sandalye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Dünden beri midem bulanıyor kötü bir şekilde biraz azaldı gibi ama genede bulanıyor. Akşamda trene binicem eczaneden kolayca bulabileceğim mide bulantısına iyi gelecek midemi rahatlatıcak bir ilaç bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 eczacıya soruver gitmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ilaç filan bilmiyorum da kola-ekmek-demli çay rahatlatır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bu ortayı gol yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 demliçay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 emedur at bi tane bişi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 antiasit olarak talcid kullanıyorum ben. çiğneme tableti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Fistan said: eczacıya soruver gitmişken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bence 2. postta Konunun Kapanmis olmasi gerek :) ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Teşekkür ederim, hallettim sayenizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ne yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 tren tutmaz ya. ben kucukken k.cekmeceden emirgana gidene kadar mafolurdum. 3 otobus deistiriliyodu o zaman 3 unede bi kere kusardim :d .koprude zaten o koku aman yarappi orda kusmayani dovuyolardi hehe bi tren bulandirmazdi midemi en sevdigim vasitadir kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 araç tutuyorsa dimetilhidrat veya skopolamin içeren bişiler at bi tane.(relam olmasın diye ticari adı yok :P ) yolculuktan 1 saat once atamıcaksan bantları da var. attıktan sonra kusarsan ilaç yalan olmasın diye. fıstık gibi de uyuturlar antihistaminik olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 skopolamin diye arattim bu baslik geldi hgdsfhgsa bir suru topik acildi son bir iki haftada kadın minvalinde yok biri otelde trisım yapayazmis da biri evine cagirmis pişpirik oynamislar da vsvs kardeşlerim artık bunlara bir dur demenin vakti geldi sizleri doga ananin bir mucizesi ile tanıstırıyorum SKOPOLAMIN poko nodor bo skopolomon ? efendim bu madde datura ve belladonna basta olmak uzere birkaç zehirli bitkide bulunan bir nevi hafiza silicidir yeterli miktarina maruz kalan bir insan evladi bir sure(2-4 saat) boyunca ne yaptigini ettigini hatirlayamaz ama bilinci tamamen aciktir yani kisiyi elinden tutup bankaya goturebilir ve kisiye kredi cektirebilirsiniz ya da cekeceginiz krediye kefil olarak gosterebilirsiniz vb. nerden bulucaz haci kısmını da ebay e fln sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Adam araç tutmasına spazmol önermiş sen ne diyosun hacı. Ot ehehe topikleri iyi hoş da bu ciddi ilaç suistimalleri hoş değil. Esra kimseye bi zarar vermez ama burda kalkıp skopolamini, morfini falan över anlatırsan orda iş boyut değiştirir. Ben tasvip etmedim bu mesajını, yetkililerin mesajını editlemesi dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 adam mesajı okumuş sırf laf sokabilmek için gidip 6 sene tıp okuyup gelmiş şimdi cevap yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Abi ahaha mesajım mardoxa gibi olmuş sdf Benimkini de siliverin bari boşta kalmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 topik adını görünce eyvah dedim yine iğrenç uzun isimli yeni bi müzik grubu türemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Phyx said: topik adını görünce eyvah dedim yine iğrenç uzun isimli yeni bi müzik grubu türemiş safaghasdasgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar