Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de İlk Defa 1900+ İzleyici! Teşekkürler Türkiye

TSL

Öne çıkan mesajlar

TSL tarafından canlı olarak sunulan Türkiye vs Israel maçında 1900+ izleyici ile tarihe adını yazdıran bu organizasyonda,

Millli maçları organize eden ve SC camiasında birçok emeği olan Hüseyin Mete (Pentagram),

TSL Organizasyonunu yöneten ve yine SC camiasına birçok katkıda bulunan Mustafa Demir (Soulhex),

TSL Organizasyonu'nun tanıtım çalışmalarını, maç sunumları ve diğer konularda büyük emeği olan Ozan Karakaş (Ozzymoto),

TSL Canlı yayın testlerinde büyük emeği geçen ve sunumlarda yardımcı olan Mert Eşsiz ( Sensei)

Yayınlar konusunda yine yardımlarını esirgemeyen Kaan Kapar (inyourmind)

Türkiye'de stream konusunda büyük cesaret göstererek bu işin yayılmasında katkıda bulunan Kerem Kurt (Desu)

Canlı yayın sunumlarında Ozzymoto arkadaşımıza eşlik eden Uğur ..( Dominus)

ve diğer tüm emeği geçen, yayınlarımızı izleyen, bu konuda büyük destek veren herkese, SC community'lerine ve tüm SC camiasına teşekkürü bir borç biliyoruz..

Teşekkürler Türkiye!!
Sosyal ağlarda paylaş

streamdeki reklamlar (td)
her arada giren video (td)
TSL'in sürekli "biz bu işte çok iyiyiz hacı para basıcaz burdan" tavrı (td)
profesyonellik havasına bürünme isteğine karşın heryerden akan amatörlük(td)

fevax'ın maçı (tu)
srsly
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel olmuş yanlız tsl reklamı felan minimapı kapattı biara birde 1000 kullanıcıyı geçtiğinde görüntü kalitesi azaldı izleme deneyimizi baya etkiledi
Tahminen izleyicilerin tamamı starcraft ile doğrudan yada dolaylı yoldan alakadar olduğu için daha terimsel konuşulabilir herşeyi ayrı ayrı açıklamanın gerek olmadığını sanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar,

saçma ya da mantıklı, insanlar buraya mesaj yazıyorlar. aradan istediklerinizi seçip dikkate alabilir, bazılarını tamamen görmezden gelebilirsiniz.

saçma olduğunu düşündüğünüz mesajlara cevap vermek zorunda değilsiniz, lütfen görmezden geliniz. saçma mesajlara verilen cevaplar bir anda başlığı çığırından çıkarıyor.

cevap vereceğiniz mesajlar konusunda daha seçici olmanız dileğiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

arkadaşlar,

saçma ya da mantıklı insanlar buraya mesaj yazıyorlar. aradan istediklerinizi seçip dikkate alabilir, bazılarını tamamen görmezden gelebilirsiniz.

saçma olduğunu düşündüğünüz mesajlara cevap vermek zorunda değilsiniz, lütfen görmezden geliniz. saçma mesajlara verilen cevaplar bir anda başlığı çığırından çıkarıyor.

cevap vereceğiniz mesajlar konusunda daha seçici olmanız dileğiyle.

Troll'ün hiç mi suçu yok derler adama.
Sosyal ağlarda paylaş

ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, sizin sayenizde büyük bir izleyici kitlesi karşısında oynadık ne kadar hakettiğimiz tartışılır ama çok şanslıyız böyle bir imkanımız olduğu için. ağır ve mantıksız eleştirileri görmezden gelin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

stream için teşekkürler önce. takımada ilerisi için başarılar falan. oyman'ın kardeşine çok geçmiş olsun.

stream ile alakalı benim yorumum şöyle ki ozzymoto zamanla oturtur iyide bir streamci olur bence cidden çok uğraşıyor ediyor.

diğer arkadaşa teşekkür etmekle beraber olumlu yorum yapamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...