Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 burdaki çocuklara para verir şişletirim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 seni ayrı sense of humorını ayrı şişlerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 seni şikayet ettim yavuz tehdit içeren mesaj sebebiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 pardon bi an öfkelenmişim geçti şimdi çay içiyorum doğadan earl grey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 izinsiz reklam yaptığın için şikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bak beyim, sana iki çift lafım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ÇÇÇARIKLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yok o değildi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 .. NNNNNNNEYSEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://img42.imageshack.us/img42/6157/yrgit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kestirme abicim bende 5 yıldır uzun saç kullanıyorum kalçama yakın biryerlerde seyrediyor.Birtane arkadaşım kestirdi leş oldu.Tabi ben şişmanım kestirirsen çok kötü olur düşüncesindeyim.yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kestirdim saçları. bi model solemistim yakısır gibime geldiginden. aha bu model herif tam böle benzer kesti. aha dedim fena olmadı filan. sonra biraz daha kesmeye basladi. dedim duzeltiyo heralde. sonra bi anda modelini degistirdi, kısalttı bundan biraz daha fazla. yani bole de bekledigim kadar kotu olmadı ama cok garip geliyo bana. bilemedim simdi. sanırım gene azcık uzatıp su resimdeki gibi bırakıcam. cok kısa geldi suan. aslında adam su anda bile cogu sactan cok daha uzun filan dedi de. of iste öle, gitti saclar. saclarım temiz olmasına ragmen sırf denemek icin 30 saniede yıkadım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 onu dicektim o uzun saçı yıkama kurutma işkencesine nasıl dayanıyosunuz? 3 e vururum kafayı 2 dakikada duş alır çıkarım abi eziyet diğer türlüsü. Not: tiki değilim kirli sakalım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 uzun saç kesilmeli, keskin yağız bir yüze sahip olunmalı, bu söz dinlenmeli değişiklik iyidir kes gitsin yık duvarlarını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 barbu said: kestirdim saçları. bi model solemistim yakısır gibime geldiginden. aha bu model herif tam böle benzer kesti. aha dedim fena olmadı filan. sonra biraz daha kesmeye basladi. dedim duzeltiyo heralde. sonra bi anda modelini degistirdi, kısalttı bundan biraz daha fazla. yani bole de bekledigim kadar kotu olmadı ama cok garip geliyo bana. bilemedim simdi. sanırım gene azcık uzatıp su resimdeki gibi bırakıcam. cok kısa geldi suan. aslında adam su anda bile cogu sactan cok daha uzun filan dedi de. of iste öle, gitti saclar. saclarım temiz olmasına ragmen sırf denemek icin 30 saniede yıkadım sdfs. Abi o berberlerin saç tam güzel olduktan sonra daha da kesmesi olayına çok ayarım ya :D . İlla bok gibi bırakıcaklar. O yüzden 3 numaradan başka saç için gitmemek lazım berbere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 SodomVsGomore said: onu dicektim o uzun saçı yıkama kurutma işkencesine nasıl dayanıyosunuz? 3 e vururum kafayı 2 dakikada duş alır çıkarım abi eziyet diğer türlüsü. Not: tiki değilim kirli sakalım yok. vallahi uzun saçlı iken üşeniyordum duşa girmeye falan, hede antalya sıcağında fena oluyordu. ama kestirdikdikten sonra yarım saatte bir giriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kestir gitsin saç derinin ve ensenin hava aldığını hissedeceksin çok güzel bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi adamın zaten tam guzel oldugundan sonra da makasla girisip modeli bozdugunu soylemistim. ama gene de benzer bi sekilde oluyor diye dusunuyordum fakat saclar iyice kuruyunca, ruzgar yiyince alakasız bir model oldugunu farkettim. sakallı bebe gibi gozukuyorum. ABV berber. 1, 1.5 ay en az başka atmasyon modellerle geçiştiricez artik. ayrıca ensem hava aldı, hemen banyo yaptım, ruzgarda gozume gelip dagılmadı sacım. ama hala saclarımı ozluyorum. keske kestirmeseydim. buradan diger bunalan uzun saclılara sesleniyorum. gaza gelmeyin arkadaslar. kestirmeyin. resmen yolda insanlar bakıp bakıp durdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi adam resmen gaza gelip daldı saca ya. amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi ben uyardım berbere öyle heveslerle gitme diye. Git 4 numara yaptır. Sakal da bırak kirlisinden. Mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 4 sene saç uzattıktan sonra staj sebebiyle kestirdim bu yaz başında. pişmanım, keşke başka yerde staj yapsaymışım da saçları kestirmeseymişim diyorum. çevremdekiler bayağı olumlu tepki verdiler aslında, çoğu yakışmış güzel olmuş filan dedi, hala da diyolar. ama ben hiç sevemedim, birisi çıkıp güzel olmuş filan dediğinde sinir oluyorum. tekrar uzatma işgencesine bile katlanıyorum şu noktada. Tabi tekrar sırtımı geçicek kadar uzatmam muhtemelen, ama kısayı da çok yadırgıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 aynen ya. annem guzel olmus dedi, bagırdım kadına sdfs. insanlar filan bakiyor yolda gibime geliyor. eskiden kızlar keserdi. bi tane kız da kesmedi pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hahah dünyamıza hoş geldin. o kızlar aslında uzun saçlı vele zeeho diye kesiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 pics abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar