Damncore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mrb arkadaşlar şimdi ben merak ediyorum viyanada japon dil edebiyatı var.Ben jdil istiyordum giremedim türkiyede viyanada istiyorum suanda girmeyi.Size bi sorum olcak Ben şimdi viyanaya gittiğimde hangi dil i konusacam? üniversitenin bana bi dil öğretimi olacak mı? yani avusturyada hangi dil konusuluyor olabilir? Almanca ağırlıklı az buz ingilizce sanırım.Viyanada okuyan yada viyana üni hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen birşeyler paylaşırsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Viyanaca tabiiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 avusturyaca diye biliyordum ben yanlış biliyormuşum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 tey allam ya viyanaca nedir kürtmüsün abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kürtçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Tüm ülkeyi kapsayan resmi dil: Almanca Carinthia eyaletindeki resmi dil: Slovence Burgenland eyaletindeki resmi dil: Hırvatça Macarca: Burgenland eyaletindeki resmi dil 5 sn falan aldı http://justfuckinggoogleit.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Damncore said: tey allam ya viyanaca nedir kürtmüsün abim hahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 zaten bende araştırdım öğrendim artıkın gerek kalmadı. Hayırlısı ile gidecem. Jdil bölümüne 1 yıl almanca hazırlık var.Off claudia sheffer larla takılak az.Siz burda leş türk kızları ile takılın çöple asdfuhaefasdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 viyana ya gidince claudialar ile takilacagini saniyorsan yaniliyorsun zaten seve seve türk kizlariyla takilacaksin orada :) o kadar cok türk ögrencinin oldugu sehre gidersen sonun aynen öyle olacak sonra viyanali hatunlara bakmakla yetineceksin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ahahhahahaa yazık lan sanıyoki çok çağdaş modern filan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bunlar geliyo geliyo sonra bizim adımız kötüye çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bunun gibi her sene yüzlerce adam geliyor ucaktan inince helgalar ellerinde pankartlar ile bunlari bekliyor saniyorlar cok degil 1 sene icinde geri dönüyor yarisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 gelenler arasında avusturya'da hangi dil konuşulduğundan bihaber arkadaşlar da var mı yoksa bu numunelik mi? avusturya avrupa da bu arada... denizin ortasında olan avustralya, güney yarım kürede. doğru yere gitmen için diyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 avustralyada aborjince konuşuluyor zaten kürtçe değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 abi kimisinin tipi çok benziyor ama. belki oraya da gitmişlerdir zamanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuşmadan da anlaşabiliyor Avusturyalılar , balonla git elinde anlar onlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar