Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahramanmaraş?!!?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar malumunuz ÖSS Yerleştirme sonuçları açıklandı ve ben pek de ihtimal vermediğim şekilde (10. tercihim olan) Kahramanmaraş Sütçüimam Üni.'ye yerleştirildim. Şimdi ben hayatımda Kahramanmaraş'ı görmüş değilim. O yüzden -eğer aramızda varsa - Kahramanmaraş'la ilgili bilgisi olan arkadaşlarla görüşmek istiyorum. Bu başlık altında , özel mesajla msn veya icq ile görüşebiliriz. Nasıl bir şehirdir Maraş? Bir üniversite öğrencisi için boş zaman aktivitesi olarak ne sunar? İnsanları nasıldır? Gelenkleri nelerdir? vs. Yanıtlarınızı bekliyorum arkadaşlar.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
Orda kendine güzel bir dünya yaratabilirsin..
Bir ev tutarsın içini 4 sene okucaksan cok super dösersin..
Bide pcni getirirsin adsl ini cektirirsin orası olursana new york.[signature][hline]..it's time I disappear
Mesaj tarihi:
Eheheh iyi hoş da, bunu her şehirde yapabilirsin. Ben gittiğim şehirde dışarı illa ki çıkacağım Neyle karşılaşacağımı bilmek istiyorum.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"

Mesaj tarihi:
2 yıl önce bi 2 günlüğün ordaydım tabi pe ineleyemdim ama bildiin anadlu sehri,küçk,net cafede var markette,inanlar ayrım yapmıyo yada ebn erastamadım,yok by herif maraşlı deel dışlayın onu diye bişi yok,öğrenci bi arkımn yanındaydım orda ve onun dediine göre özellikle öğrencelier karşı iilermiş.

tüketim maddelri ucuz,kiralar orta.

ha şun söyleleyim aböle akşam çıkıpda bi bar yapalım fln yok,güzel o tür şeyler yoki,ama lokantayd ıfln ohooo,hatyıladaım kadaryıla söle gidip otrulacak bi kafe türü bişide yok,üninin kantini ve çeversinde örenci kafeleri varmış galba.hatrılauqamıorm.

[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 20 Ağustos 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 20 Ağustos 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benm msn de mara$lı bırı var ıstıyorsan msn ını verım konu$ anlatsın sana :)[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
Doggy saolasın verdiğin bilgiler için, de sen sarhoş muydun yazarken hoca ? İki kere değiştirmişsin mesajını hala anlamak için 2 kere okumak gerekiyo. :D

Alexi : Benim için sorun değil Maraş ya da İzmir olması (Ciden sorun değil) Sadece bilgi almak istiyorum[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"

Mesaj tarihi:
eh kusura bakmayın,pc masamın klavye konulan yeri kırık,yazarken klavye kucağımda duruyo,tabi zor oluyo.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
Benimle konuşabilirsin K.Maraşlıyım ama 8 yıl önce kaçtım. :D

Genede gideriz yani akraba ziyaretine...

not: Gördüğün kadınların 10 da 4 ü çarşaflı
Gördüğün erkeklerin 10 da 6 sı şalvar ve takkeli

Modern insanlarda var tabii (Ama araman lazım)

msn: [email protected]

Sütçü İmam üniversitesine gerçekten büyük paralar harcandı.Belediye üniversite için bir çok arsayı istimlak ettirdi.İçinde okuyan insanlar hakkında yorum yapamayacağım...[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 20 Ağustos 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
Orda kendine güzel bir dünya yaratabilirsin..
Bir ev tutarsın içini 4 sene okucaksan cok super dösersin..
Bide pcni getirirsin adsl ini cektirirsin orası olursana new york.

muaha al sana cevap[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
maraşda pek bişey yok aslında . her şey şeir merkezinde yoplanmış durumda . ortada bir cadde var , orası eğlence mekanı . paralelinde bir cadde var orada da elektirikçi gibi şeyler var . arklardada eski bir pazar var , oarada pazar işte :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence git eğer zorunluysa eğitimin 4 sene gezip dolaşmaktan piyasa yapmaktan daha önemli[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
o kadar da kötü bir yer değil . ben 2-3 kere oraya babamın yanına gittim ( ara sıra oraya iş seyahatine gidiyor ) , baya eğlenmiştim orada :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Mesaj tarihi:
Teyzem orada çalışıyor doktor olarak. onu ziyarete gittiğimde gezdim baya bir maraşı. açıkcası büyük şehirden sonra yapacak hiçbirşey yokmuş gibi geliyo insana orada. yani bar fln hele rock bar imkansız gibi bişey. ama dondurmaları ve tatlıları çok güzel :) açıkcası eğlence üzerine pek yapılcak birşey yok. ya da ben tek olduğumdan dolayı bulamadım. belki orada tanıdığın kişiler, yerliler, daha iyi biliyordur. yazın aşırı sıcak oluyor.[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
eft oranın sıcağı berbat oluyor . ben eylülün ortalarında gitmiştim , ankarada yağmur yağıyordu , hava serinde ben giderken , ama maraşa bir geldim cehennem gibi :) . ilk 2 gün kaçmak istedim resmen oradan :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Mesaj tarihi:
Gitme...İnan bana marasta gece hayati veya dogru durust bir eglence yok eh tabii okumak icin gidiyorsan cok kötü bir yer degildir =P[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse)
Master Bounty Hunter
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 20 Ağustos 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
sabah akşam dondurma yersin iyi yanı buda

Bu espriyide yaptınız ya birde biri çıkıp Maraş neresi demediği kaldı valla şimdiden acıdım gidene !!![signature][hline]Lil'Alur for Shar
  • Yeni Oluştur...