Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz, simetrik, çok tuşlu fare arayışı

Sam

Öne çıkan mesajlar

son üç yıl iki logitech bir a4tech fare bozduktan sonra yeniden başlıkta tarif ettiğim gibi bir fare arayışına girdim. çok uçuk fiyatlarda olmayan, (50$ altı) böyle bir fare bilen kimse var mı?

milyon tane tuş aramıyorum da 2-3 ek tuş olunca çok rahatlatıyor. gaming fareleri iyi ama hem sağ ele göre, hem de kablolu. kesinlikle kablosuz olması lazım ve sol eli rahatsız etmeden kullanılabilmesi gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

bozulan logitech g5 yerine g500 yolladılar bana. bi mail at istersen customer supporta.

1 yılda bozulan yerine yolladıkları da gene 1 yılda bozuldu, sonra da garanti süresi geçmiş oldu 1-2 hafta farkla. aynısını tekrar istemedim zaten.

ya gaming mouse dedim de hepsini kablolu ve sağ ele göre yapıyorlar, değişen birşey olmamış onu esgeçin. :/

indirimdeymiş bu, notebook faresi diyor ama masaüstünde kullanılır mı acaba? 10 cm uzunluk demişler, şu anda kullandıklarım 11-12 filan. oyun oynanır herhalde bununla?
Sosyal ağlarda paylaş

ben solak bi insan olarak ayni izdiraptan muzdaribim. oyun oynarken mx518, onun disinda web surf ivir zivir vs icin v550 nano kullaniyorum, elim asiri buyuk olmadigi icin tutusundan cok memnunum, sag sol klik ustune 1 programlanabilir media tusu, ve motorize wheel in sagi solu var,

fakat v550 de de , bu baktigin nano da da eger middle klik cok kullaniyorsan motorize wheel switch oldugu icin basta zorlanmak olasi.

50 liraya vx nano oem kacmaz fiyat o apayri bi mevzu. hatta birazdan siparis geciyorum bende.
Sosyal ağlarda paylaş

Abimde vx nano var. Notebook mouse'u olarak kullanıyor. Kullanımı rahat ama benim zevkime göre çok küçük. Half-life 2 oynayıp bitirmiştim zamanında bunla. Pek rahatsız etmemişti ama kablolu Logitech MX500'ümü aramadım değil.

Belli bir süre dokunmayınca enerji tasarruf moduna giriyor. 90 saniye miydi neydi. Sonra fareyi hareket ettirince hemen tepki vermiyor, bir kaç saniye sürüyor uyanması. Onun dışında scroll tekerleği oyunlar için uygun değil. Tactile feedback yok tekerde, hatta hiç bir feedback yok. Sanki boşa çeviriyormuşsun hissi veriyor. Ayrıca tıklayamıyorsun tekere.

İyi yön olarak da hissedilebilir lag yok bence. Pro fps'si değilimdir ona göre dikkate alın bu yorumu. Pilleri aylarca gidiyor (abim az kullanıyor 4-5 ay gidiyor). Receiver ufacık. Laptop'tan çıkartmaya hiç gerek kalmıyor. İlla çıkartcaksan da mouse'un altına giriyor. Ve tabii gayet şık bir mouse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...