Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Siz arkadaşlarınızla birbirinize baskül de hediye ediyor musunuz farkındalıklarınız artsın diye?
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 said: Konu: ::Günlük:: Günlük lan okulun ilk günü geçen hafta ptesi gitmiştim de okula uğramayıp cafeye gitmiştik.Bu hafta okula gittim istatistik ve finansal analiz bayaa bi yorsa da güzel bi gündü.Özlemişim derslere girmeyi.. Sınıflar falan da yenilenmiş hoş olmuş..
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Açtım hadi al, bunu da almayalım elinden. Ne kadar feminen günlük mesajların varsa fırlat.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Fistan said: benim bi arkadaşım bana özcan bişi sölicem üzülme diyip kilo almışsın diyecek gay lan bu der ve direk silerim o adamı. o nasıl arkadaş lan? Aynısını ben de yaparım da kızın teki söylüyo böyle gereksiz bi bilgiyi cevab vermedim.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 fede said: adamın erkek arkadaşı yok ki zaten Sen varsın.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 noldu lan sustun msn de çet mi yapıyon kızlarla
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 fede: *senin için msn açtım bak *sdflsk
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Fistan said: ben de ban yedim kişiselden ehehehe ahahaha gel gel ortak kullanalım.
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Sparkcaster said: burası kasıyo msn var mı ya şu lafı her gordugumde utanıyorum.facebukta burası kasıyo msn var mı demiştim bikaç kez
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Red said: Sparkcaster said: burası kasıyo msn var mı ya şu lafı her gordugumde utanıyorum.facebukta burası kasıyo msn var mı demiştim bikaç kez Hakkatten kasıyo facete bi müddet sonra. Bu lafı diyip yalan söylememiş olmak için pcyi yenilemiyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ateşli ateşli okula gitmek.Sıçtığım devam zorunluluğu :X
Öne çıkan mesajlar