Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya ve Azerbaycan maçlarının kadrosu açıklandı

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

Ersin Duzen
türkiye'nin resmi kadrosu: volkan, g.gönül, ömer, servet, sabri, aurelio, emre, özer, nuri, hamit ve halil 4-2-3-1

ben sevdim kadroyu.

yazılmış yahu.

4-2-3-1 falan değil bu bildiğin 4-5-1. Hamit standart 4-4-2 kanadı, 10 numara oynayacak tek adam Emre ki o da geride olduğuna göre Emre-Aurelio-Nuri dizecez, yani 4-5-1 oynaycaz
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

sene 2010 hala orelyo

şu....

ki hani adam olmasa anlarım da,

selçuk inan var, mehmet topal var, ceyhun gülselam var. Yuh, cidden YUH.

BİR DE ABİ MANYAK MI HERİFLER SABRİ NE ÖYLE.. ADAM GSYLE MAÇA ÇIKMIYOR MİLLİ TAKIMDA BANKO, ÜSTÜNE BİR DE HERİF SOL BEK OYNUYOR. DAHA BÜYÜK BİR YUH.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

fizban said:

Ersin Duzen
türkiye'nin resmi kadrosu: volkan, g.gönül, ömer, servet, sabri, aurelio, emre, özer, nuri, hamit ve halil 4-2-3-1

ben sevdim kadroyu.

yazılmış yahu.

4-2-3-1 falan değil bu bildiğin 4-5-1. Hamit standart 4-4-2 kanadı, 10 numara oynayacak tek adam Emre ki o da geride olduğuna göre Emre-Aurelio-Nuri dizecez, yani 4-5-1 oynaycaz

4-5-1 gibi dizilceğmizi sanmıyorum nuri daha önde oynar 4-4-1-1 gibi olur..bi de hamit standart sağ kanat değil aslında sadece bizim milli takımda böyle oynuyor ve köreltiyoruz adamı
Sosyal ağlarda paylaş

sfds sabri solda :D bari gg solda oynasa sabri sağda doğru düzgün oynayamıyor solda ne yapıcak :D.

bide orda kendini buluyormuş sfafssdaa

bide niye halil bi sevemedim bu halili yerine sercan oynasa daha iyi olurdu.bu maça daha uygun bir forvet sercan
Sosyal ağlarda paylaş

4-2-3-1 i ersin düzen yazmıştı
sabri ve özer sol kanat gibi oynayacak ve sıçacak (sabri defansif anlamda sıçmayabilir o ayrı), hamit sağ kanatta gökhanla arka arkaya iyi oynayacaklar.

aurelio emre defans yükünü, emre nuri ofans yükünü paylaşacak. halil de top peşinde koşacak ilerde emenike olarak planladık heralde onu. söyle bekliyorum ben dizilimi.

g.g servet ömer sabri
marko
hamit nuri emre
özer
halil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...