mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Fistan said: kaldır o fotoyu da dünyanın kaç bucak oldugunu anlasın ahaha eski kız arkadasımın resmini koyıyım hatta yada xxx le ilişkisi varı kaldırıp sadece ilişkisi var yazıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Senin bu ilişkinin yürümesini istemenin tek sebebi bu ilişki olmazsa ne yapacağını bilmediğinden korkman bence. Yoksa 2 gram kafan çalışıyorsa zaten hazır incelmişken kopartırsın tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 mulgear6 said: Fistan said: kaldır o fotoyu da dünyanın kaç bucak oldugunu anlasın ahaha eski kız arkadasımın resmini koyıyım hatta yada xxx le ilişkisi varı kaldırıp sadece ilişkisi var yazıyım :P o kadarına gerek yok. o fotoyu kaldır kızı da sil blockla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 olm kimseye yapmaz demeyin herkese bir ihtimal verin. o kız ilk geldiği gün çocuğu anlatırken 32 dişi görünüyordu, inanılmaz mutluydu çok sevıyorum aşığım ölüyorum bilmemne diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 E o da yalan söylüyormuş kendine işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kadin milleti iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 biliyorum su durumda ilişkinin yürümesinin bana fiziksel yada duygusal anlamda hiç bi getirisi yok ilişkim varken de burda insanlarla tanısabilirim ama ilişkinin yürümesini de istiyorum biraz deliyim belki bilmiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Götünün dibindeyken aşığım, ölüyireeee demek kolay. Delikanlı gibi seven adam yakından sevdiği kadar uzaktan da sever. Repleri alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 biraz çılgın, haşarı, ürkek gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Adeta bir çılgın, adeta bir hayvansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 öf sen de tutturmuşsun istiyorum da istiyorum, kimse vazgeçilmez değildir, inat etme. ama şimdi sevıyosun falan karşındakının ne derece bencil olduğunu idrak edemiyosun bence. hani birşey olsa duyguların zart diye kesilse ulan ne salakmışım falan diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bildigin ergen kafası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Tabi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Abi neden istiyorsun ki anlamadım? Kız senin seçimlerine, hayatına ve dolayısıyla sana kesinlike saygı duymuyor. Dolayısıyla seni sevmiyor. Senin bile okumadığını söylediğin abuk subuk mesajlar atıp duruyor. Ayrıca Facebook'una baktım TSK diye gruba üye falan olmuş. Bırak bu kızı bence sen. Kılıbık etmiş seni bu, ağzına etmiş. Şaka bir yana. Barıştıktan 2 ay sonra; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim. diye gelirse, o zaman da buraya "ama o da kendine göre haklı şimdi" ile başlayan bir topic açarsın. Ben de sana DEMİŞTİM, derim. Bir an önce aklını başına devşirmen dileğiyle. Lütfen kendine gel ve şu kızı hayatından çıkar artık. Mananı emikliyor hayatın kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 iliski kafasi cok reröre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben olsam meraban gelmiş senin kızım derim kıza yiğit özgüre de selam çakayım ekşi sözlüğe de selam çakayım nutella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mana ile hayatın ne alakası var lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bak sesuya, vuruyo kirbaci, kaanin giki cikamiyo, sonra cocuu birakip gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Boynum kıldan ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bilmiyorum neden öyle yazdığımı. Tamam dot yemiş olsun yavaş yavaş ölsün, yeter ki sen iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Berk garbageda dartanyan kız kaçlı diye sorsanıza diyor. Dikkat et etrafındakilere, millet akbaba gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 faceten ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Kızla barışmaya gitti galiba. Hadi dağılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ahmet Oguz hanginiz? kizi eklicene beni eklemis. Ahmet Oguz October 4 at 8:04pm Report pardon yanlış ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 HHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar