Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 böyle topicler artık silinio mu noluyo bilmiyorum ama dayanamadım. kriterler: -parası neyse vericem. -mmo deneyimim uo ve warhammer onlineden ibaret. -warhammer çok güzeldi, çok eğlendim. tekrar bu tadı almak istiyorum. -wow düşündüm, ancak her wow oynayan hayattan kopuyor mu bilemedim. böyle diğer oyunlarda bulunmayan bir nerdlüğe sevk ediyormuş gibi geliyor wow bana-çevremde oynayan ve sonra bir daha göremediğim insanlar falan- ne diyorsunuz? mesela hiç war oynayıp 50 saat bilgisayardan kalkmayan görmedim. ne diyorsunuz? var mı oyun oynancak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 wow tabiki birine wow tavsiye etmek garipmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 World of Warcraft ne olursa olsun. Kendini dizginleyebilirsin herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi dizginlerim sorun o değil de mesela oturuoz adamla bi gün gece 3'de telefon gelio raid mi ne var diye adam gidio raide. bunu hergün yapıo fln. mesela war oynuodum ben casual casual giriodum pvp yapıodum fln quest yapıodum çıkıodum. bu tadı yakalamak derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aynı sorun bendede var valla.Warhammeri 1 sene boyunca oynadım severek e tabi artık bırakmanın zamanı geldi diyip bıraktım ama hala ikilemdeyim "şu oyunumu oynasam yok yok diğeri daha iyi gibi" düşünceler içindeyim.Wow pve ye yönelik olduğı için ister istemez kasman gerekiyor bişeylere,pvp içinde aynı.Uzun lafın kısası bize göre tek bulabildiğim oyun şuan için starcraft 2.2 Maç yap çık bu kadar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya bi de bişi sölicem de sölemeye çekiniom geçen wow çektim trial oynadım biraz grafikleri falan çok kötü geldi lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bi de ff14 çıktı bugun de satılıcakmı türkiyede onu bilmiom gidip netten amerikadan getirtmek zor geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ödev gibi 2 saat pve yaparım sonra leş bi pvp de olsa yaparım diyosan wow oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya böle pvp yapmak için aşırı kasmamayı gerektiren bi oyun arıyorum.Warhammer gibi lvl 1 de pvp ye girme gibi olmasada pvp için 20-30 lvl beklemeyecek bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 guild wars 2 bekliyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ne zaman çıkıyo gw 2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 en az 1.5 yıl desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 when it's done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 swg iyiydi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 olm gel warhammera iste mis gibi oyun bende casual casual takiliyorum. canim sikiliyor giriyorum bi arenaya 2rvr yapiyorum cikiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Eve Online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Eve casual oynanmazki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Lasombra said: en az 1.5 yıl desem? yuh [hr] gw2 listeden silindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 senko said: olm gel warhammera iste mis gibi oyun bende casual casual takiliyorum. canim sikiliyor giriyorum bi arenaya 2rvr yapiyorum cikiyorum. yaw çok baydım wardan artık paso yeni char açtım kastım 10a kadar fln göresim gelmio şimdi waru:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 aion oynanmıyor mu acaba bugun gördüm 60 ytl alacaktım da dedim patiden hiç aion sesi çıkmıyor artık fln noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar