ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Windows Task managerdaki processleri izleyeceğimiz, her process'in yanına ne oldugunu güncel şekilde acıklayan bir araç var mı? Yani aradığım Task manager'dan biraz daha kullanışlı bir şey. ek olarak, Demin durup dururken monitör gitti geldi, Windows Aero teması kapandı, bir kaç kere Dıt sesi geldi. CPU fanı abartı calıstı. Processlere baktım. Svhost mudur nedir, abartı fazlalaşmış. Winsat.exe gibi bişey gördüm Yani demin çok saçma bişeyler oldu. Ben ne oldugunu anlayamadan gitti. Başına gelen var mı? OS:Win7x64 Enterprise Event viewer'da çok anlamlı şeyler yazmıyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ShadowFax said: Windows Task managerdaki processleri izleyeceğimiz, her process'in yanına ne oldugunu güncel şekilde acıklayan bir araç var mı? Yani aradığım Task manager'dan biraz daha kullanışlı bir şey. http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar