırmadan critliyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 KURT HALKINI GANGSTA STYLE TASFIR EDIOSUNNN SENN diye bagirdiginda cok daha guldum lan asdfasfd senelerce pkk kurt halkinin ofkesidir de, terorist degil gerilla bunlar de, sivilleri hedef alan bir teror orgutune sahip cik, elin japonu bile kurt diyince sunu algiliyicak duruma gelsin http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/03042008/3/5/8/7/35879a4b4ce180_full.png sonra KURTLAR VADUSU KURTLERI GANGSTA OLARAK LANSE EDEYORRR RORORORO lulz
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ya vidyo açabilen tüm yayını koysun, adama hasta oldum ben vallahi bak lider olsun giderim resmen peşinden =)
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Adam "yıllarca Pentagon güdümündeki Holywood dünyaya Amerika'yı övdü, biz de K.V. ile Kürt Abdüley, Laz Memati ve Türk Polat ile onların yaptığının aynısını yapıyoruz, ama Amerika'dan ses beklerken Diyarbakır'dan geliyor" dedi ve konu zaten kapandı :D.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Y6A7kTm3PxI Şu mu ki bahsettiğin?
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 @kojiroh Hayır abi dünkü uğur dündar'ın programı. Akşam eve gidince koyam çok sakin çok alttan alttan sokuşturuyor, bi ara "herkes efendisinin ağzıyla konuşur" dedi ya ohaaaaaaa dedim öle. En son bağrınıodu bizim bdp li, sosyolog çağıralım bilim yapalım bilim adamı getirelim - efendim zaten bizim ekibimizde onlarla çalışıyoruz GİT BAKALIM DOĞUYA NE DİCEKLER SANA -şu 4 gün içerisinde ( doğu illerini saydı burada ) hepsine gittim, halkla konuştum efendim SEN KESİN KIŞLAYA VEYA ONUN GİBİ FAŞİST KESİME GİTMİŞSİNDİR HALKLA KONUŞAMASSIN SEN, SEN GİT SENİN DİZİNİ YAPICI BULAN 1 ADAM BUL BEN İSTİFA EDERİM -Efendim siz istifa etmeyin, siz bize lazımsınız. Siz politika üretin ama lütfen bunu dizi üstünden yapmayın. Ayrıca en fazla diyarbakırdan izleniyoruz. abi daha neler vardı hatırlamıorm, crit üstüne crit.
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konusmayi ogrensinler once. Ana dilinde egitim diye yirtinmadan once Turkce'yi ogrensinler, ne dedikleri anlasilsin, ondan sonra uzlasmaya calissinlar.
Öne çıkan mesajlar