vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 söyleyin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 http://www.klipmekani.com/wp-content/uploads/2008/11/zenci.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kaldır sunu gece gece korktum amq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 zinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bu arada cevabım hayır nıgı bu degıl,bilmiyosanız soyleyın acıklicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 DeadSkinMask said: zinci hahahaha made my day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 nigi ne ya ben bilmiyorum simdi duydum ilk defa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kısaltma küfür serbest mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 daha fazla tahmin de bulunup gecemi şenlendircek yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 cambazct said: nigi ne ya ben bilmiyorum simdi duydum ilk defa ? nigi degil nıgı,nıgı bir insanın hayatında olan,aslında o insanın hayatında olması istemedigi fakat gelgelelim hayat şartları neticesinde hayatından cıkaramadıgı insanlara verilen ad,simdi söyleyin kacınızın etrafında kac tane nıgı var ve bu nıgılar kimler,sınıf arkadasınız mı kız arkınızın kankası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 aga nıgı naga nıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 asdasuıdh aga nıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Sıkıldınız mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bunu da öğrendim ya ölsemde gam yemem lan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yani bunlar boşa oksijen tüketen insanlar,etrafta dolasıyolar,gereksizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 cok lazım bisey gercekten. bugune kadar nasıl ogrenmemisim utandım kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 vuvuzela said: yani bunlar boşa oksijen tüketen insanlar,etrafta dolasıyolar,gereksizler bu nıgı'lar bosa topic de acıyorlar mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 eheheh,feyk misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 hanimiş serin hikaye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 vuvuzela said: cambazct said: nigi ne ya ben bilmiyorum simdi duydum ilk defa ? nigi degil nıgı,nıgı bir insanın hayatında olan,aslında o insanın hayatında olması istemedigi fakat gelgelelim hayat şartları neticesinde hayatından cıkaramadıgı insanlara verilen ad,simdi söyleyin kacınızın etrafında kac tane nıgı var ve bu nıgılar kimler,sınıf arkadasınız mı kız arkınızın kankası mı iyi guzel nıgı,nıgı demissinde bende I harfi cikarken biraz zorlaniyo yapicak bisiy yok olan "i" lerle idare ediyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 nobran gibi bişi olmuş bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 tdk da yok boyle bisiy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 sen nigi de,nıgı nigi aslında cok fark etmez ne dedigin onemli nokta bu kelimenin karsıladıgı anlam,nıgılarımızdan konusalım hadi anlatın dökün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar