Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Almanya'da cıvır bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Nil sana abla falan diyorlar lan, BBBBBWWWWWWWWWW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 desin ya kendimi daha iyi hissediyorum. herkes veled muamelesi cekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 mulgear6 said: o da ne kadar bekliyebilirim bilmiyorum dedi bu ne haci? almanyaya isci olarak mi gittin? kiz memlekette 3 cocukla mi kaldi? en verimli donemimde erkeksiz kaldim diye mi uzuluyo? nasi bi kafa lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Halbüki gerçeği bilseydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ay pardon abla derken şerafettin abim benim diyicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 barışınca hayatını onun istediği gibi yönlendirmeni isteyen, sürekli şunu da yapak bunu da yapak hep benim dediğim olsun diyen bi kız arkadaşın olacak. büyüyünce daha beter olur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ya Şükrü iki çık aradan allah için ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 mulgear6 said: Fistan said: barışma lan salak bu cocuk ya barışmayınca nolucak? barışınca nolucak bence sıralamam gerek bunları barışmayınca yeni bir hayatın olacak eğitimini kafan rahat sürdüreceksin, ilerde güzel bi hayatın olacak ve en önemlisi daha akıllıca davranan daha iyi biri karşına çıkabilir . barışınca kavgalar devam edecek gidecek gibi yaparsan ardından aglayacak sonra o gidiyorum yapacak sonra sen zırlayacaksın bu böyle ilerledikçe kavga dövüş hırla gürle biter bi zaman bu ilişki yürümez koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 fede said: barışınca hayatını onun istediği gibi yönlendirmeni isteyen, sürekli şunu da yapak bunu da yapak hep benim dediğim olsun diyen bi kız arkadaşın olacak. büyüyünce daha beter olur bunlar Sen ayrıldığı kızı anlattın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bir nasihat bin müzik ruhun gıdasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ana gibi gıda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yaralı stayla oldu topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kızın foto var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 salla kızı,bak keyfine.barışıcaksın,kız seni özlediğinde yine sana bok atmaya başlıcak,aynı şeyler loopa giricek,bi farkı olmucak hayatının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Fistan said: kızın foto var mı bu arada? facebook profilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ben şeyi anlamadım şimdi. Sen bu kızla illa barışcam diyorsun da, barışınca kız "tamam barıştık, senin orada benim burada olmam artık beni rahatsız etmiyor" mu diyecek sanıyorsun? Herşey daha iyi olacak diye mi düşünüyorsun yani? Yoksa hafta sonlarını yurtta/evde ne boksa geçireceğinin, her arkadaşlarınla dışarı çıkmak istediğinde eğer kız arkadaşın bir yere çıkmıyorsa kavga edeceğinizin, sana o ilişkinin süresi tekrar dolana kadar ızdıraptan başka bir şey çektirmeyeceğinin farkında değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 iyi olmuş, daha önce de söylemiştim çok bencil bu kız. hergün üzülmektense bir kere üzülmek daha iyi. bu arada bi yunanlı arkadaşım var burda sevgilisi yunanistanda kız burda, 1 senedir çıkıyolarmış. ilk gün çok sevıyorum kafasındaydı sonra uzak ilişki saks moduna girdi bir hafta doldu dolmadı erkekleri kesmeye başladı sonra da ayrıldı kıskanç çocuk diye sdfsd cool story.yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 biz de onu söyledik hacı 5 sayfadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kaldır o fotoyu da dünyanın kaç bucak oldugunu anlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 O da ayrı kerizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ya skecem ayrıl da kurtul lan.. yemin ediyorum kendinş kurtarırsın.. at hırsızı sakallarını da kes pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 fede said: biz de onu söyledik hacı 5 sayfadır Abi sen ağaç önündeki kuleleri denylayan bir adamsın. Senin sözüne kimse güvenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 düzelmiyicek tabi gelecegi olsa bile ilişkinin hep bu konu açılıcak elbette bilmiyorum ama istiyorum bu ilişkinin yürümesini bella: dogru haklısın ama onun yapıcagını sanmıyorum (yapmaz diyim hatta) bi de yunan yunanlı degil (çok takıldı gözüme o yüzdn dediydim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 denylanması gereken bişey varsa ben denylarım. yüreksizlik yapıp denylamadınız kuleleri o değil de sakallar kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar