Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barbu said:

bize düşmez tercihleri sorgulamak. ayıp arkadaş

kısacık kestir abi neyini düşünüyorsun sen kestirdikten sonra ohh lan rahatladım dünya varmış bile diceksin.. :P
Mesaj tarihi:
arkadaşın yoksa git bi cafeye, bara vs. yan masadakilerle muhabbet et. tanıdık olmadığınızdan samimi muhabbet donuyor bazen. yeni arkadaslar da edinebilirsin bakarsın. ama iyi secici isen. yoksa salak sacma tipler de dolusabilir.

fakat birinin arkadasının olmaması bana garip gelyor. illa vardır. ara insanları. beklemedigin insanlar daha yakın cıkar
Mesaj tarihi:
nakerebanarimasen said:

Ardeth said:

muay thai mi? dur bi vidyo koycam buraya

abi wingtsun sporunu yapan insanları görğnce üzülüyorum ya samimi bir şekilde... çağımızın aldatmacası..

hatta kendimi alıntılayım :D kafes dövüşlerini bilirsin bu zaman kadar wingtsun yapan bir adamın şampiyonluğı varmıymış... Bıdı bıdı öter bütün wingtsun cular :D tek yumruk stili tek duruş formu olan shaolin kung fu' nun turna ve yılan stillerini çalıp çırpıp önüne sunuyolar
Mesaj tarihi:
barbu said:

arkadaşın yoksa git bi cafeye, bara vs. yan masadakilerle muhabbet et.

bunu yapabilen bir insanın arkadaşlık sorunu olur mu sence? çirkin bir adama "git ilk gördüğün kıza sevişme teklif et üstüne atlayacaktır zaten" demek gibi olmuş
Mesaj tarihi:
online oyun oyna gereginden fazla arakdasin olur
gerci irl arkadasin olmadigi icin surekli online olursun
gorusmek istemiyorum kimseyle ozellikle raid gunleri flm ama israrla bi yere cagiriyorlar bisi oluyor
slackmaster oldum
Mesaj tarihi:
en azından arkdaşın yokmuş.güzelim arkadaş çevrelerini yıllarca ufak ufak kendi ellerinle katledip sonra pişman olmaktan iyidir
Mesaj tarihi:
nakerebanarimasen said:

Ardeth said:

hayır karizmatik adam o pardüsüsü falan var

sağlam salladın

http://4.bp.blogspot.com/_VfuJt9Cs87M/S73LkWl__XI/AAAAAAAAAj0/iYU7gnRE5Mk/s1600/gambit+nice.jpg
Mesaj tarihi:
abi nasıl arkadaşın yok ya anlayamadım.benim bi tane tanıdığım vardı.rehberindeki herkese napıyosun diye msj atardı.yarım saat bekler,yanıt vermeyenleri rehberden silerdi.sende aynı şekilde bi dene bakalım,cevap verenlerle git takıl biraz.
  • Yeni Oluştur...