Loxias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konsola geçiş yapmak istiyorum ancak konsol olaylarında oldukça noob olduğumu belirtmeliyim. Şuanda piyasada wii, xbox ve ps3 var sanıyorum ki. Wii zevkli gibi gözükse de sanırım fazla bir hardcore oyun yok. Nintendo'nun yaptığı tarzda oyunlardan da pek hoşlanmıyorum. Yeni eve çıkıyorum lcd tv de alıcam sırf konsol için. Fiyat/Performans bakımından hangi konsolu önerirsiniz? "İlla full hd al çok fark var" diye bir durum var mı? PS3 kırılmış oyun pek yok xboxın var sanıyorum ki. Multinisi orjinal, singleını kırılmış sanırım xboxta oynayabiliyoruz. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 wii casual xbox hem oyunları kötü hem kötü bir sistem. ps3 al mgs4 var uncharted var demons souls var heavy rain var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ps3 al AL BUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://i48.tinypic.com/wtu5au.png said: xbox360 you will only play withyourself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 wii nin yaptığını artık ps3 çok çok daha iyi yapıyor. o yüzden spor oyunları falan oynayacaksan ps3 ile çok çok daha iyi oynarsın. az sayıda oyun çıktı daha yeni olduğu için ama sony kendi exclusive shooterlarına falanda PS Move eklettiriyor. Killzone 3 , MAG falan PS Move ile oynanacak. Yurt dışından sipariş + takas + plantinum oyun takibi ile çok çok ucuza orjinal oyun sahibi olabilirsin. platinum oyunlar 12-13 pound falan şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hepsini al. ben oyle yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ps3 dışında başka bir seçenek yok artık move un çıkmasıyla 2 yıl önce çıkaydı da nintendo böyle abarmayaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 şu "konsol" başlığını artık neden "ps3 fanboys club" olarak değiştirmiosunuz anlam verebilmiş değilim. eğer oyunlara dünya para verir,bir hafta da yurtdışından gelmesini beklerim diyosan ps3 al. oyunları çıkmadan bi hafta önce indirir, 2 liralık boş dvdye atar mis gibi oynarım diosan xbox al =p "oyunları kötü sistemi kötü" şeklinde bariz fanboy kafalarına da zaten kanmazsın heralde,just ignore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 xbox al uyma bunlara bişey bildikleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Anubisath said: şu "konsol" başlığını artık neden "ps3 fanboys club" olarak değiştirmiosunuz anlam verebilmiş değilim. eğer oyunlara dünya para verir,bir hafta da yurtdışından gelmesini beklerim diyosan ps3 al. oyunları çıkmadan bi hafta önce indirir, 2 liralık boş dvdye atar mis gibi oynarım diosan xbox al =p "oyunları kötü sistemi kötü" şeklinde bariz fanboy kafalarına da zaten kanmazsın heralde,just ignore. işte xbox un avantajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 isteyen artık ps3'e de jailbreak atıyor, ps3'te bunları oynuyor. xbox'ın ve ps3'ün fiyatları birbirine yakın, xbox'ın controller'ı daha güzel (bence), ps3'ün exclusive oyunları daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 lbp (multisi eğlence yumağı) gow3 (son çıkan castlevania bile yanına yaklaşamaz) gt5p (driving force gt ile gridden sonra en tatmin eden yarış oyunu oldu) yüksek donanımlı pc sahibi olmama rağmen bu oyunlar hep hayallerimi süslemişti. iyiki ps3 almışım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Anubisath said: şu "konsol" başlığını artık neden "ps3 fanboys club" olarak değiştirmiosunuz anlam verebilmiş değilim. eğer oyunlara dünya para verir,bir hafta da yurtdışından gelmesini beklerim diyosan ps3 al. oyunları çıkmadan bi hafta önce indirir, 2 liralık boş dvdye atar mis gibi oynarım diosan xbox al =p "oyunları kötü sistemi kötü" şeklinde bariz fanboy kafalarına da zaten kanmazsın heralde,just ignore. tek artisi korsana daha yatkin diye bi sistemi savunmak bence cok komik ya o zaman bizde sey diyelim hem internetten oynuyoz hemde para vermiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 sony exclusive oyunlara gerçekten çok önem veriyor. film gibi hafızadan silinmeyecek türden oyunları yapmak için uğraşıyorlar ve yaptıklarıda kesinlikle pazar oyunları değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 move oynamak istiyosan ps3 alcaksın başka alternatif yok. bi de her iki konsolun exclusive oyunlarına bak. bu 2si dışında birbirlerine yakın konsollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 BonePART said: Anubisath said: şu "konsol" başlığını artık neden "ps3 fanboys club" olarak değiştirmiosunuz anlam verebilmiş değilim. eğer oyunlara dünya para verir,bir hafta da yurtdışından gelmesini beklerim diyosan ps3 al. oyunları çıkmadan bi hafta önce indirir, 2 liralık boş dvdye atar mis gibi oynarım diosan xbox al =p "oyunları kötü sistemi kötü" şeklinde bariz fanboy kafalarına da zaten kanmazsın heralde,just ignore. tek artisi korsana daha yatkin diye bi sistemi savunmak bence cok komik ya o zaman bizde sey diyelim hem internetten oynuyoz hemde para vermiyoruz? e iyi de , ben o konsol daha güzel bu konsol daha güzel diye bişey dedim mi ki "savunmak" terimini kullanıyosun? iki konsolun bana göre artı ve eksilerini belirttim tarafsız bi şekilde. ps3 te kullandım xbox ta.şuan konsolum yok,alıcak olsam xbox alırım. ayrıca yine bana göre,korsan kullanılmayacağı takdirde de xbox daha güzel bi konsol çünkü ufak bi ücret ödense de xbla'in daha güzel olduğunu düşünüyorum ve xbox'ın exclusive oyunları da daha bana yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 onu artı olarak kabul ediyorsanız, artık ps3te kopya oyunları oynatıyor, hemde direk hdd den. o açıdan bile kaybediyor artık xbox pc oyunları pcnde çalışmıyorsa merak etme, aynen hepsi xboxa da çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Anubisath said: şu "konsol" başlığını artık neden "ps3 fanboys club" olarak değiştirmiosunuz anlam verebilmiş değilim. eğer oyunlara dünya para verir,bir hafta da yurtdışından gelmesini beklerim diyosan ps3 al. oyunları çıkmadan bi hafta önce indirir, 2 liralık boş dvdye atar mis gibi oynarım diosan xbox al =p "oyunları kötü sistemi kötü" şeklinde bariz fanboy kafalarına da zaten kanmazsın heralde,just ignore.senden baska fanboy gormuyorum burda. xbox exc oyunlarin ps3 exc oyunlardan iyi oldugunu dusunuyosan uzuldum senin adina :/ paran yetmiyo diye bok atiyosun sadece hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 komik misin kardeşim maddi durumumu nerden biliyosun da yorum yapıyorsun patavatsız patavatsız? ps3 te kullandığımı belirttim yukarda,okumamışsın bile. mgs4 ve heavy rainden başka bi oyun ilgimi çekmedi. sadece gears of war ve halo için bile xbox tercih edebilirim, bu benim zevkim yani hayret bişey. ps3'e laf filan etmiş olsam tamam dicem bi de he,ne içerlediniz anasını satayım..adam sormuş sizin tercihiniz nedir,ne tavsiye ederdiniz diye ben de şahsi fikrimi söyledim.bu kadar batıcaksa xbox ile ilgili iyi yorumlar (demek bi de ps3le ilgili kötü bişey söylesek nolcak kimbilir) gidin ps3 fanboys club olarak deiştirin burayı dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ok değiştiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Anubisath said: şu "konsol" başlığını artık neden "ps3 fanboys club" olarak değiştirmiosunuz anlam verebilmiş değilim. eğer oyunlara dünya para verir,bir hafta da yurtdışından gelmesini beklerim diyosan ps3 al. oyunları çıkmadan bi hafta önce indirir, 2 liralık boş dvdye atar mis gibi oynarım diosan xbox al =p "oyunları kötü sistemi kötü" şeklinde bariz fanboy kafalarına da zaten kanmazsın heralde,just ignore. şu mesajdaki gizli özne xbox > ps3 ama işte süsleyince anlamı degişmiyor :).tepkiler gelince fanboy demişsin hemen. gow uncharted demons souls gibi oyunlar xboxta olsa mantıklı dicem.yada xboxu orjinal oyun alın online oynayın şeklinde savunsan şimdi gidip fifa 11 i internetten indirip computure karşı xboxta oynamak mı daha iyi yoksa 90 lira verip online paşalar gibi sorunsuz oynamak mı ? belki gerçekten xbox ps3ten daha iyidir.ama bu şekilde savununca deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hiç xbox kullanmadımda oyunları online oynamayacaksan yada pes manyağı değilsen ps3 bence gereksiz.xbox alırsın beleşe istediğin oyunu oynarsın ha bide şu var xbox oyunları genelde pc içinde çıkıyor ama ps3 için çıkmıyor hem ps3 te kırılmış ps3 daha iyi geldi şimdi gözüme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Aralık ayında ben de ilk konsolumu alıcam. Epeydir inceliyorum, ne var hangisi nasıl, sesleri, grafikleri, kullanıcı yorumları... Şimdilik %70e 30 tercihim 360'dan yana. Zaman içerisinde değişir mi görücem ona göre karar vericem. Duygusal karar verecek olsam SONY almam, hele hele caanım star wars galaxiese yaptıklarından sonra. Cihazlarının sadece kendisi ile uyumlu olması-özellikle video kamera serisi v.b. beni SONY'e buz gibi soğuttu ama diğer tarafta da MS var hani o da çok hırlı değil. MS de son dönemde chrome v.b. ile bendeki notunu yükseltti. Tercihim neden 360? EN ÖNEMLİ TERCİH SEBEBİM: her ikisine de sahip iki arkadaşım/tanıdığım var, ikisi de 1-2 oyun hariç ps3'e elini sürmek istemediğini söyledi. İnternette de çok benzeri yorum gördüm, PS3 işte tam da bu yüzden exclsv oyuna yükleniyor, oyun şirketlerine de baskı yapıyor SADECE BANA yap diye Kİ rakiplere buradan avantaj sağlayabilsin. Ben de %30 bu yüzden tutuyorum god of war serisi gibi çok oyun çıkarsa sony'e sapabilirim. Zamanım var. Aralık ortası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 korsan alıcaksan ve online oynamak istemiosan tabiki xbox mantıklı ama orj oyun alıcaksan exc lerden dolayı sony daha ağır basıyor. yani ne bilim bi uncharted oynasanız kesinlikle ps3 alırsınız :). demons souls mgs uncharted bunlar tek başına konsol aldırır.tam tersi gow3 için ps3 alınmaz bence.gow1-2 efsane tamam ama 3 öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Red said: gow3 için ps3 alınmaz bunu soylemek icin topice gelmistim.. soylenmisi varmis.. cok begendigim bir oyundur ama gow3 icin ps3 almayin sakin.. ha konsolunuz varsa oynamamazlik da etmeyin tabe =P.. ayrica Anubisath said: ps3'e laf filan etmiş olsam tamam dicem bi de he Anubisath said: eğer oyunlara dünya para verir,bir hafta da yurtdışından gelmesini beklerim diyosan ps3 al. iyi ki ps3'e laf etmemissin arkadas.. hic bilgisi olmayan adam okusa su postu, omru boyunca el surmeyecek ps3'e.. biz de diyoruz "kim bu oyunlari 180 tl verip de alan insanlar" diye.. boyle yonlendirilirse mazur gormek lazim tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar