Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Kuruyorum

EharD

Öne çıkan mesajlar

Hangi AVM / şehirde düşünüyorsun bu olayı ? Elini çabuk tutman lazım zaten fikir ne olursa olsun , kesin kısa zamanda açılıyor bir tane (bi yerden franchise alacağını okudum demek ki iş zaten hazır , sen açmazsan birkaç aya birinin açma ihtimali yüksek )

İlk olmadıktan sonra da pek espirisi olmuyor ,işin kaymağı yeniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu iş tutar mı sorusunun cevabını birşeyler diyebilmemiz için,satmayı düşündüğünüz fiyatları yazmalısınız,
1-2-5 tl şeklinde bir sıralamayla satılsa ben çok yüksek satış oranlarını yakalayabilirsiniz diyorum,kışın bozaya falan girersiniz,ne bileyim yazın dondurmalı leblebi bile olur

yatırım yapmaya değer mi diye soruyorsan toplamda ne kadar bir para yatıracaksın aylık sabit giderin ne kadar olucak ayrıca sattığın ürün başına tahmini kar düzeyin nedir,sorularını cevaplamak lazım

standda durucak kişi de çok iyi seçilmeli,zor iş ve 1 tane açılarak para bağladığına değicek birşeye benzemiyor bence,en az 3 tane ile falan girmek lazım

ben politik nedenlerle ve o berbat tereyağ kokusundan dolayı mısır almıyorum ama fiyata bağlı olarak alırım bu leblebiden
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle işlerde pazar araştırması falan olur ama sağlıklı olmaz. Topiki okuyamadım ama fikrim şu. Zaten maliyeti çok yüksek bir iş değil. Önce bir tane aç. Deneme yap. Hatta AVM ile birkaç günlük anlaş yada haftalık. Kendin dur başında ve gözle. Zaten kendini belli eder. Çok satış yapmasan bile talebi görürsün. Onun dışında inan bana danışmanlık şirketi bile tutsan bunun araştırmak için bir sonuca varamazsın. Türk halkı bu, neyi seveceği belli olmaz. Malesef bu işe gireceksen 1 standlık parayı gözden çıkaracaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi haftalık falan ayarlayamazsın avm yi...genel merkezle anlaşıp standı yaptırıyosun istanbula geliyo. Bunun da baya maliyeti var. 1 hafta denedim tutmadı geri mi göndercem.. o şekilde olmaz. Kirası en uygun AVM ile anlaşıp gözünü kapatıp gireceksin. Ama öngörümüz kar edeceği yönünde.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok uzun süreli kar getiren bir iş değil bence.
Bknz: mısır işi, ilk stand açanlar para kazandı ama ne kadar süre boyunca? Belli bir süre sonra çok yaygınlaştı ve fiyatlar aşırı derecede düştü.
İlk çıktığında Bursa'da büyük boy bardak mısır 6lira idi, şimdi 2 lira mı ne sanırım.

Fazla birşey bekleme derim, kaldı ki mısır işi orjinal birşeydi sonuçta koçanla yemek 1) zor 2) avmde elde olmaz. Ama bu dediğin şey leblebi yani..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...