fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 burunda siyah nokta erkeği olgun gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Adam gibi düzenli dus alın dendi mi? Pis herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 deadwoll said: Senin gibi bu soruyu soran yurdum insanları yüzünden; tek kaş, burnunun içi, yanakları, boynu, sırtı kıllı, burnu siyah noktalı, kulaklarına hiç girmeyeceğim türk erkekleri yetişiyor bu ülkede. Hayır arkadaşım bakımlı insan gay değildir. bakımlı ne lo kırık mısınız bilader sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 fede said: burunda siyah nokta erkeği olgun gösterir ebeninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 paticik :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yakında ağda yaptırıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Gittim bir sürü ürün aldım, C&C losyon aldım peeling aldım nivea bant aldım artık hangisi olursa diye :) Hepsini uyguladım varra buhar da tuttum ama pek birşey farketmedi sanki, bakalım belki düzenli olarak yaparsam işe yarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 banyoda sıcak suyla yıkandıktan sonra banyodan çıkıyosun ve havluyu sert bi şekilde burnuna sürtüyosun, sıkıyosun, sürtüyosun sıkıyosun bişicik kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 o kadar surtunmeye cild tahris olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 1 dakika filan geçiriyo buhar banyosu. medikal çözümler lazım genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 buhar banyosu yaptırıp şırıngayla çeken kızlar var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 senko said: o kadar surtunmeye cild tahris olmasin? bende de vardı bi ara böyle yaptım geçti bişicik kalmadı. arada yine çıkmaya yelteniyo hafiften tekrarlıyorum geçiyo. bahsettiğim zaten 1. 2. derece yanık olcak derece bi sürtünme değil ya. zaten sıcak suda vücut yavşadığından dolayı onların da çıkması kolay oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bu arada lif falan kullanmiyosaniz ne yapsaniz bos o buruna surata. Cildinizi ayri bi lifle guzelce temizleyin. Olu deriler, yaglar, kirler aksin gitsin bi. Cok yagli bi cildiniz varsa defne sabunu falan da kullanabilirsiniz bu is icin. Pek guzel oluyor. Bir sure gittikten sonra bu sekilde mis gibi olur. Peeling falan bildigin deriyi desmek benim gozumde. Lifin 2 dakikada yaptigi isi 10 dakikada yapmiyor ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 xunn said: Adam gibi düzenli dus alın dendi mi? Pis herifler. Hahaha :D Koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu bantlar kıl çıkarıyomuş burunda beyler aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 erkek bakımlı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 burnunu aldır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Tiner çıkartıyor.Sıcak bir duşdan sonra yumuşamış derine fazla baskı uygulamayacak şekilde tinerli pamuk ile temizliyorsun ve problem ortadan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 tiner mi oha? kezzapla sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bok sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 iyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Öneri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bende aynı dertten şikayetçiyim malesef ne denediysem geçmedi o yüzden takmıyorum artık çünkü uğraştıkça daha fazla kafana takıyorsun. O yüzden salla karakter katıyo yüzüme siyah noktalar de öyle de böyle de kendini avut geç.Tabi bazı şeyleri yaparak azaltabilirsin ama o kadar uğraşmak değermi o sana kalmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abi böyle nivea nın değişik markaların falan burun bantları oluyor.Takıyorsun burnuna 15 dk sonra çekiyorsun tüm siyah noktalar bantta kalıyor :) alın rahat edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar