Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödüllü Exper Starcraft II Ladderı Açıldı! (PC,Dizüstü,İşlemci)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yannız sonuçta ortada 2000+ bi terran acc var onu da belliki kasmış birisi yani memphden başkası kasmış olsa kendisi oynar zaten niye memphe versin ki
Mesaj tarihi:
tunca said:

yannız sonuçta ortada 2000+ bi terran acc var onu da belliki kasmış birisi yani memphden başkası kasmış olsa kendisi oynar zaten niye memphe versin ki

Al sana en basitinden bir örnek.Sıralamadaki en kötü puana sahibim.Hesabımı veririm Sleeep'e adam div a ya çıkar oynar gibi...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
harristhegosu said:

bu memphisi burdan banlayin , b.nette flistten silin , msn den engelleyin , ciddi anlamda gereksiz bi tip bide benim gibi takilmaya calisiyor benim yoklugumda sanirim.

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOOLOOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLLOOLLOOLLOLOLOL
Mesaj tarihi:
harristhegosu said:

bu memphisi burdan banlayin , b.nette flistten silin , msn den engelleyin , ciddi anlamda gereksiz bi tip bide benim gibi takilmaya calisiyor benim yoklugumda sanirim.

OMG HARRIS IS BACK ! Harris'in tahtına göz diken Memphis şimdi neler yapacak acaba !? O.o Gelecek programda sakın kaçırmayın !
Mesaj tarihi:
harristhegosu said:

adam kaptan beyler
  • Yeni Oluştur...