Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 aa ayıpsın toracım takibindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 tora da tam scout sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Hava mükemmel yalnız, önceki günlere bakıp tırsanlar umarım pişman olmuşlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 tora son + noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 berbat bir maçtı artık cuma gununden belirliyelim kadroları ve adam gibi kuralım. bi bok anlamadım maçtan :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bizim takımda iki tane pantalonla filan oynayan apaçi vardı, ona rağmen ezdik. yalnız maç rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 o pozisyon da penaltıydı. ele çarpan toptan çift vuruş mu olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 10 santimden ele atılan toptan da ne penaltı olur gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 el kol açık gelirsen olur anacim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 diyene bak lan bütün maç ağa gibi kollar açık geziyosun terbiyesiz ayrıca ben pantolonlu apaçi olarak katıldım kadroya sonradan, yine ilaçla oynadım ve yine galibiyette önemli rol oynadım! bu azmimin gençlere örnek olmasını diliyorum ve emrah'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 2 pozisyonda penaltı değildi. çift vuruş da anlamsızdı ama yani o mesafeden penaltı olmaz. ayrıca dirseğine çarpmıştı top :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSoulBlighter Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 dostluk kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 dostluk o. hesap mı vericek olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ya eyvallah güzel yendiniz, yetemedik bugün hiç bi lafım yok. ama önceden adam gibi belli edip gelenleri, ona göre takım kuralım. hakkaten hiç zevk almadım ben bu maçtan. hazır derli toplu maç yapmaya başlamışken dandikleşmeyelim mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 eldivensiz kaleye geçmen güne güzel bi tepki oldu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 O zaman federasyon olarak daha yapıcı önlemlere yelken açıyoruz. Bundan böyle adını yazdırdıktan sonra, her ne sebeple olursa olsun cuma günü saat öğlen 12:00'ı geçmesinin ardından "ben gelemiyorum" diyen olduğu takdirde, 1 maç ceza alacak. Bu hafta ben dahil 3-4 kişi yapınca aynı şeyi, rezalet bir maç oldu hakkaten. Ben yapmama rağmen gittim oynadım yine de, o yüzden suçlu olmadığımı düşünüyorum. Neyse durum bu, okuyanlar okumayanlara iletsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Topu getirmedin ayrıca Yiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Sen varsın diye getirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Yeni topla oynamanı istemediğim için, yanlış anlama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Khelben said: Topu getirmedin ayrıca Yiğit. Holy said: Sen varsın diye getirmedim. asdhasjfdasfd terbiyesiz :))) bu arada bence de duzgun toplayıp cmts aksamından belli olsun takımlar pazar gunu dogaclama takımlarla cok sacma oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Holy said: Sen varsın diye getirmedim. Hakanin toplariyla mi oynadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Ağır laflar dönmüş burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 BiTcH_oFBaT said: eldivensiz kaleye geçmen güne güzel bi tepki oldu zaten :)yok ben rica ettim eldivenin ici ıslak(ben kullanınca ter falan iste tabi) olunca da teklif etmedim eldiveni vermeyi.. attıgım 2 gol de sahaneydi birinde hele yigiti agır uzdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar