Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

demokratikleşiyoruz mütemadiyen: episode 1 phantom yök

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ultrAslan said:

oha Bone nasil bir bakis acisidir öyle
fethullah kime para ödemis basinizi kapatin diye
sokakta gördüklerin para mi aliyor? ahaha
hatta para yatmayinca acip mi geziyorlar para yatana kadar

edit: adamin adini yanlis yazmisim, carpilacam sdasfs

Bizzat tanıdığım annemin arkadaşı var türban taktıktan sonra altına araba çekilen, ev alınan. Hatta kadın maddi sıkıntı çekiyordu bayağı, takmam gerekti başka çarem yoktu dedi bana.
Mesaj tarihi:
Eralp said:

ultrAslan said:

Bizzat tanıdığım annemin arkadaşı var türban taktıktan sonra altına araba çekilen, ev alınan. Hatta kadın maddi sıkıntı çekiyordu bayağı, takmam gerekti başka çarem yoktu dedi bana.

Selam,
demekki ben mini etek giyerim dediğimde vay para için herşeyi yapan arkadaslar var gibisinden bir cümle kurabiliyorsak, para için başı kapatanda var.
buradan çıkacak anafikir paramı ver ne istersen yaparım.
teşekkürler, iyi forumlar.
Mesaj tarihi:
ya türbanla giren girsin de sivil polis ne oluyor??

fethullah gülen bahsinde benim düşüncem:
bazı şeyler siyaset arenasında yapılması doğrudur mesela milli görüşü, komunizmi veya liberalizmi savunmak gibi...
bunu siyasetle değil de eğitim kurumları aracılığıyla yapmak bana samimi ve doğru gelmiyor

özet geçtim ( baya edit oldu :) )
Mesaj tarihi:
türban meselesi ayrıca tartışılması gereken bir durum yalnız kişisel hak ve özgürlükler açısından türbanın serbest bırakılmasını isteyen insanlar sivil polise karşı çıkmazsa komik olur.
Mesaj tarihi:
laledevri said:

Eralp said:

ultrAslan said:

Selam,
demekki ben mini etek giyerim dediğimde vay para için herşeyi yapan arkadaslar var gibisinden bir cümle kurabiliyorsak, para için başı kapatanda var.
buradan çıkacak anafikir paramı ver ne istersen yaparım.
teşekkürler, iyi forumlar.

okudum okudum anlamadım, ne demek istedin şimdi?
Mesaj tarihi:
Saçmasapan bir kabuğa dönüşen bu gereksiz yasağın, karıncanın beli incitilmeden sözü uygunsa tam o derecede aşama aşama uygulanabilmesi hakkaten bir takdir meselesidir. Şu ve benzeri saçmasapan konularda o kadar zaman kaybettik ki gerçekten hani bununla ilgili tık tık çözüme gidilmesi ve daha zaman kaybedilmemesini görmek sevindiriyorş şahsımı efenim.
Mesaj tarihi:
bu da tam türkiye klasiği olmuş herhalde.

konu sadece tek üniversitenin tek fakültesini ilgilendiriyor. konu türbanla ilgili değil, şapka ile ilgili. ilgili yazı sadece bu tek üniversitenin tek fakültesine gönderilmiş; çünkü üniversite bu konuyla ilgili yök'ten görüş istemiş.

konu da şu: sınıfa kafasında şapka (yes şapka, no türban) ile giren bir öğrenciyi, hocanın derse sokmama yetkisinin olup olmadığı.
Mesaj tarihi:
Gelen cevap, kılık kıyafeti yüzünden hiç bir öğrenci sınıftan atılmamalı yönünde. O yüzden bu masalı çocuklara falan anlatmanda fayda var.

Bence yasak artık kalkmalı. Ama kamusal alanda hizmet verenlerin önü açılamayacak şekilde kapatılmalı. Özellikle öğretmenler.

huun said:

bu da tam türkiye klasiği olmuş herhalde.

konu sadece tek üniversitenin tek fakültesini ilgilendiriyor. konu türbanla ilgili değil, şapka ile ilgili. ilgili yazı sadece bu tek üniversitenin tek fakültesine gönderilmiş; çünkü üniversite bu konuyla ilgili yök'ten görüş istemiş.

konu da şu: sınıfa kafasında şapka (yes şapka, no türban) ile giren bir öğrenciyi, hocanın derse sokmama yetkisinin olup olmadığı.
Mesaj tarihi:
Dersten atilmamali, ders bittikten sonra gitsin disiplinine versin hoca demisler? Bencede dersten atmak gayet asagilayici ve gereksiz bir hareket. Ki turbanla fakulte binasinin içine girilmiyordu, derslige ulasmak diye birsey soz konusu degildi? En azindan uludagda boyle.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

O yüzden bu masalı çocuklara falan anlatmanda fayda var.

anlatılacak bir masal yok ortada. hoca ders verir, öğrenci ile ilgili bir şikayeti varsa da yönetime bildirir. ha dersen ki ben masallara inanmam ama çok güzel senaryo yazarım, bak onu bilemem.
Mesaj tarihi:
olayı saptırıyorsun Yazdığın mesaj türbanla alakası yok olayın, işin aslı öyle değil tabi. Gayet güzel var. Fiili durum oluşturmak istendiği gün gibi aşikar.

Bir yerin kuralına uymuyorsan o yerden atılmayan gayet normal. Zaten kurala uymadan o yeri alınmaman lazım.

Tabi bu yasağı savunduğumdan değil, artık savunmuyorum, okuyabilsinler.

Çünkü bu millet gericiliğe, cemaatçiliğe, tarikatçılığa aşık. Aşıkları ayırmak günah. Bol bol tarikat şeyhleriyle, abileriyle aşk yaşasınlar.( aka ne halleri varsa görsünler. ) 20 yaşında bir kız, dince zorunlu olmadığı halde, dinimin gereği diye gerici bir siyasi topluluğun ayaklı hayat modeli olmak istiyorsa olsun.

Ayrıca buradan sesleniyorum, saç göstermek günahsa aynı mantıkla kaş ve kirpik göstermekte günah olmalı. Hem göz çevresinde çıktıları için daha fazla tahrik edici.

ÜNİVERSİTELERDE BURKA ÖZGÜRLÜĞÜ

@ hunn
son paragraflara bakıp sen de çarpıtıyorsun diye bilirsin. Fakat son paragrafların seninle ilgisi yok.
  • Yeni Oluştur...