barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yarın 4-5 sene sonra saçımı kestiricem. ben bile unuttum nasıl kısa saç vs. hayatımda böyle endişe duymadım hiç. vardı burda da uzun saçlıyken kestiren vs. ne yapsam ne etsem. neden kestiriyosun derseniz. aslında hala daha seviyorum uzun saçı. gayet güzel, bakımlı, açılma filan yok. arkadaslar da kestirme vs diyor ama degisiklik de iyi gider gibi. cok salakca arada kaldım. uzunken kestirenler filan nası yaptı. bugun kısaltıcam sacları diyorum ama kesin kacıcam yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kestir kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya şebek gibi kalırsam abi. zaten seviyorum saçlarımı. ben böle endişe görmedim daha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Fatih hemen çıkar before-after resmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fede said: before after taktik önce saç uzatın mal gibi olun (bana yakışmadı yani onu diyorum saç uzatanlara bişey demiyorum d:) sonra kestirin spor salonu parasından kurtulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 oha fede direk bi 100 lvl atlamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi hile karıştırmışsın ama sdfs. ustteki resimde sisinip sacma poz verip asadakinde guzel poz vermissin. bide kestircem dediysem de kel yapmıcam lan sdfs. sacım olsun azcık yani. ele gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi saç modellerine filan bakiyorum da resmen ellerim titriyo sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 stresten çok abi diyorum onu da farkettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kestirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Abi 3 e vur kirli sakal bırak. Fede ben before olarak bi tane vardı ya johnny depp gibi onu dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 üşendim şidm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi kestir gitsin, bence sana daha iyi yakisir kisa sac. modellere de bakma kari gibi, git annat yarin berbere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi erkekler kestir, kızlar kestirme diyor ya. ayamı mı kaydırcaksınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tam lafımdan once atmıs. kanıtlandı dedigim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bak kız da dedi. Ya koy uzun saçlı bi resmini bi de eskiden kalma kısa koy yorum yapalım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kısa saclı resimlerim ile suan cok farklıyım. tip olarak filan. sac ondan etki etmicek yani. anlıyamazsınız. o yuzden anlamsız. yorum da böyle zor oluyor farkındayım. baya zayıfım ve ince bir suratım var. öle diim. aslında benim yazmamdaki sebep burda da böle kestirmekten korkup sonra kestiren insanlar vardı. nasıl becerdiler filan. resmen berber sandalyesine oturup cay icip doncem gibi hissediorm suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 mahalle berberine git ikna eder onlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Yaza girerken kestircektin aslında kestirdikten sonra uzun saçlı daha iyiydim ama rahatladım sıcak basıyodu böyle enseye bi serinlik geldi falan dicektin.Şimdi o bahanen de kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 şişmansan kestirme zayıfsan kestir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 barbu said: abi erkekler kestir, kızlar kestirme diyor ya. ayamı mı kaydırcaksınız :( yalan sölemisler. ben deliganliyim en azindan meheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 uzun saç ama ne kadar uzun.hani böyle behlülün uzun saçlı hali tarz saç fena olmuyorda böyle kıçına kadar uzatanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi uzun sac anca zakk wylde gibi adamlara yakisir (ki o da kestirse hic fena olmaz), böle testisli bi rock band'in olcak annicagin. ötekilerde zibidi gibi duruyo. istisnalar da var tabi =P ama herkese yakismiyo iste (of amma kivirdim) kestir iste! daha cok yakisir. alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Milleti geç, hepsi kestirdikten sonra önce "nasıl kıydın", sonra kıvırıp "neydi öyle lan böyle çok iyi" diyecekler. Hazır değilsin saç kestirmeye sen, mecburiyetin yoksa ve değişikliğe ihtiyacın varsa kısalt radikal bir miktarda. Bel civarıysa omza dök mesela atıyorum. Gidip bodoslama üçe vurdurma, sonradan milletin "çok iyi olmuş" zırvası bittikten sonra ulan ben ne yaptım diyorsun çünkü. Berber katili olmak istemiyorsan kendin kısalt ayrıca tabi. Bodoslama berbere gidip hemen kes, çabuk kes diyeceksin komple gitsin saçlar diyorsan. Ben öyle yaptıydım. Bir de hata olarak aklına geldiği an gitmemişsin, aklına geldiği an gitmediğin için korkuyorsun. Aynı duruma geleceğimi bildiğim için ben bodoslama gitmiştim mesela. Gerçi benimki biraz mecburiydi de neyse artık oldu 9-10 ay falan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bu lafın ustune daldım makasla vanil. :( :( ya bildigin uzun iste. sırtın ortasında suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar