olitere Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 scorch said: nası kaçmış bu başlık ahah reservelik bişey ismim olsun buralarda.. bide benim hic öle güzel hocam olmadı hepsi emekliliği gelmiş tiplerdihocamız erkek bu hikayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Uludağ Üni. eski (devam ediyor olabilir ) mühendislik dekanın hanımı da kendisinden 10 -15 yaş arası ufak diyorlardı. Adam Yrd. Doç iken öğrenciyle beraber olup evlenmiş . Eşi de okulda asistan olarak çalışıyordu. Ders sonrası bar , eğlence falan yapmıyor musunuz sınıfça madem 2 yaş büyük yazık çocuğa onuda çağırın :) orda tanışırsınız daha yakından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 çağırma ya başkası sarkar da adam onunla muçmuç yaparsa? ingiliz erkeğinin sağı solu belli olmaz her mesaja bir genelleme kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 olitere said: scorch said: nası kaçmış bu başlık ahah reservelik bişey ismim olsun buralarda.. bide benim hic öle güzel hocam olmadı hepsi emekliliği gelmiş tiplerdihocamız erkek bu hikayede belki benim ki de erkekti? belki ben panseksüelim ne biliosun sdfsadf şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bence bi dahaki patchde erkekler bufflansın az. Ayrıca Barkına o konuda bende çok kızgınım.[Meric.smiley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hamleni sene sonuna doğru yap arada birşey olur da çocuktan soğursan sonra sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar