Marinero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 arkadaslar öncelikle merhaba çok uzun zamandır girmiyorum bu foruma eski kullanıcı adımı ve şifremide hatırlamıyorum. mailiminde sarhoşken şifresini değiştirmiş ve hatırlamamış eski bir pati olarak öncelikle merhaba diyeyim. artık burdayım tekrar.. 1750 2250 ytl arası bir bütcem var.. i7 işlemcili bir lap top almayı düşünüyorum. yardımlarınızı fikirlerinizi kullandıgınız veya duydugunuz notebookların sorunları veya artılarını paylasırsanız sevinirim. zamanında abi bana en iyisinden bir lap top ver diyip 2500 ytl verip toshiba satellite a200-1ah aldım sorun üstüne sorun yasadım. oyun oynarken program kullanırken vs kapanıyordu aşırı ısınmadan. bu sefer arastırıp almak istiyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 samsung bütün yaz en sıcak yerde sc2 oynadım, isinmadı bile, i3 benimki. Oldukça beğendim samsungu ben o fiyat aralığında i7 istersen grafik gibi diğer şeyler düşük olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 * İşlemci Üreticisi : Intel® * İşlemci Modeli : Core™ i7 * İşlemci Numarası : 720QM * İşlemci Hızı : 1,6 GHz * Bellek : 4 GB * Disk Kapasitesi : 500 GB * Ekran Boyutu : 15,6" * Ekran Kartı Belleği : 1 GB * Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT 230 M * İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium * Dahili Web Kamera : Evet/Var * Ağırlık : 2,70 kg * Ön Bellek (L2 Cache) : 6 MB * Ekran Kartı Türü : Harici * Max. Bellek Desteği : 8 GB * Bellek Türleri : DDR3 * Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px aslında hp pavilion'un böyle bir bilgisayarı var 2350 liraya, bir sitede ekran kartlarının incelemesi yapılmıs 5 sınıfa bölmüşler orda 2 inci sınıfta (en iyisi 1.ci sınıf) bu bilgisayar hakkında ne diyebilirsiniz? i7 istememin nedeni simülatif programlar kullanmam gerekiyor bu sene o sebepten. sadece oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oyun filan diyorsan şunu göz önünde bulundur derim ki, nvidia ekran kartları şu anda dx11 desteklemiyor. bunun yerine ati hd 5000 serisine sahip bir laptop bakmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 # İşlemci Üreticisi : Intel® # İşlemci Modeli : Core™ i7 # İşlemci Numarası : 740QM # İşlemci Hızı : 1,73 GHz # Bellek : 4 GB # Disk Kapasitesi : 640 GB # Ekran Boyutu : 16" # Ekran Kartı Belleği : 1 GB # Ekran Kartı : ATI HD 5730 # İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium # Dahili Web Kamera : Evet/Var # Ağırlık : 2,91 kg # Ön Bellek (L2 Cache) : 6 MB # Ekran Kartı Türü : Harici # Max. Bellek Desteği : 4 GB # Bellek Türleri : DDR3 # Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px # Kablosuz Ağ : 802.11b, 802.11g, 802.11n mesela? bu bilgisayar 1960 lira asus n61jq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Max bellek niye 4gb ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 asus'un malesef öyle... aynı şekilde bende görevliye sordum bunu. adamın bana dediği zaten windows serisi 3.75 gb belleği destekliyor gerisi zaten angarya dedi. ne kadar dogrudur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 32bit'ler öyle, 64bit'ler daha fazla destekliyor. o sonuncu asus güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 4gb bellek kullanabilen var mı? ciddi soruyorum yani. ultra hyper threading bile yapsan 4gb bellek yeter de artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bencede son asus guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 o fiyat aralıgında alabilcegin en iyisi "asus n61jq", eger bellek sorunu yaşayacagını düşünüyorsan; Lenovo Y560 Exa 1380$+kdv (2400Tl) cpu - Core™ i7-720QM 2.40GHZ (6MB Cache) ram - DDR3 8GB hdd - 640gb (5400rpm) gpu - 5730 (dx11) buda golddaki linki Lenovo Y560 Gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 sorryyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 sorryy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 tamam abi yanlış okumuşum özür ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 o notebook degil ki netbook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 escape said: Marinero said: * İşlemci Üreticisi : Intel® * İşlemci Modeli : Core™ i7 * İşlemci Numarası : 720QM * İşlemci Hızı : 1,6 GHz * Bellek : 4 GB * Disk Kapasitesi : 500 GB * Ekran Boyutu : 15,6" * Ekran Kartı Belleği : 1 GB * Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT 230 M * İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium * Dahili Web Kamera : Evet/Var * Ağırlık : 2,70 kg * Ön Bellek (L2 Cache) : 6 MB * Ekran Kartı Türü : Harici * Max. Bellek Desteği : 8 GB * Bellek Türleri : DDR3 * Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px aslında hp pavilion'un böyle bir bilgisayarı var 2350 liraya, bir sitede ekran kartlarının incelemesi yapılmıs 5 sınıfa bölmüşler orda 2 inci sınıfta (en iyisi 1.ci sınıf) bu bilgisayar hakkında ne diyebilirsiniz? i7 istememin nedeni simülatif programlar kullanmam gerekiyor bu sene o sebepten. sadece oyun değil. bir notebookta böyle özellikler olmaz. nasil olmaz ya? sen anladigim kadariyla netbook ile notebook u karistiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 evet abi tamam sakin elini indir önce. sonra arka sayfaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 mesajlari ben yazdiktan sonra editlemissin :) sakinim ve pisman degilim tekrar olsa yine yapardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 güzide yorumlarınız için teşekkür ederim bende sanırım asus'ta karar kıldım. minnettarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 soni vaio aldım vpcf11 fln 2950 lira i7 işlemci 6gb ram fln fişman ısınma problemi sıfır buz gibi klavye aydınlatması fln über 1080p full hd ekran olması ve bluray oynatıcıya sahip olması ayrı bir artı tabi çalıştıramadıgı oyun daha görmedim warfare 2 son çözünürlükte frame dahi atlamadan oynadım memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Abi 2950 lira.. Keske macbook pro falan alsaydin o paraya. Bikere vaio aldim, bidaha hayatta elimi surmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sony vaio alınmaz, verdigin paranın karşılıgını almazsın, ismi sony diye 1000tl eden laptopu 1500e satıyorlar, yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Kane&Lynch said: sony vaio alınmaz, verdigin paranın karşılıgını almazsın, ismi sony diye 1000tl eden laptopu 1500e satıyorlar, yersen. arkadaşım. sana dandik mal gelmiştir. merkeze bildirmen gerekirdi. adam akmış burda ve haklı; Satandist said: soni vaio aldım vpcf11 fln 2950 lira i7 işlemci 6gb ram fln fişman ısınma problemi sıfır buz gibi klavye aydınlatması fln über 1080p full hd ekran olması ve bluray oynatıcıya sahip olması ayrı bir artı tabi çalıştıramadıgı oyun daha görmedim warfare 2 son çözünürlükte frame dahi atlamadan oynadım memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 vaio ile bi alip veremedigim yok, hatta kendim icin aldigim tum bilgisayarlar vaio dur, ama almadan once arastirmak lazim biraz galiba, cf11 serisi sony tarafindan temmuz ayinda "asiri sicaklik, kasada deformasyon ve kullanicinin ellerinde 2. derece yanik tehlikesi" sebebiyle geri cagrildi. yaklasik yarim milyon unite. kafadan yarisi avrupa ve orta asya. =[ uretim tarihi ve etkilenen batch de mi diye bi kontrol etmek lazim bilgisayari. en sevmedigim seydir birinin yeni aldigi seyi canina ot tikar gibi soylemek ama ciddi bi problemde daha sonra daha cok uzulebilirsin. bi nedir ne degildir diye kontrol etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 1-) Sony 2-) Lenovo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar