smarthan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bence fena değil abi. alışmışsınız siz arthur deyince yakışıklı adam görmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ya bu da yakışıklı,değil mi? bence yakışıklı.Ama sorun şu çok baby face bu ya.Tavırlar da süt dökmüş kedi...Gerçibelki ilerde--- dur spoiler yapmayalım.. spoil. belki böyle ailesi katlediltikçe kinleip, daha kral gibi davranacak...ama şuan ayağı yaralı tay gibi davranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi adam köylü büyümüş çünkü. krallıkla falan alakası yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 spoiler tamam işte o yüzden ilerde değişbilir belki diyorum...ama işte diğerinden sonra(diğer arthurdan) alışamadım...bir de bu çocuk sweeney todd'da "johhanaaaa diye sokaklarda inliyordu,o imaj var hala üstünde. hep beraber görücez young arthur'un evrimini tamamlamasını;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 doğuş kılıklı herifi sevmezdim ama bunda olmuş gibi bakalım ilerlesin bi. bide eva green <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 olayı o bence arthur'un, biraz tüysüz ama umut var bence. ben genel olarak çok beğendim diziyi, kurgusunu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 game of thronesa kadar isinma turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ya sırf şu merlin rolündeki dallama yüzünden izlemicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 en azından şu sümsükden daha iyi http://i54.tinypic.com/jfg495.jpg http://seat42f.com/images/stories/tvshows/Camelot/Camelot_Starz5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 iyi de abi o 19 yaşındaki hali diğeri 30 küsur hayır üsttekine ben de uyuzum ama alttaki tip daha bi kıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 flashforward elemanı değil mi o_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 evet o dallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben Joseph Fiennes'i severim ya...Elizabeth,Venedik Taciri ve AŞık Shekspeare'de falan seyrtmiştim,iyi bir oyuncu.Adam genellikle dönem filmlerinde oynuyor zaten.O yüzden Merlin'e seçmişlerdir.Burdaki haline gelince,niye kıl oldunuz abi? Biraz espirili,biraz ukala,biraz bilge,biraz yakışıklı...her şeyden biraz almış,ortaya Merlin çıkmış işte;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 orjinal hikayede arthur zaten başka bir köyden geliyor diye biliyorum. yani bu asıl hikayeye daha sadık. merlin bunun tozpembe versiyonuydu. kimse ölmez, son dk da herşey güllük gülistanlık fln oluyor. bu daha sağlam olacak gibi ilk bölümden elemanın annesi ile uther gittiğine göre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 teşekkürler spoiler için birazdan izlicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 artik izlemene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Red said: teşekkürler spoiler için birazdan izlicektim spoilere aldım sanıyordum pardon =( düzelttim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Spoiler olucağını bile bile niye ileriki sayfalara bakarsınız anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yahu daha ilk bölüm.dizi hakkında genel yorumlara bakıodum izlemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 arthur kral oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 7 sayfa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 önceki sayfaları biliyorum yahu niye en baştan okuyayım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Dizide niye göt meme var onu anlamadım illa katıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 cunku insanlarin gotu ve memesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 açık açık göstermeye gerek yok aile var !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar