Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kiralık kapalı basketbol salonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugun salı bugun yine bi aktivite varsa bu sefer bende katılmayı dusunuyorum beyler yer evımın dibinde eger bugune bişi ayarladıysanız haber verın ona gore gelelim.
Mesaj tarihi:
Beyler saat 7ye gelıyor eger giden varsa coktan yola cıkmıştır bile ama gidiyoruz gidicez biri bişi yazsaydı da oyle elı kolu sallaya sallaya gıtmeyelım tanımıyorum kımseyı zaten sahada gordugum ılk kısıye yaklasıp 'paticik?' demek ıstemıyorum :D
Mesaj tarihi:
onemlı duyuru !!!!!
salı saatlerımız 1 saat ıelrı kaytdırıldı arkadaslar 9-10 arası oyun ıcın salondan yararlanabılıyoruz

gelecek olanlar erkenden gelıp ortada kalmasınlar

bu salı kımler var mesela ???
Mesaj tarihi:
8-10 kısı gelırsenız asırı kalabalık oluruz cunku 2 pota ve 6-8 arası degısen oyuncu var

3 kısı 4 kısı olarak gelebılırsenız en azından ılk hafta esıt takımlar kurabılmemız cok daha rahat olur.
Mesaj tarihi:
Ben sımdıden yaziim sonra gün ıcınde kımse iplemiyo benı yarın ıtıbariyle baslıcagımız hafta var mı bir toplaşma birileri bu sefer gitmeden haber versin ve bende ona gore geliim artık.
Mesaj tarihi:
Yemin ediyorum eger bir gün bu forumdan banlanırsam orda burda hepinize ağır küfür etmekten olucak.

Biriniz de usta su saatte surdayız gel desin artık herkes gün verıyo saat vermıyo saat degısıyo gun degısıyo haberım olmuyo harbi saydırıcam hepinize sonunda. Bugun saat kaçta nerde var sımdı soyleyınde ona gore geliim artık !!!!

inb4 sakin ol sampıyon.
  • Yeni Oluştur...