Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 toothlessla esas kızımızın ilk karşılaştığı sahnede. kız korkup kaçmaya başlayınca, toothless'ın da tribe bağlayıp salına salına geri dönmesi inanılmazdı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Benim animasyon siralamam su şekilde: 1- ice age 2- ice age 3 3- arabalar 4- wall e 5- ejderhani nasıl egitirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Harika filmdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ejder canını senın http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/1309891630133.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Cuce said: bende acıkcası basta cok kıl oldum esas oğlanın seslendirilişine, ama geri kalan hersey öle bi tokatladığı benı affettim. bi yandan bilincli bi secimmi cocukları standart vikignlerden cok ayırmak için olabilir, belki ilerki projeler içindir. dizi diğer film falan icin şimdiden bi plandrı ne biliyim. Bence o çocuğun ruhunun viking ruhu olmadığını göstermek içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Ben bu filmi daha yeni izledim ( >.< ) Ve de çok sevdim (*-*) Nasıl bu zamana kadar izlememişim bilemiyorum ( -_-; ) İkincisi geliyormuş. İkincisi de birincisi kadar iyi olur umarım. (^w^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bu ne la k-pop'taki gay şarkıcıların fan-girl'leri gibi tepki vermelere falan .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar