Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 fizban said: Ersin Duzen türkiye'nin resmi kadrosu: volkan, g.gönül, ömer, servet, sabri, aurelio, emre, özer, nuri, hamit ve halil 4-2-3-1 ben sevdim kadroyu. yazılmış yahu. 4-2-3-1 falan değil bu bildiğin 4-5-1. Hamit standart 4-4-2 kanadı, 10 numara oynayacak tek adam Emre ki o da geride olduğuna göre Emre-Aurelio-Nuri dizecez, yani 4-5-1 oynaycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 DoruK said: sene 2010 hala orelyo şu.... ki hani adam olmasa anlarım da, selçuk inan var, mehmet topal var, ceyhun gülselam var. Yuh, cidden YUH. BİR DE ABİ MANYAK MI HERİFLER SABRİ NE ÖYLE.. ADAM GSYLE MAÇA ÇIKMIYOR MİLLİ TAKIMDA BANKO, ÜSTÜNE BİR DE HERİF SOL BEK OYNUYOR. DAHA BÜYÜK BİR YUH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Rewendor said: fizban said: Ersin Duzen türkiye'nin resmi kadrosu: volkan, g.gönül, ömer, servet, sabri, aurelio, emre, özer, nuri, hamit ve halil 4-2-3-1 ben sevdim kadroyu. yazılmış yahu. 4-2-3-1 falan değil bu bildiğin 4-5-1. Hamit standart 4-4-2 kanadı, 10 numara oynayacak tek adam Emre ki o da geride olduğuna göre Emre-Aurelio-Nuri dizecez, yani 4-5-1 oynaycaz 4-5-1 gibi dizilceğmizi sanmıyorum nuri daha önde oynar 4-4-1-1 gibi olur..bi de hamit standart sağ kanat değil aslında sadece bizim milli takımda böyle oynuyor ve köreltiyoruz adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sfds sabri solda :D bari gg solda oynasa sabri sağda doğru düzgün oynayamıyor solda ne yapıcak :D. bide orda kendini buluyormuş sfafssdaa bide niye halil bi sevemedim bu halili yerine sercan oynasa daha iyi olurdu.bu maça daha uygun bir forvet sercan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 4-2-3-1 i ersin düzen yazmıştı sabri ve özer sol kanat gibi oynayacak ve sıçacak (sabri defansif anlamda sıçmayabilir o ayrı), hamit sağ kanatta gökhanla arka arkaya iyi oynayacaklar. aurelio emre defans yükünü, emre nuri ofans yükünü paylaşacak. halil de top peşinde koşacak ilerde emenike olarak planladık heralde onu. söyle bekliyorum ben dizilimi. g.g servet ömer sabri marko hamit nuri emre özer halil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sol kanadımız ağır sıçacak gibi birde topal son haftalarda iyi form tutmuştu keşke onuda çağırsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ha işte 4-5-1den kastım oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 topal cagırılmadı bir de skatlandı ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Halil yerine sercan olsa daha bi işimize yarardı uç forvet olarak.Özer ve emre besleyebilirdi paslarla ,alman savunmasıda ağırdı.Ya ölür ya öldürürdü sercan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 rakibi tanıyan oyuncu daha işimize yarar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hamit umarım isteneni veremez. ağır bir yenilgi sonrası fiyat düşüşü yaşar bu oyuncularımız. gelecek için Fenerbahçe'ye lazım adamlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Önemli olan da fb zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Fenerbahçe Cumhuriyeti diyoruz ya içi boş değil o ismin. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bu arada belirteyim dedim Mehmet Topal sakatlandığı için kadroda yok şu anda, Valencia da idmanda sakatlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yo kadrolar açıklandıktan sonra sakatlandı ki.. ardayla ya aynı gün ya da bi gün önce sakatlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Khelben said: Bu arada belirteyim dedim Mehmet Topal sakatlandığı için kadroda yok şu anda, Valencia da idmanda sakatlandı. yok öyle bişey, kadrolar açıklandığında sapasağlamdı. daha sonra sakatlandı. milli takıma çağrılsa muhtemelen sakatlanmayacaktı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Silphatos said: 4 kaleci ne yav, zaten aralarındaki en dandik kaleci volkan oynayacak ne gerek var diğerlerine volkan ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 solda gene sabri hamit mi olacak acaba deliiii die bagırasım geldi ismail köybası dısında takıma sol bek cagırmamakta paha biçilemez olmus yalnız 4 kaleci cagır ama iki tane sol bek olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar