Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk uydumuz 2012' de uzayda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
On March 16, 1955, the United States Air Force officially ordered the development of an advanced reconnaissance satellite to provide continuous surveillance of 'preselected areas of the earth' in order 'to determine the status of a potential enemy’s war-making capability'.[3] In October 1957, the Russians launched Sputnik. It was the first man made object to be put into Earth orbit.

http://i20.photobucket.com/albums/b224/indiyoartist/from%204chan/clap.gif
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

2050de de aya çıkcaz

ahuahuahua 2050'de aya çarpma yapalım o bile yeter :D ahuahuahuahuhau lan düşününce fıkra gibi bişi ama 2012de uydu gönderecek olmamızla övünmemiz..

çok iyi ya
Mesaj tarihi:
yok gondermekte sorun yok zaten, yani bunca sene durup birden uzay üssü kuracak halimiz yok. Yapan kişilere ve kuruma hll team. Ama bunun "Abdullah Gül'ün dahi oğlu Harvardı kazandı" şeklinde lanse edilen haberden farkı yok. RTE de işte bakın bilimimiz süper ilerliyor şeklinde bir parti propagandası haline getirmiş. Türkiye olarak utanıyoruz ama yeni yaptık bunu deseler daha iyi olurdu.
Mesaj tarihi:
abi ama yapsalar suç yapmasalar suç yani.
tamam dünyanın gerisindeyiz ama üzülecek halimizde yok şöyle bi olaydan sonra. ayrıca adam siyasetçi tabii ki seçim propagandası yapar. kasap nasıl benim etim iyiderse o da öyle yapacaktır.
başka bi lider olsa yapmayacak sanki.
bende gayet sevindim yani.
Mesaj tarihi:
yav okumuyo musunuz yazdıklarımızı? yapanlara hllteam dedik. ben haberi hazırlayana ve RTEye kızıyorum. işte lider böyle seçim propagandası yapınca işin aslını bilen bir insan olarak gülüyorum ben de yasak mı kardeşim
Mesaj tarihi:
sey eksik burda

X ulkesinin en cok okunan gazetesi hebele post haberi mansetten "UZAY TURKLERIN ELINE GECTI!" manseti ile verdi, yukselen ekonomilerden ola nturk ekonomisinin cok degerli oldugunu yazan gazete turkiyenin uzaylilar ile insanoglu arasinda bir kopru vazifesi gorucegini, uzayda icilen turk kahvesinin ise vucuda yararli oldugunu yazdi, sokakta roportaj yapilan turk vatandas "hamdolsun uzaya cikiyoruz, seckinlerin burokrasisi elinde surunenler roketin vidasini takamamisti, bu hamle ulkemize demokrasiyi getiricek" derken sokaktan cevirdigimiz laikci ise "eksen kaymasi eksen kaymasi diyodunuz, ahanda bunlar simdi aya carpar eksenini kaydirir sonra ceremesini beraber cekeriz" dedi
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

yav okumuyo musunuz yazdıklarımızı? yapanlara hllteam dedik. ben haberi hazırlayana ve RTEye kızıyorum. işte lider böyle seçim propagandası yapınca işin aslını bilen bir insan olarak gülüyorum ben de yasak mı kardeşim

yok canım yasak değil sakin ol.
ben senin postuna yazmadım zaten topicteki genel havaya hitaben yazdım :)
neyse en doğrusunu yapıp tartışmaya girmiyorsun kezaa bende öyle yapıp çekiliyorum.
Mesaj tarihi:
eksen ahahdfsaaha

BATI DOĞU DERKEN YUKARI KAYDILAR, UZAYLILARA SATICAKLAR LAN BİZİ!!

çok geç gidiyoruz bilimsel yolda. Bi şekilde gidişimiz iyi de, abartı geç oluyor niyeyse. Şu kadar yıllık cumhuriyette %50 yerli silah üretimine yeni ulaşmamız bile fena.
  • Yeni Oluştur...