Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

korkuyorum


barbu

Öne çıkan mesajlar

yarın 4-5 sene sonra saçımı kestiricem. ben bile unuttum nasıl kısa saç vs. hayatımda böyle endişe duymadım hiç. vardı burda da uzun saçlıyken kestiren vs.

ne yapsam ne etsem. neden kestiriyosun derseniz. aslında hala daha seviyorum uzun saçı. gayet güzel, bakımlı, açılma filan yok. arkadaslar da kestirme vs diyor ama degisiklik de iyi gider gibi.

cok salakca arada kaldım. uzunken kestirenler filan nası yaptı. bugun kısaltıcam sacları diyorum ama kesin kacıcam yarın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kısa saclı resimlerim ile suan cok farklıyım. tip olarak filan. sac ondan etki etmicek yani. anlıyamazsınız. o yuzden anlamsız. yorum da böyle zor oluyor farkındayım.

baya zayıfım ve ince bir suratım var. öle diim.

aslında benim yazmamdaki sebep burda da böle kestirmekten korkup sonra kestiren insanlar vardı. nasıl becerdiler filan. resmen berber sandalyesine oturup cay icip doncem gibi hissediorm suan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi uzun sac anca zakk wylde gibi adamlara yakisir (ki o da kestirse hic fena olmaz), böle testisli bi rock band'in olcak annicagin.
ötekilerde zibidi gibi duruyo. istisnalar da var tabi =P
ama herkese yakismiyo iste (of amma kivirdim)
kestir iste! daha cok yakisir. alala.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Milleti geç, hepsi kestirdikten sonra önce "nasıl kıydın", sonra kıvırıp "neydi öyle lan böyle çok iyi" diyecekler.

Hazır değilsin saç kestirmeye sen, mecburiyetin yoksa ve değişikliğe ihtiyacın varsa kısalt radikal bir miktarda. Bel civarıysa omza dök mesela atıyorum. Gidip bodoslama üçe vurdurma, sonradan milletin "çok iyi olmuş" zırvası bittikten sonra ulan ben ne yaptım diyorsun çünkü. Berber katili olmak istemiyorsan kendin kısalt ayrıca tabi.

Bodoslama berbere gidip hemen kes, çabuk kes diyeceksin komple gitsin saçlar diyorsan. Ben öyle yaptıydım.

Bir de hata olarak aklına geldiği an gitmemişsin, aklına geldiği an gitmediğin için korkuyorsun. Aynı duruma geleceğimi bildiğim için ben bodoslama gitmiştim mesela. Gerçi benimki biraz mecburiydi de neyse artık oldu 9-10 ay falan heralde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...