TSL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 TSL tarafından canlı olarak sunulan Türkiye vs Israel maçında 1900+ izleyici ile tarihe adını yazdıran bu organizasyonda, Millli maçları organize eden ve SC camiasında birçok emeği olan Hüseyin Mete (Pentagram), TSL Organizasyonunu yöneten ve yine SC camiasına birçok katkıda bulunan Mustafa Demir (Soulhex), TSL Organizasyonu'nun tanıtım çalışmalarını, maç sunumları ve diğer konularda büyük emeği olan Ozan Karakaş (Ozzymoto), TSL Canlı yayın testlerinde büyük emeği geçen ve sunumlarda yardımcı olan Mert Eşsiz ( Sensei) Yayınlar konusunda yine yardımlarını esirgemeyen Kaan Kapar (inyourmind) Türkiye'de stream konusunda büyük cesaret göstererek bu işin yayılmasında katkıda bulunan Kerem Kurt (Desu) Canlı yayın sunumlarında Ozzymoto arkadaşımıza eşlik eden Uğur ..( Dominus) ve diğer tüm emeği geçen, yayınlarımızı izleyen, bu konuda büyük destek veren herkese, SC community'lerine ve tüm SC camiasına teşekkürü bir borç biliyoruz.. Teşekkürler Türkiye!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 cok kotuydu stream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 iyiydi ya ben eglendim. video haricinde hersey guzeldi. bi de sesimizi duyan varsa mapi kapatan reklamı kaldırmanızı rica ediciiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Spikerler çok bayagıydı. Pati bünyesinde bile çoook daha eglenceli commenterlar var. Kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 video kalitesi biraz artarsa iyi olur, bazı şeyler gözükmüyo. hele 1100+ iken baya düştü kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 streamdeki reklamlar (td) her arada giren video (td) TSL'in sürekli "biz bu işte çok iyiyiz hacı para basıcaz burdan" tavrı (td) profesyonellik havasına bürünme isteğine karşın heryerden akan amatörlük(td) fevax'ın maçı (tu) srsly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 herşey iyi güzel, çok teşekkürler; ama yalvarıyorum stream yapacaklar hp barları kapatsın. zaten streamde zor seçiyoruz birimleri, hp barlarla hepten çorba oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 nadiren görüntü donmaları oldu bende de ama genelinde sorun yoktu. Chat ortamı dışında tabi. Birde videolarda "strateji devleri" videosunuda gösterseydiniz arada... Hep level hep level olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 keske level sponsor olmasaymıs ya. level yuzunden cok guzel bi stream cok rezil bi hale geliyor gercekten. saatlerdir gırtlak patlatan adamlara bisi diyemiyorum, emek var sonucta, tbr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 vazgçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Tyrannus said: vazgçtim Allah belanı versin taylan resmen epic brofist'imi combobreak'ledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Güzel olmuş yanlız tsl reklamı felan minimapı kapattı biara birde 1000 kullanıcıyı geçtiğinde görüntü kalitesi azaldı izleme deneyimizi baya etkiledi Tahminen izleyicilerin tamamı starcraft ile doğrudan yada dolaylı yoldan alakadar olduğu için daha terimsel konuşulabilir herşeyi ayrı ayrı açıklamanın gerek olmadığını sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 xunn said: Tyrannus said: vazgçtim http://img237.imageshack.us/img237/3152/54311e44.gif oo karşılıklı combo breakler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 beyler daha yeni bu işler gelişçek hepsi hemen üstlerine gitmeyin insanların. eğer bu tonda yazarsanız eleştirilerinizi heves kırmaktan başka bi işe yaramaz sonuçta gönüllülük işi bu gelişme sürecinde her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Regalya said: herşeyi ayrı ayrı açıklamanın gerek olmadığını sanıyorum. ".. multitasking yani birden fazla işi bir arada yapma .." -spikerlerden birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 aquila said: cok kotuydu stream. bu ne şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Troll o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 arkadaşlar, saçma ya da mantıklı, insanlar buraya mesaj yazıyorlar. aradan istediklerinizi seçip dikkate alabilir, bazılarını tamamen görmezden gelebilirsiniz. saçma olduğunu düşündüğünüz mesajlara cevap vermek zorunda değilsiniz, lütfen görmezden geliniz. saçma mesajlara verilen cevaplar bir anda başlığı çığırından çıkarıyor. cevap vereceğiniz mesajlar konusunda daha seçici olmanız dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 huun said: arkadaşlar, saçma ya da mantıklı insanlar buraya mesaj yazıyorlar. aradan istediklerinizi seçip dikkate alabilir, bazılarını tamamen görmezden gelebilirsiniz. saçma olduğunu düşündüğünüz mesajlara cevap vermek zorunda değilsiniz, lütfen görmezden geliniz. saçma mesajlara verilen cevaplar bir anda başlığı çığırından çıkarıyor. cevap vereceğiniz mesajlar konusunda daha seçici olmanız dileğiyle. Troll'ün hiç mi suçu yok derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, sizin sayenizde büyük bir izleyici kitlesi karşısında oynadık ne kadar hakettiğimiz tartışılır ama çok şanslıyız böyle bir imkanımız olduğu için. ağır ve mantıksız eleştirileri görmezden gelin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 stream için teşekkürler önce. takımada ilerisi için başarılar falan. oyman'ın kardeşine çok geçmiş olsun. stream ile alakalı benim yorumum şöyle ki ozzymoto zamanla oturtur iyide bir streamci olur bence cidden çok uğraşıyor ediyor. diğer arkadaşa teşekkür etmekle beraber olumlu yorum yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YoLYeMeZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 emeği geçen herkeze teşekürler, elimizden geleni yapmaya çalıştık,özellikle tuncayı ayrı tebrik ediyorum o rakibe karşı çok iyi mücadele etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bence stream oldukça güzeldi, ufak donmalar oldu ama genelinde sorunsuzdu. hatta bir ara sadece dinleyerek takip ettim. oyuncuları da tebrik ediyorum oldukça güzel maçlar çıkardılar. özellikle tunca'nın ikinci maçı oldukça iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 stream bende yaklaşık 1 saat hiç takılmadan aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ii yorum yapmıştım kitlemişsiniz hıh bi daha yapmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar