wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 barbu said: bize düşmez tercihleri sorgulamak. ayıp arkadaş kısacık kestir abi neyini düşünüyorsun sen kestirdikten sonra ohh lan rahatladım dünya varmış bile diceksin.. :P
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 muay thai mi? dur bi vidyo koycam buraya http://www.youtube.com/watch?v=YcaqH8fb--c&feature=related
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ardeth said: muay thai mi? dur bi vidyo koycam buraya abi wingtsun sporunu yapan insanları görğnce üzülüyorum ya samimi bir şekilde... çağımızın aldatmacası..
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 arkadaşın yoksa git bi cafeye, bara vs. yan masadakilerle muhabbet et. tanıdık olmadığınızdan samimi muhabbet donuyor bazen. yeni arkadaslar da edinebilirsin bakarsın. ama iyi secici isen. yoksa salak sacma tipler de dolusabilir. fakat birinin arkadasının olmaması bana garip gelyor. illa vardır. ara insanları. beklemedigin insanlar daha yakın cıkar
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nakerebanarimasen said: Ardeth said: muay thai mi? dur bi vidyo koycam buraya abi wingtsun sporunu yapan insanları görğnce üzülüyorum ya samimi bir şekilde... çağımızın aldatmacası.. hatta kendimi alıntılayım :D kafes dövüşlerini bilirsin bu zaman kadar wingtsun yapan bir adamın şampiyonluğı varmıymış... Bıdı bıdı öter bütün wingtsun cular :D tek yumruk stili tek duruş formu olan shaolin kung fu' nun turna ve yılan stillerini çalıp çırpıp önüne sunuyolar
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 barbu said: arkadaşın yoksa git bi cafeye, bara vs. yan masadakilerle muhabbet et. bunu yapabilen bir insanın arkadaşlık sorunu olur mu sence? çirkin bir adama "git ilk gördüğün kıza sevişme teklif et üstüne atlayacaktır zaten" demek gibi olmuş
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 online oyun oyna gereginden fazla arakdasin olur gerci irl arkadasin olmadigi icin surekli online olursun gorusmek istemiyorum kimseyle ozellikle raid gunleri flm ama israrla bi yere cagiriyorlar bisi oluyor slackmaster oldum
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 zorlicak abi. kaybetcek bişiyi yok ki. tanımıyo zaten
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 en azından arkdaşın yokmuş.güzelim arkadaş çevrelerini yıllarca ufak ufak kendi ellerinle katledip sonra pişman olmaktan iyidir
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ardeth said: //_- emo saçları mı atmış gözün önüne
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hayır karizmatik adam o pardüsüsü falan var
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ardeth said: hayır karizmatik adam o pardüsüsü falan var sağlam salladın
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 pardon ama naptin lise/universite hayatin boyunca yokmu gorusebilecegin hic kimse sadece meraktan soruyorum no offense.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nakerebanarimasen said: Ardeth said: hayır karizmatik adam o pardüsüsü falan var sağlam salladın http://4.bp.blogspot.com/_VfuJt9Cs87M/S73LkWl__XI/AAAAAAAAAj0/iYU7gnRE5Mk/s1600/gambit+nice.jpg
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Fin said: pardon ama naptin lise/universite hayatin boyunca yokmu gorusebilecegin hic kimse sadece meraktan soruyorum no offense. Üni'den yeni mezun oldum işte tek takılırdım üni de , lisedekilerle hiç bağım kalmadı bir
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 beyler iyi geceler... ankaradaki tüm patileri beklerim bahçede mangal rakı falan yapardık
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 oo universite arkadaşsız bittiyse işin zor amerikan filmlerinden yanlış rol seçmişsin kendine :)
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 arkadaşım yok diye kendine üzülüp evde oturucaksan zor bu işler. çık dışarı
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi nasıl arkadaşın yok ya anlayamadım.benim bi tane tanıdığım vardı.rehberindeki herkese napıyosun diye msj atardı.yarım saat bekler,yanıt vermeyenleri rehberden silerdi.sende aynı şekilde bi dene bakalım,cevap verenlerle git takıl biraz.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Abi adam mesaj atcakta kimseyi bulamıyo bence :(
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gece 2de mangal yapmak isteyen bi adamdan ben de kıllanabilirdim gerçi
Öne çıkan mesajlar