RRa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 boşyere birbirinizi kırmışsınız beşiktaşın yenildiği trabzonspor ve ibbb takımlarını fb ve gs yenebilecek mi? hiç sanmıyorum. Beşiktaş bu sene şampiyonluk yarışını bursa ve trabzon ile yapacak. fb ve gs'yi ise kayserispor ile birlikte super bir avrupa kupası yarışı bekliyor. Bjk'yi eleştiren arkadaşlar o tarafa kanalize olsunlar. Trabzonspor iyi oynadığı maçta 3 puanı almasını bildi. Beşiktaş'da iyidi, istekliydi ama yetmedi. Hakemse rezaletti. Çok etki altında kaldı. Guti bu ligden "tekme yiorum, itiliyorum hakem oralı olmuyor oynanmaz burada" diyip giderse yada bir başka gelmesi aday yıldız; "sizde maçları izliyorum hakemler sertliğe müsama gösteriyor ben gelipte orada kendimi sakatlayamam" derse.. bunun hesabını kim verecek? Kudisi verecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 RRa said: boşyere birbirinizi kırmışsınız beşiktaşın yenildiği trabzonspor ve ibbb takımlarını fb ve gs yenebilecek mi? hiç sanmıyorum. gs ibb yi yenmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Abi Teraflu toroman'a önce tokat atıyor sonra sol direk çıkarıyor , maraton soytarısı markus 2. sarı karttan atılması doğruydu diyor.. Fiyasko abi fiyasko , egemen 5. dakika da kırmızı görmeliydi ona sarı diyor herif , ernst in burağa yaptığı (!) harakete faul var diyor.. Bu ne abi neler oluyor? sonra biz ağlıyor oluyoruz.. Hee bu arada BJK maçı hakedicek bir top oynamadı onu kabul ediyorum ama böylede yapmayın be abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 gs de hakedecek top oynamadı karabüke ama onların maç başlığına bakıyorum maçı 1-0 başlatıp, çukura düşen adama faul çalıp 2-0 yaptıran hakeme kimse bu kadar ağlamamış. cidden bjk lıların genlerinde var ağlamak. YE-NİL-Dİ-NİZ kabullenin bilader. ha ben mi? manisasporluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 manisalı ne zaman konuşmaya hak sahibi oldu anlamıyorum vay be bi yenilgide kimler bile söz sahibi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hammerzeit said: gs de hakedecek top oynamadı karabüke ama onların maç başlığına bakıyorum maçı 1-0 başlatıp, çukura düşen adama faul çalıp 2-0 yaptıran hakeme kimse bu kadar ağlamamış. cidden bjk lıların genlerinde var ağlamak. YE-NİL-Dİ-NİZ kabullenin bilader. ha ben mi? manisasporluyum. çünkü gs maçı kazanmak adına hiç birşey yapmadı. bundan dolayı olabilir mi? o 2 gol olmasa ilerleyen dakikalarda bolca gol olurdu gene. rahat tut sen içini. madem manisalısın, karabük sizi de elden geçirdi. hadi koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 niye manisalı konuşamaz diye kural mı var? sene başından beri kadromuzu geniş tutuyoruz haftada 2 maç için hocamız rotasyon yapıyor diyordunuz hep. yenilince bahaneler fix ama hakem doğradı, avrupadan döndük falan filan fişmekan. hepsi hikaye. alex, lincoln, arda dünyanın tekmesini yiyiyor bu ligde. guti yiyince mi gördünüz? keşke olmasa ama bizim ligimizin gerçeği bu. tabi bjk yıllardır vasat kadrolarla oynadığından rakibe atılan tekmeler hoşlarına da gidiyordu. :) o yüzden ağlamaya luzum yok. teknik kapasite ile gücü en iyi harmanlayan işi götürür ki bu sene açık ara trabzon ve bursadır adaylar. bjk, fb ve gs 3. lük için kıyasıya savaşır. yıldızların performansları 3. yü belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 BiTcH_oFBaT said: madem manisalısın, karabük sizi de elden geçirdi. hadi koçum koçum? canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 aryca kimse yıldızlar tekme yemiyor tarzı bişey demedi. faulün kime yapıldığınında önemi yok. egemenin yaptığı insanlık dışı. hakemin gücü yetmedi kart göstermeye. tırsağın teki. gitsin 2. ligde maç yönetsin, o zaman rahat maç yönetir. maçı kaybetmemizin nedeni hakem değil bu arada. asla değil. benim sinirim, kızgınlığım çirkin oyunculara, hakemin basıretsizliğine. neyse kimin hakkı onu yap, göster arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 açıkçası bjk nın oynadığı futbol güven vermiyor? övmek zorunda mıyım? hakem diyenler karabük deplasmanında nobrenin güreşerek attığı gol ve hikaye penaltı verilince niye seslerini çıkarmadı? ya da geçen hafta antalyaya karsı 90+1 de öne geçip güç bela galip gelecekken üzülmezin gaddarca faulune nasıl penaltı çalınmadı? hakemler hata yapar. büyütmemek lazım. karabük, antalya macında bjk nin lehine oldu o zaman sorun yoktu? oynadığı futbola bakarsak da antalya maçında son dakikada alınan 2 puan, fener maçında son 5 dakikada alınan 1 puan ki fener dünyaları kacırdı 2-0 olsa tarihi fark gelecekti. karabük macında hakemin talihsiz kararları ile rahat galibiyet.. futbol şansı yanında olmayan bir bjk şu an 10 puanda olurdu oynadığı oyunla. sevinmeniz lazım şu extra 3 puana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ha egemenin yaptığı zaten gaddarca. ona ben de birşey demiyorum ama burda bazı üyeler çok sert yazmış bjk yı eleştirenlere. benim lafım onlara idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hammerzeit said: BiTcH_oFBaT said: madem manisalısın, karabük sizi de elden geçirdi. hadi koçum koçum? canın sağolsun. sonunda kafa dengi bir üye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Senin kafanın dengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Beraber yılan gibi akarsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hammerzeit said: canın mı sıkılıyor senin? neyse burada kimse trabzon haketmedi yada hakemler yüzünden kaybettik filan demiyor o yüzden beşiktaşlılara ağlıyorsunuz demeyi bırakın üç maçta puan kaybettik üçüde kaybedilebilecek puanlardı o yüzden hiç bir beşiktaşlı canını sıkmıyor, sizde canınızı sıkmayın bu sene seve seve şampiyon olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ben bu konuda bir şey söylemedim ama şu yukarıda yazılanlara baktıktan sonra "hiç bir beşiktaşlı canını sıkmıyor" cümlesi, bugün duyduğum en komik cümle olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 öeh egemen ne yapmış öyle.bide yanına gelip kalk lan diyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Şu maç erteleme olayına gelirsek;Skibbe'li sezonda Perşembe günü Benfica deplasmanında oynayıp,pazar günü Fener derbisine çıkmamış mıydık Kadıköy'de?... Kimse de maç niye iptal edilmedi,yorgunduk demedi.... Beşiktaş gibi kadrosunda her mevkide çok adam olan bir takımın bahanesi bu olmamalı... Fatih Tekke nerelerde acaba,biz alsaydık bari oynamayacaksa,her ne kadar sevmesem de... Onun dışında BJK'nin hala ligin en iyi takımı olduğunu düşünüyorum,hücum hattı belki biraz sorunlu ancak kesinlikle en iyi orta sahaya sahip... Ama Trabzonun'da belki en iyi 2.orta sahaya sahip olduğunu,başlarında artık çok farklı olduğunu gördüğümüz Şenol Güneş'in olduğunu unutmamak lazım,Trabzon'u dışarıda yenmek hiç kolay değil ki bu sene,bir kayıp yok bence... GS'li arkadaşlar da kendilerini daha avutmasınlar 1 puan var sadece diye,biz daha adam gibi bir tek Bursa'yla oynadık onda da içeride yenildik hatırlarsanız,bizim Kadıköy,İnönü,Trabzon,Kayseri deplasmanlarından puan almamız şuanki haliyle neredeyse imkansız,içeride bile zor olacak bu maçlar... Fark 13.14. hafta 7-8'lere çıkabilir yani,henüz çok erken lig tablosu için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 abi fatih bence bu maçta oynamak istemedi ondan yok çekme mekme var dedi gelecek maçta giyer forma 2 hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 O avrupa maçımız vardı, erteleyin olayı çok saçma. Gerçekten istikrar tutturup, büyük takım olmak istiyorsan yapacaksın, yeter futbolcuya 2 gün dinlenmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Holy said: Ben bu konuda bir şey söylemedim ama şu yukarıda yazılanlara baktıktan sonra "hiç bir beşiktaşlı canını sıkmıyor" cümlesi, bugün duyduğum en komik cümle olabilir. sende sıkma canını. hangi takım bütün maçlarını kazanıyor sezon boyunca? varmı bir örneği? belliki bazı maçlarda puan kayıpları olacak. ibb, ts ve fb ye kaybedilmiş puanlar için canını sıkma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Yahu Beşiktaşlı hiç kimse burda hakkımız yendi , maçın ertelenmesi lazımdı dememiş ki? Maça erteleme talebinde bulunmuşlar bu da kabul görmemiş , serdar adalıda perşembe maç yapmamız bizi bugün etkiledi demiş ki doğrudur etkilemiştir. Olay sadece fiziksel yorgunluk değil sonuçta , futbolcular piskolojik olarakta yıpranıyorlar.. Biz bu yüzden maç kaybettik dememiş kimse , veya hakem yüzünden kaybettikte dememiş.. Trabzona deplasmanda yenilmek ile karabüğe yenilmeyi aynı kefeye koyan zihniyette çok epicmiş bu arada... Ben zaten kişisel olarak egemenden nefret ederim , yolda görsem allah yarattı demem saldırırım , belki dayak yerim ama yaparım bunu! onun için bu herifin yaptığı bu tip hareketlere tahammül edemiyorum açıkçası.. Ayrıca ben markus paşaya laf ettim teofilo'nun poisyonuna nasıl sarı kart der ona çıldırdım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 peki bi şey merak ettim yayıncı kuruluş tüm maçları da yayınlatmak için şimdiye kdr tüm maçları cuma pzt 4 gün yaymadımı bu hafta niye ole bişi olmadı türkiye maçı hangi gün çarşamba perşembe flnmı? Yoksa gerçekten çok saçma ha 1 gün kurtarırmıydı bilmem bir şey değiştirimiydi o da belli olmaz trabzon resmen guzel guzle oynamış atmış kaçırmış ama yine de merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 milli maçlar var o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar