_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben bu arkasokakla oynamadım dimi daha :) iyi iyi o kdr ileri geri konusuyor beşiktaş hakkında bi de sahada görelim :D ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Sahada göremiyorsun adamı zira ok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 screwy khelben dreagloth tora pha holy kermit spidee fizban bob tnkt satandist (the new guy) satandist eskilerden 16 çıkmaz ise seni dahil edicem, özel mesajla ulaşırım cumartesiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kadroları iyi ayarlıyalım denge olsun çekişme olsun son maç gibi tek kale olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 son maçın ilk 30 dakikası eziyet çektirdiniz bana kalede! sertaç ve murat gelirler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dreagloth said: Ok, 4 te deniz otobüsüne bineriz.yetişemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 screwy khelben dreagloth tora pha holy kermit spidee fizban bob tnkt cthulhu satandist 12+1 ettik. murat ve sertaç'ı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 screwy khelben dreagloth tora pha holy kermit spidee fizban bob tnkt cthulhu kaspar satandist 13+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 üşenmedim baktım, 16'daki deniz otobüsü 16.45 te bostancıda oluyor. 15 dakikada o trafikte sahaya ulaşmanız imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Kadıköy de inicez zaten, 16:20 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kadıköyde durmuyor o saatteki deniz otobüsü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Valla yazın :30 daki kadıköyleri kaldırmışlardı, tam saatlerde önce kadıköy sonra bostancı yapıyordu, 15:30 da gideriz biz, hala yoksa kadıköy 16`yı bekleriz, eskiye dönmüşlerse 15:30`da biner geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 abi yer varsa yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 fizban said: üşenmedim baktım, 16'daki deniz otobüsü 16.45 te bostancıda oluyor. 15 dakikada o trafikte sahaya ulaşmanız imkansız. 4.30'da kadıköyde olsalar oradan taksiye atlasalar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Abi burda Bakırköy`lü var siz tahminlere dayalı konuşuyorsunuz, susun yetolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 lan hiç gelmedik sanki bakırköy'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yeto admin:D yeto istanbullu denizotobusu 16:30da kadıkoyde olsa hmn onunden dolmus kalkar o da 15 dakka surse 5 dakkada yuruseler ki çok fazla 16:50de sahadalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Anlmıyorlar beni tora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 _Tora_ said: yeto admin:D yeto istanbullu denizotobusu 16:30da kadıkoyde olsa hmn onunden dolmus kalkar o da 15 dakka surse 5 dakkada yuruseler ki çok fazla 16:50de sahadalar tora o dolmuşlar oradan kalkıyor mu hala bilmiyorum ben göremiyorum abi onları bi türlü niyeyse bayadır , kuşdili caddesinden atlıyorum onlara da, hadi oradan atlasın adam gelir gelmez atlasın dediğin gibi olsun, 16.30-17.00 saatlerinde pazar günü kadıköy-bostancı sahil yolunda binlerce dansöz olmaz mı ? O trafikte adamların edeceği küfürleri duyar gibiyim. O yüzden taksiyle ucu ucuna diyebildim. Ama yol boş kalır, sakindir ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 balon said: fizban said: üşenmedim baktım, 16'daki deniz otobüsü 16.45 te bostancıda oluyor. 15 dakikada o trafikte sahaya ulaşmanız imkansız. 4.30'da kadıköyde olsalar oradan taksiye atlasalar belki. 4 teki deniz otobüsüne binip 4.40 ta inseler bile dolmuşlarla 15 dakikada çok rahat gelirler 5 dakikada da giyinirler. RAHAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 arabayla gelcez abi. ne bu dolmuş olayı. sercan lütfen daha açıklayıcı anlat bi' dahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 abi saatlere baktım 16.30 da kadıköy'de olan deniz otobüsü falan yok. adam bakmamış sallıyor, geç kalırsa harbi çok sert girerim arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ama bakın hava kötü falan, siz atlayın gelin bi öncekiyle bi de 52 getirin batak döner en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar