PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ivit modemim sonunda rahmetli oldu, yeni bi modem lazım. 8mbit net kullanıyorum, 3 pc var evde toplamda o yüzden kaldırsın yani. saçmasapan kapanmasın, bazı modemlerde oluyor böyle şeyler. arayüzü çok karışık olmasın istiyorum, port falan kolayca açayım yani. hem wireless olması hem de bir ethernet portu olması lazım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 http://www.hepsiburada.com/Liste/airties-5450-300-mbps-kablosuz-adsl2-modem/ProductDetails.aspx?productId=bd23678&categoryId=3009801 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 dlink , linksys , edimax vs dururken de airties a yazik ya bu kadar para vermek. hadi butceye uygun modellerine laf etmiyorum da, yazik gunah bunlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 pahalı geldi bana bu ya, daha uygun bi tavsiye istiyorum lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 http://www.sanalmarketim.com/urun/7c64de6bb76bf69c0a0bd7e0398719a3/ASUS-DSL-N11-ADSL2+-4-Port-300Mbps-Kablosuz-Modem-Router dlink 2640 derdim broadcom cipseti kullanan en ucuz modem oldugu icin, fakat dsl n11 asus nX router serisinin adsl gateway olarak revize edilmis hali , bunlarda broadcom kullaniyor ve bu fiyata n destekleyen tek broadcom muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 AİR TİES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Air Tires de hemen ip alamıyorum. 3-5 dk bekliyor mutlaka. Bildiğiniz ayarı varmı hemen ip alması için. Zoom 4x vardı. 10 sn de ip alır internete bağlanırdım. O bozulunca bu modeme kaldım. Ayarlada bir çözüm bulabiirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Sabit IP kullan. Modemlerin DHCP servisini kullanmak mecbur kalmadikca akil kari degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, sabit ip server host falan değilseniz akıl karı değil. bi yerden ban yediniz ne yapıcaksınız. veya o ip üzerinde bi yoğunluk var nasıl değiştireceksiniz. kötü kötü. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, Bu isleri tam bilmeden yorum yapmak da cok akil kari degil =P Kendi network'u icinde, kendi modemi icin sabit IP kullanacak. 192.168.10.100 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, konuyu okumadan yazarsam olur böyle me lose imma heftu daay. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar