DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Eralp said: Mesajları okumadım da, daha geçen hafta 2 senelik saçımı kestim vurdurdum direk 4e, bıraktım kirli sakalımı da, çevremden ultra olumlu tepkiler alıyorum, oh missssss. Dışarda kesen kız sayısı bi anda 10 katına çıktı meheheh. before - after bekliyoruz ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Saeros said: saçlarım uzunken çok dökülüyodu kestirdim kısacık oldu hala dökülüyo yani alnımızda ne yazıyorsa o yani kestirme, pişman olursun Vallahi aynen, aslında saçlar dökülüyor diye kestirdiydim, ama hala dökülüyor. Olsun en azından görünümümüz güzelleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bu arada saçlarım uzunken saçlarım dökülüyodu kestirdim dökülmüyo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hayır dökülenler kısa olduğu için görmüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Benim saçların dökülmesinde de ciddi bir azalma oldu kısaltınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ardeth said: hayır dökülenler kısa olduğu için görmüyorsun böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Yok kısa kısa da olsa dökülen saçlar gayet gözüküyor. Gözükmeyecek kadar kısa değiller, benimkiler değil en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 üzgünüm ama bu böyle saçının uzunluğu yarıya düştüyse ortalamada gördüğün dökülen saç sayısı da yarı yarıya azalır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Vingthor said: Xenocide said: o yüzden ben 4 senedir berbere gitmiyorum, düzelttirmem lazım ama gidemiyorum lan. bizim berberler "abi vur 3'e" "abi amerikan" "abi okul traşı" bilir başka bişey bilmez gibi geliyor. bak ben aynı düşünceye kapılıp ali gür müydü neydi böle ona gittim. kırık aldırmaya 60-70 tl para verdim bide. 5 santim falan zart diye bi kesti. çok pis arıza çıkardım ondan sonra tabi. bedava aminexil vermişlerdi o kadar bağırınca jdfhj bidaaada saçıma makas değmedi. ağzını kırarım makasla yaklaşanın kafama. bu yaz kestirsem mi lan dedim. çünkü artık götümde saç fakat yok yani kestiremiyorum arkadaş. bütün vitamin oraya gidiyo aras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Kısa saçlar görünmez mi oluyor? :( kısa ama saç sonuçta, şeffaf değil, saç. Dikkatle havlumu ve küveti falan incelerim ne kadar saçım dökülmüş diye. Kaçamazlar gözümden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ardeth said: fede uzun saçlı amerikan tır şoförü fotoğrafların bildiğin "overwhelming win" idi yalan söyleme ama sene 2007ydi o zaman şimdi kaç sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abicim eline makası alan berberin gözü dönüyor kısa kes diye bişey yok o dünyada adam algılamıyor senin dediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 evet o yüzden abi 3 yap düzgün olsun demiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Berbere düzelttirmek için gitmek yalan. Annenize veya varsa sevgilinize kestirin çok daha iyi bir yöntem. He ama ara makas falan atamazlar tabi :D edit: Aynen. Gidicekseniz berbere 3,4 numara yaptırmak için gidin. Hatta berberin şekil yapıyım mı aga önerilerine ısrarla karşı çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ardeth said: hayır dökülenler kısa olduğu için görmüyorsun Hayır abi saçlarımın seyrelen bi bölümü vardı arkada tepede.Bayaa azalmıştı orası tekrar gürleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sonra bi baktım adam jiletle giriyo saça öyle berberler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben arkadaşımın yanında mahalle berberine gittim. saçım da bi buçuk - 2 yıllık falan nerdeyse. adam arkadaşı sittir edip benle ilgilenmeye başladı, beni ikna etmeye çalıştı falan. dedim yok abi sittin sene kestirmem, arkadaşı da bırakıp kaçtım ordan. berberleri sevmiyorum, kuaföre de güvenemiyorum yine. kırık diye giderim biçer 5-10 cm, küfür de edemem. içimde patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 fede said: Ardeth said: fede uzun saçlı amerikan tır şoförü fotoğrafların bildiğin "overwhelming win" idi yalan söyleme ama sene 2007ydi o zaman şimdi kaç sene sen bi koy o fotoğrafı da görsün insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 saçımı böyle tepeye tepeye tarayıp (elektrik çarpmış gibi) kırıklarımı almaya çalışan bi berbere gitmiştim 2 sene önce eline makası alan saç kesmeye kalkışınca böyle oluyorü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 lan senin saçının kırıklarını nasıl alsın adam kıçı nerde başı nerde belli değildir kıvır kıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 az sahip çık saçlarına kıvırtmasınlar öyle her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ıslatıyosun tarıyosun uçlarından kesiyosun ben bile biliyorum yani böyle hem o kadar da kıvırcık değil lan benim saçlarım, sen de iyice nigırnigırnigırnigırnigırnigırnigırnigırnigır saçı yaptın benim saçımı sina aşkolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yüz hatlarına göre değişir. geniş yüz hatların varsa benim öyle mesela biraz kabak gibi çıkma olayı oluyo. ama yine de gençleşiyosun falan iyidir kısa saç stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yok lan o foto bende silmişim heralde o değilde hafizeyi gördüm fotolara bakarken dertlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Saeros said: ıslatıyosun tarıyosun uçlarından kesiyosun ben bile biliyorum yani böyle hem o kadar da kıvırcık değil lan benim saçlarım, sen de iyice nigırnigırnigırnigırnigırnigırnigırnigırnigır saçı yaptın benim saçımı sina aşkolsun sen kendin dedin benim saçlarım kırık diye eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar