Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LombaK Cup # 4 "Race War Time"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar selamlar,

Bu cuma Lombak Cup # 4'ü race war olarak yapmayı düşünüyorum. Hem böylece iğrenç mirror maçlar da izlememiş oluruz. Race war turnuva mekaniği konusunda bilgili arkadaşlar varsa önerilere açığız.
Mesaj tarihi:
race war işi zor. amacına ulaşması için, oyuncuların dengede olacak şekilde seçilmesi lazım.

zaten zerg de çıkmaz anladığım kadarıyla. bence daha sonraya bırakmakta fayda var.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

şimdi yanlış anlamada seni ben 2 kere yenebiliyosam bu adamlara karşı sanşın yok demektir baal. çünkü ben şu anda forumdaki en kötü diamond protoss'um.

o öyle belli olmuyor ya. 2-1 yendin demek benim senden/ o adamlardan çok kötü oldugum anlamına gelmez ki. ben de bir sürü 1600 1700 puanlı adam yendim. o da onların benden kötü oldugu anlamına gelmez.
atarsın 15-20 oyun zamanla bakarsın duruma kim neymiş.cheese var dikkatsizlik var, var oglu var yani.
Mesaj tarihi:
Benim bildiğim race war şu şekilde yapılır. Ortak oylama ile en iyi olduğu düşünülen 3 ırkın 4 oyuncusu seçilir. Bu oyuncular birbiriyle eşleştirilmez direk tek maç üstünden yenilen çekilir şeklinde oynanır.

Yani örnek verirsek:

Blood vs Shair blood yenerse öbür zerg geçer , onuda yenerse öbür zerg yani sonuç olarak zergler yada protosslardan biri bitene kadar oynanır ve hangi race'in kazandığı ortaya çıkar. 3 race'te birbiriyle sırayla oynar. Uzun lafın kısası klasik clan war usulü 4tane 1v1 gibi herkes farklı rakiple oynamaz. Yenen race'in oyuncusu kalır şeklinde tezahür eder. En azından war3 tft'nin race warları böyleydi ve çok başarılı olmuştu.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

fevax-desu-visas-seksyzerg-shair

al 5 tane diamond zerg

tamam o zaman sen zerg takımının kaptanı ol. diğer 2 takım da tamamlandığında başlayalım.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

yok o yüzden yanlış anlama dedim. blood'ı yenebilecek adam zor var mesela. keza oyman'ı. yani toss olarak bakınca. sugosu var arcane var falan.

Ağbi, ben Onat ya da Blood'la falan aynı kategoride bir oyuncu değilim. Gene de onur duydum Protoss denildiğinde aklına geldiğim için. Teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
huun said:

Vingthor said:

fevax-desu-visas-seksyzerg-shair

al 5 tane diamond zerg

tamam o zaman sen zerg takımının kaptanı ol. diğer 2 takım da tamamlandığında başlayalım.

ben toss oynuyorum emmoğlu
Mesaj tarihi:
Protoss--Oyman, Sugosu, darvin, BLooD----------yedek: Sleeep
Zerg------Shair, SeksyZerg, Eru, fevax-------------yedek: Desu, Visas
Terran----Bloody, Spartacus, iLuvatar, Vendetta--yedek: Venom, Apathium, ThraLL

http://sc2ranks.com/c/577/tr listesine göre ilk 4 oyuncu böyle oluyor. Ara veren oyuncuların rested puanı birikeceği için bu liste tam olarak doğru sonuç vermeyebilir. Mesela terran da Slowlearner ve Memphis underrated şu an, daha böyle bir sürü oyuncu vardır.

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=157464 GSL'de Terran açık ara önde kazanma yüzdesinde(T-60%, Z-48%, P-41%)
Şampiyon olan Cool(Fruitdealer)'u çıkarınca zerg 33%'e düşüyor tabi bide :(.

Bizdeki turnuvalarda uluslararası turnuvaların aksine protoslar ön planda hep, bunun sebebi iyi oyuncuların protosu seçmesiyle açıklanabilir ama sebeb büyük ihtimalle Venom, Vendetta, Slowlearner gibi usta oyuncuların fazla aktif olmamaları ile ilgilidir.
Mesaj tarihi:
nayır nolamaz benim puan darvin+blooddan iyi bikere :D ama tabikide sugosu oyman blood darvin 4lüsü olmadan race war olmaz :) sugosunun gosuluğu , oymanın proluğu , darvinin cheeseleri , blood'ın turnuva oyunculuğu = easy P win ! :)-D
  • Yeni Oluştur...