MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 şarkılar arıyorum isim versenize azcık şarkı ismi.[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 opeth ten : damnation albümünün closure dışında bütün şarkıları ayrıca benighted for absent friends a fair judgement harvest[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ayrica opeth'in cikan son albumu deliverance da bulabilirsin bu aradigin turden $arkilari. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 deliverance takileri yazdım ha bi de damnation son albüm :)[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 pardon kari$tirmi$im :) akustik olan damnation di :)[hline]bildiginiz klavye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 damnation çıktı millet deliverance ı unuttu valla[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 deliverance... deliverance, laughing at me unutulmaz! Arcane yazmış zaten hepsini benim ekleyebileceğim bi şarkı da Still Day Beneath The Sun diye bi bonus track var :)[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bknz: Akustik Parçalar adlı konu başlığı [Bu mesaj Mirage tarafından 12 May 2003 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.