MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 şarkılar arıyorum isim versenize azcık şarkı ismi.[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 opeth ten : damnation albümünün closure dışında bütün şarkıları ayrıca benighted for absent friends a fair judgement harvest[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ayrica opeth'in cikan son albumu deliverance da bulabilirsin bu aradigin turden $arkilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 deliverance takileri yazdım ha bi de damnation son albüm :)[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 pardon kari$tirmi$im :) akustik olan damnation di :)[hline]bildiginiz klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 damnation çıktı millet deliverance ı unuttu valla[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 deliverance... deliverance, laughing at me unutulmaz! Arcane yazmış zaten hepsini benim ekleyebileceğim bi şarkı da Still Day Beneath The Sun diye bi bonus track var :)[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bknz: Akustik Parçalar adlı konu başlığı [Bu mesaj Mirage tarafından 12 May 2003 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar