Abus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 arkadaşlar bana anlatan almanyadaki amcam 2.dünya savaşı dedi ama ikinci dünya savaşında almanya ve amerika rakip değilmiydi diye kafamda soru işareti kaldı.[signature][hline]Love is Divine
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ikinci dünya savaşından sonra başkan oldu zaten. Birde o laf ich bin ein berlinier diye biliyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Öyle bir söz olduğunu bilmiyordum ama Amerika ile Almanya'nın düşman olduğu kesin :) Sanırım 2. Dünya savaşından sonra başkan olduğundan Almanya ile olan ilişkileri düzeltmek için söylenmiş formalite amaçlı bir cümle olabilir.[signature][hline]My Honour is My Life
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 "Ben bir berlinim" heh... Ich bin ein berliner olmalı o[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 26 Haziran 1963'de söylemiş. Birde bu sözü söylemesinin sebebi Berlin'in ikiye ayrılıp yarısının doğu blokunda kalmasıdır. Bu şekilde komünistlere karşı yanınızdayız mesajı vermiştir. Birde çok emin değilim ama hatırladığım kadarıyla Kennedy Almanlar arasında sevilen bir isimdi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
BoNzO Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 evet o lafin asli "ich bin ein berliner" idi...kennedy ben berlinliyim anlaminda sölemek istemisti fakat almanyada berliner adli ici marmelatli üstü pudra sekeri kapli cörekler oldugu icin söledigi zaman ister istemez gülünc bi durum ortaya cikmismis.... düsünürseniz ben bi cöregim :))..amerika baskani sölüyo ehueh komik olabilir tabi..
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ben poğacayım yada ben baklavayım giibi bişey olur :)[signature][hline] .: DeviantArt :. my world my reality
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 N'oldu sonra, Kennedy ve bitmek tükenmek bilmeyen sülalesi teker teker temizlendi.Adamın o kardeşi aday oldu onu öldürdüler bu kardeşi aday oldu onu öldürdüler.Mutfakta tararlar teknesini uçururlar 3 ayrı açıdan kafasından dötünden vururlar.Bütün sülale değişik fatalityler ile öldürüldüler.Sebep? Sırf zencilere hak tanır diye. Ne döt millettir bu amerika. Sonra Martin the bab öldürüldü. Bi de tutup millete ırkçı diyodu adamlar. Döt valla döt döt döt. [signature][hline]Tragedy [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 20 Ağustos 2004 05:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 danke[signature][hline]Love is Divine
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 danke[signature][hline]Love is Divine
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Alexi_Septimus, 20 Ağustos 2004 05:10 tarihinde demiş ki: N'oldu sonra, Kennedy ve bitmek tükenmek bilmeyen sülalesi teker teker temizlendi.Adamın o kardeşi aday oldu onu öldürdüler bu kardeşi aday oldu onu öldürdüler.Mutfakta tararlar teknesini uçururlar 3 ayrı açıdan kafasından dötünden vururlar.Bütün sülale değişik fatalityler ile öldürüldüler.Sebep? Sırf zencilere hak tanır diye. Ne döt millettir bu amerika. Sonra Martin the bab öldürüldü. Bi de tutup millete ırkçı diyodu adamlar. Döt valla döt döt döt. +1E456464465465465434564654[signature][hline]Lil'Alur for Shar
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 martin luther king ruless[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
Öne çıkan mesajlar