smarthan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 vaniLLe said: küfretmek istiyorum. bana edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 salla derslerine bak sen bilim beklemez kızlar bekleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 sevgili berk adam ol yoksa gelip üsenmem döverim.-y yoksa allahin sopasi falan var, biliosun. sen kara r ver, hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 screwy said: berk bu tekrar birleşmeler falan hep kız pipine dokundu die dimi lan hadi acıkla gercekleri burda hunhar mısın arkadaşım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 kasımda gel yoksa biter diyo dönmeyi dusunuyorum o bu sekilde yaptıkça mutlu olamıyorum burda pdaya kapattım kendimi salak salak oturuyorum butun gun dışarı çıkasım yok filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 haha bitmezse adam değil derdim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 mulgear6 said: kasımda gel yoksa biter diyo dönmeyi dusunuyorum o bu sekilde yaptıkça mutlu olamıyorum burda pdaya kapattım kendimi salak salak oturuyorum butun gun dışarı çıkasım yok filan kasımda git bitmesin 1 sene sonra bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 pasif kılıbıklığınız midemi bulandırıyor. babanneniz dedenize "kasımda gel yoksa biter bibibibi" dese dedeniz ne yapardı onu düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 mulgear6 said: kasımda gel yoksa biter diyo dönmeyi dusunuyorum o bu sekilde yaptıkça mutlu olamıyorum burda pdaya kapattım kendimi salak salak oturuyorum butun gun dışarı çıkasım yok filan ya bilader ilgilenmiyoruz bence artık yazma ne yaparsan yap lan böyle sen bunu buraya yazınca herkes de sana kızınca konun 200 mesaj olunca zevkten dört köşe oluyosun di mi bi yürü git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 250gr için değmez denmemiştir inşallah:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 mulgear6 said: kasımda gel yoksa biter diyo dönmeyi dusunuyorum o bu sekilde yaptıkça mutlu olamıyorum burda pdaya kapattım kendimi salak salak oturuyorum butun gun dışarı çıkasım yok filanolm var ya okulu bırakı geri donersen.. evinin onune toplanır sabah aksam basak geceriz.. hemde nası geceriz biliyomusun annenleri falan toplar oyle geceriz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 birakin gitsin, yoksa akillanamicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 offtopic: nil sarhos musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 mulgear6 said: kasımda gel yoksa biter diyo dönmeyi dusunuyorum o bu sekilde yaptıkça mutlu olamıyorum burda pdaya kapattım kendimi salak salak oturuyorum butun gun dışarı çıkasım yok filan ilk defa mı sevişiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 beyler alamanyada olan varsa tutsun biri sunu gezdirsin gözü acılır belki biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Berk algılayamıyorsun insanların dediğini tmm eyv da.. Sen halay çekmeye mi gittin oraya? Gelecek ulan bu? Ne aşkı ne sevgisi? Mal mısın olm geri dönmekten bahsediosun? Türkiyede o kadar insan sınavlara girip üni için kasıyor sen elindekini bırakmayı düşünüyorsun. Çok afedersin de senin kız arkadaşın ciddi bencil. Senin geleceğini düşünmeyip günlük ilgi alakası eksik kaldıgı için bırakmayı seçiyor. Helal abi. Sende böyle bi kızı sevebiliyorsan sen bunu hak ediyorsun demektir. Ulan senin bi hayatın var hayallerin var. Seni seven insan bunlara ortak olur. Engellemez ak. Kaldı ki hadi geldin buraya okudun vs eyv devam etti ilişkiniz. Ulan yurtdışına gidiceksin diyelim çalışmaya. Ona da mı gitmeyeceksin? Hayır bir de geri gel demesinin nedeni süper ya. Lan herşeyi bi kenara bırak. Yarın evlendin ve hayat şartların o üniye gitmediğinden çok daha kötü durumda olursan ne o sevgi ne de o aşk seni kurtarır. Kaldı ki tonla kız girer hayatına üzülürsün. Lan hadi bitti diyelim bu ilişki. Geri geldin sende. Bunun için mi geldim diye kendini affetmezsin. Akıllı ol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Benim oglum boyle bisey yapsa, suya gider essegi alirim, essekle birlikte doverim hiyari. Lan yeni evli karilar yapmiyo boyle kaprisi, sanirim kiz senden baskasini kapakliyamicagi icin ofansif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yalnız biri imza yapsın şunu ltüfen; "Kasım gel yoksa biter." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 mulgear6 said: kasımda gel yoksa biter diyo dönmeyi dusunuyorum o bu sekilde yaptıkça mutlu olamıyorum burda pdaya kapattım kendimi salak salak oturuyorum butun gun dışarı çıkasım yok filan Kasım da gelip görüşüp geri mi dönüceksin yoksa okulu mu bırakıyorsun? Bir de biz ergenken babamız gerekirse bir tane çakardı bize geçerdi tüm sıkıntımız.. Yeni jenerasyonun sorunu bu sanırım, sopa lazım size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 çok fazla çakmış sanırım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 tam dayaklık bu çocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Adam olabildim en azından O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 mulgear6 said: kasımda gel yoksa biter diyo dönmeyi dusunuyorum o bu sekilde yaptıkça mutlu olamıyorum burda pdaya kapattım kendimi salak salak oturuyorum butun gun dışarı çıkasım yok filan *hasbinallah* bak bu yillar hayatinin en onemli yillari. alacacagin egitim senin gelecegin. ne guzel almanyaya gitmissin, yeni bi sayfa acmissin hayatinda butun bunlari KARI KAPRISI yuzunden carcur etme bak, boyle firsatlar hayatta 1-2 defa gelir insanin onune. senin simdi yapacagin en mantikli sey "eeh senin kaprisini mi cekicem ya, yerim boyle aski" diyip kizi basindan defetmek. o bunlari yaptikca mutlu olamayacaksin cunku, mutlu olabilmek icin kizdan ayrilman gerekiyor. 1-2 hafta uhuhu modunda takilirsin, sonra okuldaki helgalara yogunlasir ehe ehe diye gezersin ha birde bu kadar kaprisli, oynak hatun senden sikilinca ask mask dinlemez seni kapidisari eder, egitiminin icine ettiginle kalirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar