Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tuvalet egitimi


delimanyakcapkin

Öne çıkan mesajlar

Bonkor derken surekli işiyor anlamında diyorsan daha bebek yani gayet normal. Eğitim işin sakın dayak falan burnunu halıya sürtme gibi yollara başvurma. Her işediğinde gazetenin veya neresi tuvaleti olacaksa oraya taşı zamanla oranın tuvalet yeri olduğunu öğrenir herhalde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya köpek milleti ufakken çok güzelde büyüyünce hayatı felç ediyor

bide biraz büyüyene kadar çiş kaka temizliceksin kaçarı yok hiç bi türlü

o yuzden yemek yedikten sonra su içtikten sora şöyle bahçeye cıkar bi eve ne kadar az yaparsa kardır :)

yünlü bişiler giydir üşümesin havalar sogudu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

allahım ne kadar mükemmel.
umarıma bambamla mutlu mesut yaşarsınız, yalnız labrador hareketli hayvandır devamlı ilgi ister devamlı gezmek ister umarım bahçen vardır.

tuvalet eğitimine gelince, aşıları tamamlandıktan sonra dışarı çıkarmaya başlayacaksın o zaman direkt kapar hiç sorun yaşamazsın ama o zamana dek evde gazete yöntemini deneyebilirsin zamanım olduğunda uzun uzun açıklarım ama bi googlelarsan yüzlerce detaylı açıklama bulabilirsin.

yalnız ilk 1 yaş çok önemli. nasıl yönlendirirsen hayatı boyunca öyle olur. tuvaletini yanlış yere yaptığında SAKIN burnunu kakaya sokmak ya da burnuna vurmak gibi hareketler yapma. sert bir şekilde hayır demen kafi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir de umarım alır almaz veterinere götürmüşsündür.
karne çıkartsın ve parazit haplarını tamamlasın. ilk aşısını olsun.

bir de yerde ya da onun ulaşacağı yerde çorap bırakma yutabilir.
kabloları kemirir, dişler değişene kadar birsürü şey kemirecek hazırlıklı ol ve kablolara dikkat et çarpılabilir kemirirse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkurler hepinize yeni foto cektikce yuklerim. bella ilk 3 asisi yapildi 3 asi kaldi disari cikmasina yani 3 hadta daha evde guzel kokular olacak :) daha once kangal ve boxerim vardi cok uzun yillar onlarlaydim fakat ozaman bahcede bakiyordum. simdi evde acikcasi zorluyor ama yavas yavas ogreniyor. dun cisini nereye yapmasini ogrendi gerci arada tutamior kendisi ama olsun:) geceleri aglamayi birakti, karanlikta durabiliyor artik. gerci inanilmaz siyah isigi kapattigin anda kendisini goremiyorsun :) kisacasi cok hizli olmasada ogreniyor bsiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...