Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kontrol grup felan diye ayırıp test etmedim ama uzun zamandır aklımda olan bir düşünce. istanbullular bodrum'da tatil yapıyor, ankaralılar antalya'da tatil yapıyor. hangi istanbullu birisiyle konuşsam, bir yerde istanbul muhabbeti açıldığında bodrumda tatilden bahsediliyor. öte yandan ankaralıların da sık sık antalya civarına gittiğini görüyorum. acaba boylamlarla alakalı bir hadise midir merak ediyorum. ne kadar doğru olduğunu DİE'ye sormak gerek. ama bu konuda sizin de fikrinizi almak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Senin çevrenle alakalı bende ankaralıyım çevrem genelde bodruma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bodrum istanbula yakın ankaraya uzak antalya ankaraya yakın istanbula uzak ne teorisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bizim burda da Güzelyalı tarafı Çeşmeye gider. Karşıyaka tarafı Foça. Çünkü daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ztn tatil yapcak izmir bodrum antalya var :).diğer yerler insanın evi mevi varsa gidiyorlar ama onun hariic otelleşmeydi denizdi kumsaldı en tercih edilen yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 istanbuldan geliyorsan ha bodrum ha antalya abi ne fark eder :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kilometre olarak antalya daha yakın diye olabilir mi? Ayrıca ben HERYERDE istanbullu görüyorum, bu yaz çeşmeye gelseydin 35 plakalara eşit 34 plaka vardı. Yöre bence talebe göre insan ayırıyor, kente göre değil. Örn. dalmayı sevenler KAŞ'a piyasa yapmayı, kumsala parfüm sıkıp inmeyi sevenler Çeşmeyi, denize uzak yer kökenliler sığ denizli yerleri (bkz. Şanlı Didim, çok urfalı vardır artık büyük kentlerde yaşayan)ve benzeri bir ayrım sözkonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 tatile giden insanlardan dinlenen insan sayısı ile ilgili bir araştırma daha iyi olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Fistan said: bodrum istanbula yakın ankaraya uzak antalya ankaraya yakın istanbula uzak ne teorisi? benim dediğim de o işte ^^ ama asıl sorcağım şeyi unutmuşum. istanbullular bodrum'da, ankaralılar antalya'da tatil yapıyorsa, izmir'liler nerde tatil yapıyor? gene kendi şehirlerinde mi kalıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Fistan said: bodrum istanbula yakın ankaraya uzak antalya ankaraya yakın istanbula uzak ne teorisi? alakası yok. Ankara ikisine de daha yakın. İstanbul ikisine de daha uzak. Bence konu İstanbullunun sosyokültürel yapısı ve Ankaralının sosyokültürel yapısı ile ilgili olsa gerek. Yani yaşam tarzı farklılığı tatil yörelerine de yansımış. Yada tamamen tesadüf. Galiba da öle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 İzmirli Çeşmede zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 istanbul-bodrum yolu hep daha iyi gibi gözükmüştür istanbul-antalya yolundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bana en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bone said: Fistan said: bodrum istanbula yakın ankaraya uzak antalya ankaraya yakın istanbula uzak ne teorisi? benim dediğim de o işte ^^ ama asıl sorcağım şeyi unutmuşum. istanbullular bodrum'da, ankaralılar antalya'da tatil yapıyorsa, izmir'liler nerde tatil yapıyor? gene kendi şehirlerinde mi kalıyorlar? izmirli dediler geldim domat bahçelerine gidip mangal yapıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 analiz yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 benim cevrem hep yurtdisinda tatil yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bursalılar Datçada tatil yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bone said: Fistan said: bodrum istanbula yakın ankaraya uzak antalya ankaraya yakın istanbula uzak ne teorisi? benim dediğim de o işte ^^ ama asıl sorcağım şeyi unutmuşum. istanbullular bodrum'da, ankaralılar antalya'da tatil yapıyorsa, izmir'liler nerde tatil yapıyor? gene kendi şehirlerinde mi kalıyorlar? şehirleri tatil yerlerine gönderen harita "contraction mapping" orası da "fixed point" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar