Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burunda siyah nokta illeti

Quiternoob

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Senin gibi bu soruyu soran yurdum insanları yüzünden; tek kaş, burnunun içi, yanakları, boynu, sırtı kıllı, burnu siyah noktalı, kulaklarına hiç girmeyeceğim türk erkekleri yetişiyor bu ülkede.

Hayır arkadaşım bakımlı insan gay değildir.

bakımlı ne lo kırık mısınız bilader sdsdf
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

o kadar surtunmeye cild tahris olmasin?

bende de vardı bi ara böyle yaptım geçti bişicik kalmadı. arada yine çıkmaya yelteniyo hafiften tekrarlıyorum geçiyo.

bahsettiğim zaten 1. 2. derece yanık olcak derece bi sürtünme değil ya. zaten sıcak suda vücut yavşadığından dolayı onların da çıkması kolay oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada lif falan kullanmiyosaniz ne yapsaniz bos o buruna surata. Cildinizi ayri bi lifle guzelce temizleyin. Olu deriler, yaglar, kirler aksin gitsin bi. Cok yagli bi cildiniz varsa defne sabunu falan da kullanabilirsiniz bu is icin. Pek guzel oluyor.

Bir sure gittikten sonra bu sekilde mis gibi olur. Peeling falan bildigin deriyi desmek benim gozumde. Lifin 2 dakikada yaptigi isi 10 dakikada yapmiyor ayrica.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende aynı dertten şikayetçiyim malesef ne denediysem geçmedi o yüzden takmıyorum artık çünkü uğraştıkça daha fazla kafana takıyorsun. O yüzden salla karakter katıyo yüzüme siyah noktalar de öyle de böyle de kendini avut geç.Tabi bazı şeyleri yaparak azaltabilirsin ama o kadar uğraşmak değermi o sana kalmış işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...