Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konsola geçiş

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Anubisath said:

komik misin kardeşim maddi durumumu nerden biliyosun da yorum yapıyorsun patavatsız patavatsız? ps3 te kullandığımı belirttim yukarda,okumamışsın bile. mgs4 ve heavy rainden başka bi oyun ilgimi çekmedi. sadece gears of war ve halo için bile xbox tercih edebilirim, bu benim zevkim yani hayret bişey. ps3'e laf filan etmiş olsam tamam dicem bi de he,ne içerlediniz anasını satayım..adam sormuş sizin tercihiniz nedir,ne tavsiye ederdiniz diye ben de şahsi fikrimi söyledim.bu kadar batıcaksa xbox ile ilgili iyi yorumlar (demek bi de ps3le ilgili kötü bişey söylesek nolcak kimbilir) gidin ps3 fanboys club olarak deiştirin burayı dediğim gibi.

http://img409.imageshack.us/img409/6579/11676503.png

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

Anubisath said:

komik misin kardeşim maddi durumumu nerden biliyosun da yorum yapıyorsun patavatsız patavatsız? ps3 te kullandığımı belirttim yukarda,okumamışsın bile. mgs4 ve heavy rainden başka bi oyun ilgimi çekmedi. sadece gears of war ve halo için bile xbox tercih edebilirim, bu benim zevkim yani hayret bişey. ps3'e laf filan etmiş olsam tamam dicem bi de he,ne içerlediniz anasını satayım..adam sormuş sizin tercihiniz nedir,ne tavsiye ederdiniz diye ben de şahsi fikrimi söyledim.bu kadar batıcaksa xbox ile ilgili iyi yorumlar (demek bi de ps3le ilgili kötü bişey söylesek nolcak kimbilir) gidin ps3 fanboys club olarak deiştirin burayı dediğim gibi.

http://img409.imageshack.us/img409/6579/11676503.png

(tu)

ahaha, hadi gazanız mübarek olsun madem sony fanboylar sizi
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Ne zormuş karar vermek. Parası bol olsa insanın, ikisinden de alır koyar birer tane. Okudukça kafam karıştı. Grafik kıyaslamaları xbox'u, online oyunlar ps3ü öne çıkartıyor bir süredir.

tam tersi abi online bakimindan Xbox cok daha onde. Exclusivelerde okadar dert degil bence, zaten %90 butun oyunlar 2 konsoldada var iste 2 konsolun kendine ozel exclusiveleri var onlarida oynamak, oynamamak okadar dert degil bence. Controller olarak xbox cok daha basarili, eli buyuk adamlar olarak acikcasi ps3 controlleri bi sure sonra rahatsizlik veriyo ama xbox controller bole ele tam oturuyo mis gibin.

@ Darkrikder; Grafik karti olarak daha iyi Xbox ama PS3 de CPU da one cikiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi xunn ve victor gibi homoseksuellere yonelik japon oyunlarindan hoslaniyorsaniz (benzetmenin neye yapildigi muamma, oglum oku baban gibi essek olma misali) ps3 alin.

onun disinda bence xbox exclusiveler daha basarili, pek onemsemiyorum ben bunu ama gerci. benim icin en onemli sey online deneyim, ve xbox live > *.

+ kinect u beybi.

(abd icin konusuyorum turkiyeyi bilmiyorum bla bla artik mesajlarin altinda boyle yazi kaydiricam.)
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

abi xunn ve victor gibi homoseksuellere yonelik japon oyunlarindan hoslaniyorsaniz (benzetmenin neye yapildigi muamma, oglum oku baban gibi essek olma misali) ps3 alin.

hahahahah ama cidden futbol takimi taraftarligi gibi oyun konsolu ovmek sacmalik. Sonucta ne kadar cok konsol olmasi oyuncularin isine gelir. 2 konsol da guzel ama bence alinirken dikkat edilmesi gereken, sosyal cevrendeki insanlarin hangi konsola sahip oldugu bence. Sonucta cogu oyun single dan cok multi oynarken keyifli hale geliyor. Butun arkadaslarin ps3 oynarken xbox da tek basina takilmak sacmalik.

Xbox iyi ps3 kotu veya tam tersi demeden sosyal ortaminda hangisi daha coksa onu alip oynamak acikcasi, %90 cogu oyun var zaten 2 konsoldada.
Sosyal ağlarda paylaş

oha ilke, ne alakası var abi simdi ps3 exc'lerin sırf japon oyunlarıyla ? bi tek ff13 falan ps3 exc'de biz mi farkında degildik ehueh... littlebig, modnation, uncharted, god of war, ratchet falan arada kaynadı sanırım, kesin simdi aklıma gelmeyen de vardır da neyse =)... sunların hepsinden daha cok sevdigim demon's souls u ozellikle yazmadım o da japon oyunu dersiniz diye de, pek "homoseksuellere yonelik" bi oyun degil kendisi, batıda da bayagı tuttu ayrıca =)...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

grafik kıyaslamarında xbox'ın öne çıkmasının tek sebebi tembel oyun yapımcılarıdır başka birşey değil.

Yoksa herşeyi bir kenara bırakırsak, Xbox'ı bu konuda çok pis tokatlıyor PS3, Exclusiveler ortada çünkü,

öyle bişey ki artık "ps3 istese döver,acıyo xbox'a ondan öyle o" seviyesine gelinmiş,kızıyosunuz fanboy deyince de. sonuç ne ona bakıcan sen tüketici olarak,yoksa bize ne oyun yapımcısı tembelmiş şöyleymiş böyleymişinden :p
testler filan ortada yani,o ilgilendirir seni beni. senelerdir aynı muhabbet;alet çok güçlü,istese yardırır,ama gücünü kullanamıyo. ee napiyim o zaman? :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...