EharD Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 dasaaa said: abi tahminle olur mu o iş? buradan bilse bilse zegna bilir onu. ha onun da vakti varsa.. abi olay işin tahminle olması değil zaten... önceden de söyledim. "SENCE"...... benim öğrenmek istediğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 3-5 kuruş kazandırır çok şükür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 EharD said: frozen yoğurt da seçenekler arasındaydı. Fakat leblebi konusu üzerinde duruyoruz şu anda. ortalama kaç bardak hafta içi/hafta sonu satar tahminleriniz nedir? leblebiyi kizlar yemez yalniz benden demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Hangi AVM / şehirde düşünüyorsun bu olayı ? Elini çabuk tutman lazım zaten fikir ne olursa olsun , kesin kısa zamanda açılıyor bir tane (bi yerden franchise alacağını okudum demek ki iş zaten hazır , sen açmazsan birkaç aya birinin açma ihtimali yüksek ) İlk olmadıktan sonra da pek espirisi olmuyor ,işin kaymağı yeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ben almam len o ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 baltalı ilah :D elesso said: ben almam len o ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 double post desem dobule post değil anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bu iş tutar mı sorusunun cevabını birşeyler diyebilmemiz için,satmayı düşündüğünüz fiyatları yazmalısınız, 1-2-5 tl şeklinde bir sıralamayla satılsa ben çok yüksek satış oranlarını yakalayabilirsiniz diyorum,kışın bozaya falan girersiniz,ne bileyim yazın dondurmalı leblebi bile olur yatırım yapmaya değer mi diye soruyorsan toplamda ne kadar bir para yatıracaksın aylık sabit giderin ne kadar olucak ayrıca sattığın ürün başına tahmini kar düzeyin nedir,sorularını cevaplamak lazım standda durucak kişi de çok iyi seçilmeli,zor iş ve 1 tane açılarak para bağladığına değicek birşeye benzemiyor bence,en az 3 tane ile falan girmek lazım ben politik nedenlerle ve o berbat tereyağ kokusundan dolayı mısır almıyorum ama fiyata bağlı olarak alırım bu leblebiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Böyle işlerde pazar araştırması falan olur ama sağlıklı olmaz. Topiki okuyamadım ama fikrim şu. Zaten maliyeti çok yüksek bir iş değil. Önce bir tane aç. Deneme yap. Hatta AVM ile birkaç günlük anlaş yada haftalık. Kendin dur başında ve gözle. Zaten kendini belli eder. Çok satış yapmasan bile talebi görürsün. Onun dışında inan bana danışmanlık şirketi bile tutsan bunun araştırmak için bir sonuca varamazsın. Türk halkı bu, neyi seveceği belli olmaz. Malesef bu işe gireceksen 1 standlık parayı gözden çıkaracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yapsan yapsan en fazla, gidersin bigun avmye, anket yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi haftalık falan ayarlayamazsın avm yi...genel merkezle anlaşıp standı yaptırıyosun istanbula geliyo. Bunun da baya maliyeti var. 1 hafta denedim tutmadı geri mi göndercem.. o şekilde olmaz. Kirası en uygun AVM ile anlaşıp gözünü kapatıp gireceksin. Ama öngörümüz kar edeceği yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 leblebi tozu 1 lira, arkadan küçük su 5 lira köşeyi dönersin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Loxias said: leblebi tozu 1 lira, arkadan küçük su 5 lira köşeyi dönersin valla theme park mı oynuyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Çok uzun süreli kar getiren bir iş değil bence. Bknz: mısır işi, ilk stand açanlar para kazandı ama ne kadar süre boyunca? Belli bir süre sonra çok yaygınlaştı ve fiyatlar aşırı derecede düştü. İlk çıktığında Bursa'da büyük boy bardak mısır 6lira idi, şimdi 2 lira mı ne sanırım. Fazla birşey bekleme derim, kaldı ki mısır işi orjinal birşeydi sonuçta koçanla yemek 1) zor 2) avmde elde olmaz. Ama bu dediğin şey leblebi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 He bide bende almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Çorum dan o dediğin leblebi türleri geldi bize de hediye olarak ama çok ta tutmadım açıkçası . Tabi herkesin damak zenki başka . Bir de leblebi bardakta olayı nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 cambazct said: leblebi corumdan mi ? degilse tutmaz Kesin artık onuda ithal ediyoruzdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar