30782035198 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 arkadaslar bn 13 yasındaim boyum 169 cm ve 56 kiloyum reflekslerim baya iyi sizce aikido ya mı kick boksa mı wt ye mi baslıyayım ? saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 cevap: aikido değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tc kimlik numaranmı bu rakamlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 uzun yıllarımı bu spora veririm ve ustalasirim diyorsan tabiki aikido. yok ben kursa yazılırım bi iki gider sonra hovarda takılırım diyorsan kick boksa git bi kaç dayak ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
30782035198 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ihavetwoproblem birinin öle yazacağını tahmin etmiştim :D ama hayır 11 rakamlı bir sayı ondan belki öle düşünmüşsündür >:D< rastgele yazarım sayılar zaten bu anketi yapmak için üye oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 :D >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ip men ne yapiyorsa ondan iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
30782035198 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 >:D http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/8fa6294ac34afba6fd08a579521ed3df678b981db14f0c6153677d847fcad3ad75fac6d4f428157917760 burdan bakabilirniz wt ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bir aikidocu olarak kararın beni üzdü çekirge. yıldırım yumruklarında başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 adam döviyim diyosan kick box-adam olayım kamil insan olayım diyosan diğerleri... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
30782035198 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 siz yine fikirlerinizi yazabilirsiniz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, krav maga adam dövme sanatıdır. dövüş değil. teşekkürler, iyi forumlar.ada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dasaaa said: cevap: aikido değil.. wing tsun hiç değil. edit, seçmiş bile adam.= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
30782035198 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 arkadaşlar yaşıma uygun baska sporlar da önerebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 valla ben pek anlamam ama aikido'da daha bi estetik var dinginlik var bi kere defansif hamle karsi taraftan gelir siz maymun edersiniz, bi harmonisi var ama digerleri oyle degil, brutal agresif, taktik gerektirmiyo, daha cok kas gucu ve kondisyon ama yarma gibi adamlari bileginden tuttugu gibi yerlerde surundurup yalvartan aikidocular gordum ben, ha bide usta bi aikidocuya eger o istemezse kimse elini suremezmis :D yasina uygun baska sporlar istiyosanda git baket oyna ne biliyim imkanlar musaitse yuzmeye baslayabilirsin ha bide guresi de dene derim seni demir gibi yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 aikido wing tsun falan spordan cok sanata giriyor zaten. kickboxta işler değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 abi aikidonun bilmem neye selam ver, otur iki dakka nefeslen hacım, bir de ufak törenimiz var onu takdim edelim bi selamlaşalım vs. kısımları komik geliyor bana. bir de o kısımlara da katılmak zorunlu yamulmuyorsam. girip çıkarken selam veriyorsun bilmem ne.. gittim dedim napıyoruz olm biz! ötekilerde ise gidip vuruyorsun işte, oldukça temiz, sade ve amaca göre ilerleyen şeyler gerçekten. onnçün cevap "kesinlikle aikido değil" bir de 2-3sene mi ne çalışıyorsun anca bi şey olabiliyorsun gibi bi olay daha vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
30782035198 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ben aikidoyu uzun bir süre araştırmıstım siyah kuşak olduktan sonra öğrenmeye yeni baslıomussun ancak 3-5 yıl sonunda süper bisey oluomussun die duydum kick boksta ise kafaya ağır darbeler alıyosun antrenmanda bile sakatlanan tanıdıklarım war birde beyne darbe aldığın için sorun yarattığını sölüolar onun için kick boksu düşünmüyorum ben daha çok wt kung fu wushu gibi sporlardan hoslanıorum istanbulda avrupa yakasında halkalı küçükçekmece sefaköy yakınlarında kung fu saolonu warsa yazarmısınız lütfen yardımcı olanlara tesekkür ederim saygılarımla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 abicim basina bi is geldiginde allah korusun tutupda adamla selamlasmiycan heralde :D naaptin ya hangi aikidocu musabaka disinda basina bi is geldiginde dur iki dakka konsantre olmam lazim sonra dalicam sana demis benim gorduklerimda aninda tepki vardi yani ne olup bittigini bile anlamadan herifler yerlerde yuvarlanmaya basladi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 olay anında mı selamlaşıyorlar diyorum ben? ahuahuahauhau nasıl bir algıda karışma olmuş çözemedim. antrenmanda selamlaşma, tören bilmem ne, ota boka saygı çok salakça ve gereksiz diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kick box'da musabik olmadikca kafaya cok darbe yemek gibi bir olay yok. ben 8 aydir muay thai yapiyorum, kafaya cok sert darbe yedigim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ağzıma yüzüme tekme yiye yiye bıraktım ben muay thai'yi kikboksa geçtim dfh aikido değil hakikaten cevap dünyanın en sıkıcı olayı. curling daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 dasaaa said: olay anında mı selamlaşıyorlar diyorum ben? ahuahuahauhau nasıl bir algıda karışma olmuş çözemedim. antrenmanda selamlaşma, tören bilmem ne, ota boka saygı çok salakça ve gereksiz diyorum sadece. geleneksel bir savunma sanatı, o yüzden yapmak gerekiyor selamıdır kıyafetidir. ama onun da ucu, bir savunma sanatını öğrenmede herşeyden önce disiplinin gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dasaaa said: abi aikidonun bilmem neye selam ver, otur iki dakka nefeslen hacım, bir de ufak törenimiz var onu takdim edelim bi selamlaşalım vs. kısımları komik geliyor bana. bir de o kısımlara da katılmak zorunlu yamulmuyorsam. girip çıkarken selam veriyorsun bilmem ne.. gittim dedim napıyoruz olm biz! ötekilerde ise gidip vuruyorsun işte, oldukça temiz, sade ve amaca göre ilerleyen şeyler gerçekten. onnçün cevap "kesinlikle aikido değil" bir de 2-3sene mi ne çalışıyorsun anca bi şey olabiliyorsun gibi bi olay daha vardı. Bu nasil bir mantiktir? Sen zaten bir "Dövüs Sanati" ile "Kickbox" u kiyasliyosan ve ota boka selam veriyolar diye Aikido'yu kücümsüyosan 3 yil degil 30 yil calissan hicbi sporda basarili olamazsin. Spor = Disiplindir. Bi wikiye girip Ai-ki-do ne demek okumani tavsiye ederim. Ayrica Aikido bi savunma sanatidir. WT dövüs sanati, kickbox ise adam dövme sporudur. Box'u ezikledigim yok ama kalkip da güres mi yapsam yoksa satranc mi oynasam gibi bisey bu. Ben Aikido yapmayi cok istiyorum. Birkac aksam katildim ancak zaman bulamiyorum. Ciddi düzenli disiplinli egitim lazim. Kardesim de kickbox a gitti 1 sene. Baya da güzel düzenli devam etmisti ama sonra baska seylere heves sardi. Bazen sakalasiyoruz aramizda. O benimle kiyaslandiginda cok ileri tabi ama paylasmak istiyorum. Eger kapismaya basliycagimiz belliyse yani sakalasiyosak hali hazirda, fiziksel olarak hic sansim yok. Ama bi sekilde parmagini yada elini tutarsam feci kasiliyo benden kurtulabilmek icin. Hatta parmak kapmaca filan oynuyoruz aramizda feci eglenceli. Tabi azima yüzüme cakiyo karsi koyamiyorum :D Neyse bu kisisele girmeye basladi. Ben her sekilde Aikido derdim. Saygi duyulasi bi dövüs sanati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar