Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de İlk Defa 1900+ İzleyici! Teşekkürler Türkiye

TSL

Öne çıkan mesajlar

stream güzeldi kalitesi bi üst seviyeye cıkartılabilir,
ozy fena deilde dier elamanın pek alakası yok gibi geldi bana
desu ozy güzeldi,
reklamlar TSL falan banada dar getirdi izlerken
bide su dier elemanın
"abii süperr yaa cok zekiiice bi harkeet falan tarzı yorumlar :P"
zamanla düzelir heralde, yani glhf.tv gunde 100 mac izliyodur, 5 aydır böyle bi hayatları var, hala daha oyunda neler olcanı çözemiolar, hatta oyunu pro sekilde oynayan artosis bile saçmalıo bazen o yuzden okadar olur diyorum
ama o reklamlar harbi tam görgüsüz isi olmus, gormemisin bi streami olmus derler adamaa! :)
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

maç aralarında girdikleri video sadece fazla uzun ve gürültülü ve iddialı.

kısa süreli ve daha amaca uygun bir video fazla göze batmaz bence.

bukadar az lafla bukadar çok şey anlatabilmene hayranım huun.

Birde streami memphis yorumlasa vallahi tadından yenmez. Ahmet çakar gibi fenomen olur yorumlarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben vandettanın maçında girip izledim stream gayet iyidi reklam olayını hiç görmedim zate yenilince çıktım wow oynamaya devam ettim ama burdaki yorumları görünce ürktüm vuran vurana haha ama forum böle birşey denildiği gibi yüz yüze konuşulsa kızılmıcak yorumlar bence çok ciddiye alıp sinir/gurur yapmayın yaptığınız işi geliştirin zate gerisi gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Reklam konusunu bilmiyorum 1 kere falan gördüm. sponsor onure edilmesi lazım organizasyon yapanlar bilir... Hele bazıları direk 10 kere ismimiz geçmezse bi daha olmayız veya posterde diğerlerinden büyük olmalıyız falan gibi garip ötesi şeyler koyarlar. Onlar yayını yapanların hatası olmayabilir.

Bazı basit ötesi yorumlar kötüydü. Hedef kitlenizde bence az buçuk sc2 bilen adamlara yönelik yapılması lazım (probe anlatmalar, exp nedir vs.) neden dersek ya sc streami izleyen adam zaten sc2 oynuyordur. Yoksa ne işi var sc2 streaminde

Bazı kulağıma garip gelen bilgiler söylendi. Eeeeh dedim.

Yayının görüntü kalitesini arttırırsanız çok şukela olur.

Bunun dışında zamanla oturur ama 1000 küsür kişinin izlediğini duyunca gerçekten "oba" dedim. Biraz daha sabır-emekle gayet güzel olacaktır.

Durmak yok exp'ye devam

edik : imla vs.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Tamam dahada büyütmenin manası yok.Adam teşekkür etmiş insanlara katkılarından dolayı.Sonrada zaten kötüydü diyip hurra yüklenilmiş.Kaç senedir sc de türkiyede stream gördüki bu kitle böyle hunharca eleştiriyor.Türkiyede 3-4 aydır sc stream gördü.Sanki senelerdir bunu yapılıyor gibi koca organizasyonun streamdeki yayın sistemi ile yerden yere vuruldu bitti.Olur yayın formatı düzeltilir.Tekrar diyorum eleştirmeyin demiyorum.Ama bir cümleyi kurarken emrinizdeki işçiyi aşalar gibi konuşmayın.Kimse emrinizde bi paralı eleman değil.Sizlerde para kaynağı müşteri kitlesi değilsiniz.Keyif çıkartılması gereken yerden sanki sizin zararınıız onun karı varmiş gibi noktaya sürüklemiyde bırakın.Boşverin tamam

Eğlenmenize bakın.

Bu nedir ya? bi'yerde paralı çalışınca -işçi olunca- aşağılanmak doğal bir şey mi size göre? yuh diyorum yuuuuuuuuuuuuuuh.
Sosyal ağlarda paylaş

Yayını izleyen 1200 kişiden en az 300 kadarının daha önce starcraft oynamamış/görmemiş olduğu göze alınarak probe, expansion, high yield/normal mineral vs. gibi basit başlangıç seviyesinde yorumlar, gelen istekler doğrultusunda yapılmıştır.

Teşekkürler, saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

250-300 max.
kimbilir nerelere verildi link
inci sözlük'den baska.lol.

Bende yayını izleyen 1200 kişiden taş çatlasa en fazla 500'ünün battlenette aktif olarak oynadığını sanıyorum. Bir kısmı ne yazık ki troll diğer bir kısmıda gerçekten oyunu veya TSLi merak edip izlemeye gelen izleyiciler. Yayın sonunda "oyun çok güzelmiş, heyecanlıymış bende alıp oynayacağım" tarzı yorumlar aldım, söylemler duydum. Zaten amaç e-sportsu ve starcraft 2 yi Türkiye'de daha büyük bir kitleyle tanıştırmak ve yaymak. En azından ben kafamda bu fikirle başladım ve TSL ekibinin kafasında da aynı fikrin olduğunu biliyorum.

O geceki yayından sonra 5 kişi bile starcraftı merak edip alıp bilgisayarına kurduysa bundan e-sports kazançlı çıkmıştır diyorum.

İnci sözlükten o yayın bitene kadar haberim bile yoktu, kim paylaştı linki bilmiyorum ama adamlar çarşı edasıyla yayına geldiler =) Değişiklik oldu xD
Sosyal ağlarda paylaş

benim en az 5-6 arkadaşım izledi streami, sc ile en ufak ilgileri olmamasına rağmen.

hatta bir tanesi "abi bizim adam neden 2. base yapmıyor diğeri gibi" dedi.(tunca'nın ilk maçta) dedim "vardır bir bildiği".

keyif almışlar, kimisi ekşi sözlük, kimisi inci sözlük sayesinde haberdar olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

bir sonraki streamden haberdar olmak icin nereye bakınalım? kacırmak istemiyorum ben baya guzel gecmisti gecen gece :)

TSL ekibinin sunacağı maçları takip etmek istiyorsanız gerekli bilgilere LEVEL forumlarından ulaşabilirsiniz.

http://www.level.com.tr/index.php/forum/69-tuerkiye-starcraft-ii-ligi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...